Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 03, 11:41)
ai tai moamoj tai mokamoj, ne visi ten papuola biggrin.gif

nu gal tiksliau pasakys tos kas bandė ir vienas ir kitas palatas, bet nesinori tikėti, kad mokamose kaip princesėm pagerintos lovos. g.gif Na naujesnės tai taip, nors praeinant bendras, tai vaizdas labai panašus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 03, 10:43)
nu gal tiksliau pasakys tos kas bandė ir vienas ir kitas palatas, bet nesinori tikėti, kad mokamose kaip princesėm pagerintos lovos.  g.gif  Na naujesnės tai taip, nors praeinant bendras, tai vaizdas labai panašus  ax.gif

na tos paparastų palatų lovos, kai dar gimdžiau, tikrai buvo labai senos. Na miegant tikrai paskausdavo šoną. Nors aš nesu mėgėja per minkštų čiužinių ir pan smile.gif
tiesiog įdomu ar kas pasikeitė, keičiasi. Nors man neskubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 02, 18:04)
o su gydytojais taretes del gimdymo  g.gif
nes kiek girdejus, tai tos palatos parupinamos visu pirma toms, kas susitarusios  g.gif o po to jei yra laisvu visoms kitoms  cool.gif

Taip mirksiukas.gif
Pletkas neteisingas, nes mano pažįstama gimdė nesitarusi, bet diena anksčiau už mane ir gavo mokamą palatą biggrin.gif Šiaip net nesistebėjau, kai atkreipiau dėmesį kaip dažnai girdisi , kad veža naują gimdyvę...

QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 02, 21:54)
va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.

Ech ta lietuviškoji korupcija...
---
beje ar paprastose palatose lovos vis dar žiauriai kietos?

Aš pirmą kartą gimdžiau toje su vonia, dabar kitoje, bet nematau tarp jų jokio skirtumo. Gimdant man tikrai ne sienų plytelės rūpėjo biggrin.gif Vienintelis minusas, kad WC yra koridoriaus gale... Tik mokamoje gimdykloje viskas vietoje
--
normalios lovos... kiek mačiau mokamose, tokios pat, nebent patys čiužiniai kitokie, bet abejoju, nes visur bendrai remontuota viskas

QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 03, 11:30)
o tai kiek pas juos tie remintai tesias (lyg skai2ia dar vis remintuoja), nes ir prie6 du metus remontavo...

Trečias aukštas (kur gulima PO gimdymo) JAU suremontuotas visas mirksiukas.gif Antrame- gimdyklų aukšte- yra viena ar daugiau suremontuotų gimdyklų, jose berods galima ir po gimdymo likti, gerai nesidomėjau, nes neplanavau ax.gif
Ketvirtas aukštas (patologinis)- nesuremontuotas kol kas, bet ten yra ir laboratorija, tai vyksta remontai, žemiau gulint neblogai girdisi doh.gif

Stadiono remontas vis dar vyksta biggrin.gif

Atsakyti
tai gal pakeite tas lovas ar ciuzinius. Nes neišsigalvoju. Jomis visos skūsdavosi.
Atsakyti
Na,tik neperseniausiai gryzom is ten biggrin.gif
Gulejau mokamoje,su dusu,tualetu.Palata tikrai faina,yra virdulys,mikrobange ,saldytuvas.Lovos naujos,patogios.Manau,tai turetu but labai aktualu toms,kam CP ir reikia ilgesni laika VGN praleist.
Va,tie remonto garsai doh.gif ,bet gulantis pasirasai ,kad nekelsi pretenziju del to.
Del prieziuros pogimdyvines g.gif Priklauso nuo paciu seseliu.Yra nelabai sukalbamu.Siaip,demesio ir informacijos norejosi daugiau.Truko ,sakyciau.
Maistas nekoks.Nelabai pritaikytas maitinanciom..

Papildyta:
QUOTE(Will @ 2011 09 03, 17:33)

Stadiono remontas vis dar vyksta biggrin.gif

Va,va biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kuti,2011 09 03, 19:02]
Na,tik neperseniausiai gryzom is ten biggrin.gif
Gulejau mokamoje,su dusu,tualetu.Palata tikrai faina,yra virdulys,mikrobange ,saldytuvas.Lovos naujos,patogios.Manau,tai turetu but labai aktualu toms,kam CP ir reikia ilgesni laika VGN praleist.

O Jus i kasa mokejote uz sia palata? Kokia buvo suma ir uz koki laikotarpi? Aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 03 rugsėjo 2011 - 19:59
Sveikos mamytės, visai nesenai parsivežėme savo leliuką iš VGN, tad pasidalinsiu savo įspūdžiais. smile.gif
Pora dienų teko pagulėti patologiniam dėl pernešiojimo, tai vaizdas kraupus. Palatos turbūt nuo statybų neremontuotos, toje kurioje gulėjau net užuolaidų nebuvo. Tai galėjom su gretimo namo gyventojais susimojuoti. Vyras pamatęs vaizdą pajuokavo " jei dar iš durų rankenas išimtų - būtų tipinė durnyno palata" smile.gif Bet gal to vaizdelio paveiktai po nakties prasidėjo sąrėmiai, tai išdūmiau į gimdyklą be jokių skatinimų, kurie buvo nuplanuoti.
Dėl gimdyklų - buvau jas mačiusi ankščiau, galvojau apie mokamą, dėl bendro vaizdo, dušo ir wc, bet kai prasidėjo sąrėmiai, nubėgo vandenys - buvo visiškai "dzin", kur viskas vyks. Nebegąsdino absoliučiai niekas ir nebebuvo skirtumo ar plyteles auksu margintos, ar baltos kaip sovietinėje valgykloje smile.gif Kadangi, tą dieną, kai aš gimdžiau gimdė dar bent dešimt moterų, mokamos palatos pogimdyviniame skyriuje negavau, bet ryte apie 12 val. jų atsilaisvino bent kelios. Tad be jokių bėdų persikrausščiau į ją. Po gimdymo jaučiausi gerai, tai ėmėme tą be dušo ir wc, mokėjom į kasą 200lt, nes vyras liko kartu.
Priežiūra pogimdyviniame skyriuje tikrai negaliu skųstis. Akušerės ir sesutės paslaugios, paklaustos viską paaiškina, parodo. Gyd. neonatologė - nuostabi. O ginekologai, kurie vizituoja mamas - užeina ryte, paklausinėja, pamaigo pilvą ir tiek. Gal dėl to, kad gerai jaučiausi ir nebuvau tarusis nei pas ką gimdyti ir niekam nemokėjau.
Kol neturiu su kuom lyginti, nes patirtis tik šis kartas VGN - antram gimdymui taip pat čia važiuočiau. smile.gif
P.S. epidūras nemokamas, nieko atpirkinėti nereikia. Paltutes taip pat davė. Tik va indus geriau vežtis savo, nes ten jų "stygius". smile.gif
Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Tatlim @ 2011 09 03, 21:18)
Sveikos mamytės, visai nesenai parsivežėme savo leliuką iš VGN, tad pasidalinsiu savo įspūdžiais.  smile.gif
Pora dienų teko pagulėti patologiniam dėl pernešiojimo, tai vaizdas kraupus. Palatos turbūt nuo statybų neremontuotos, toje kurioje gulėjau net užuolaidų nebuvo. Tai galėjom su gretimo namo gyventojais susimojuoti. Vyras pamatęs vaizdą pajuokavo " jei dar iš durų rankenas išimtų - būtų tipinė durnyno palata" smile.gif Bet gal to vaizdelio paveiktai po nakties prasidėjo sąrėmiai, tai išdūmiau į gimdyklą be jokių skatinimų, kurie buvo nuplanuoti.
Dėl gimdyklų - buvau jas mačiusi ankščiau, galvojau apie mokamą, dėl bendro vaizdo, dušo ir wc, bet kai prasidėjo sąrėmiai, nubėgo vandenys - buvo visiškai "dzin",  kur viskas vyks. Nebegąsdino absoliučiai niekas ir nebebuvo skirtumo ar plyteles auksu margintos, ar baltos kaip sovietinėje valgykloje smile.gif Kadangi, tą dieną, kai aš gimdžiau gimdė dar bent dešimt moterų, mokamos palatos pogimdyviniame skyriuje negavau, bet ryte apie 12 val. jų atsilaisvino bent kelios. Tad be jokių bėdų persikrausščiau į ją. Po gimdymo jaučiausi gerai, tai ėmėme tą be dušo ir wc, mokėjom į kasą 200lt, nes vyras liko kartu.
Priežiūra pogimdyviniame skyriuje tikrai negaliu skųstis. Akušerės ir sesutės paslaugios, paklaustos viską paaiškina, parodo. Gyd. neonatologė - nuostabi. O ginekologai, kurie vizituoja mamas - užeina ryte, paklausinėja, pamaigo pilvą ir tiek. Gal dėl to, kad gerai jaučiausi ir nebuvau tarusis nei pas ką gimdyti ir niekam nemokėjau.
Kol neturiu su kuom lyginti, nes patirtis tik šis kartas VGN - antram gimdymui taip pat čia važiuočiau. smile.gif
P.S. epidūras nemokamas, nieko atpirkinėti nereikia. Paltutes taip pat davė. Tik va indus geriau vežtis savo, nes ten jų "stygius". smile.gif
Tai tiek.

Aciu uz gan issamia info 4u.gif
Atsakyti
VGN internetiniame puslapyje maciau, kad vaiku iki 12 metu neileidzia, bet mano ginekologe, sake kad 5 metu vaikas gales aplankyti. gal kuri zino, kaip is tikro yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 09 08, 10:25)
VGN  internetiniame puslapyje maciau, kad vaiku iki 12 metu neileidzia, bet mano ginekologe, sake kad 5 metu vaikas gales aplankyti. gal kuri zino, kaip is tikro yra?  4u.gif

Kai gimdziau geguzes menesi vaiku iki 12 metu grie=tai neleisdavo
Atsakyti
QUOTE(Nube0720 @ 2011 09 08, 11:49)
Kai gimdziau geguzes menesi vaiku iki 12 metu grie=tai neleisdavo

vadinas teks kelias dieneles pakentet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 09 08, 11:57)
vadinas teks kelias dieneles pakentet  verysad.gif

mums irgi sad.gif
bet mes jau kaip ir susitarem su vyresnele - kad tik namie su sese pasimatys wub.gif
Atsakyti