QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 02, 18:04)
o su gydytojais taretes del gimdymo
nes kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios

o po to jei yra laisvu visoms kitoms
Taip
Pletkas neteisingas, nes mano pažįstama gimdė nesitarusi, bet diena anksčiau už mane ir gavo mokamą palatą

Šiaip net nesistebėjau, kai atkreipiau dėmesį kaip dažnai girdisi , kad veža naują gimdyvę...
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 02, 21:54)
va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.
Ech ta lietuviškoji korupcija...
---
beje ar paprastose palatose lovos vis dar žiauriai kietos?
Aš pirmą kartą gimdžiau toje su vonia, dabar kitoje, bet nematau tarp jų jokio skirtumo. Gimdant man tikrai ne sienų plytelės rūpėjo

Vienintelis minusas, kad WC yra koridoriaus gale... Tik mokamoje gimdykloje viskas vietoje
--
normalios lovos... kiek mačiau mokamose, tokios pat, nebent patys čiužiniai kitokie, bet abejoju, nes visur bendrai remontuota viskas
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 03, 11:30)
o tai kiek pas juos tie remintai tesias (lyg skai2ia dar vis remintuoja), nes ir prie6 du metus remontavo...
Trečias aukštas (kur gulima PO gimdymo) JAU suremontuotas visas

Antrame- gimdyklų aukšte- yra viena ar daugiau suremontuotų gimdyklų, jose berods galima ir po gimdymo likti, gerai nesidomėjau, nes neplanavau
Ketvirtas aukštas (patologinis)- nesuremontuotas kol kas, bet ten yra ir laboratorija, tai vyksta remontai, žemiau gulint neblogai girdisi
Stadiono remontas vis dar vyksta