Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

ne tik purvo neliks bet ir siuliu po valandos ... lotuliukas.gif

o as keikiuos i vonia isidejomj uodas grindu plyteles,tai i koridoriu uzsinorejau sviesiu,tai vienas uzejimas ir plyteles juodos nu nors imk ir keisk doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 04 05, 21:21)
ne tik purvo neliks bet ir siuliu po valandos ...  lotuliukas.gif

o as keikiuos i vonia isidejomj uodas grindu plyteles,tai i koridoriu uzsinorejau sviesiu,tai vienas uzejimas ir plyteles juodos nu nors imk ir keisk  doh.gif  doh.gif  doh.gif

sakai tas CIf taip eda? blink.gif

o del plyteliu tai jei daba reiktu nama ar buta daryt nuo nulio tai net nzn kas geriau g.gif
Atsakyti
Lavut,tu nepagailek ir nusipirk buten violetiniame,jie tikrai skiriasi....anie svelnesni,as jau bandzius,nepatiko mirksiukas.gif .Nereik valandos doh.gif lotuliukas.gif ,tikrai uztenka keletos sekundziu.....na,jos gaunasi,kol tu paimi i rankas koki sepetuka ar siurkscia kempine ir kuo puikiausiai atsigrando thumbup.gif .

Papildyta:
gintux,uzuojauta doh.gif del juodu plyteliu,mano podruzke turejo cool.gif ,taipogi keikesi.Tai as tuo klausimu pasikauscius ir tokios klaidos nedarysiu tongue.gif .

Lavute,o kokios spalvos pas tave plyteles ir kokios-siules???

Papildyta:
QUOTE(Lavute @ 2011 04 05, 20:12)

as irgi pasreklamuosiu..... as tai valau su tokiu purskekliu kuris be alkogolio smile.gif aisku paskum reik su popieruku pavalyti ir psio langas kaip naujas smile.gif

...ot negaliu valyt jokiais popierias~laikrasciais doh.gif ,jau tas garsas blink.gif ,siurpuliai per kuna eina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 04 05, 21:42)
Lavut,tu nepagailek ir nusipirk buten violetiniame,jie tikrai skiriasi....anie svelnesni,as jau bandzius,nepatiko mirksiukas.gif .Nereik valandos doh.gif  lotuliukas.gif ,tikrai uztenka keletos sekundziu.....na,jos gaunasi,kol tu paimi i rankas koki sepetuka ar siurkscia  kempine  ir kuo puikiausiai atsigrando thumbup.gif .

Papildyta:
gintux,uzuojauta doh.gif del juodu plyteliu,mano podruzke turejo cool.gif ,taipogi keikesi.Tai as tuo klausimu pasikauscius ir tokios klaidos nedarysiu tongue.gif .

Lavute,o kokios spalvos pas tave plyteles ir kokios-siules???

Papildyta:
...ot negaliu valyt jokiais popierias~laikrasciais doh.gif ,jau tas garsas blink.gif ,siurpuliai per kuna eina doh.gif  lotuliukas.gif

nugi pas mane sviesios su sviesiom siulem i da grobletos doh.gif
nu paziuresiu tada ta melyna mazu geriau bus, nes namie viska zaliu sveiciu, kazkaip jis man pasirode geriausias ax.gif

kvailas klausimas: a kur gerduvos parduotuve randas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 05 balandžio 2011 - 21:48
Labas rytas....nu mums dar rytas tongue.gif ,bo ne taip senai atsikelem user posted image.

Nu ka ,pavasaris pristabde savo eiga g.gif .
Bus tau gintux, girtis,jog silta ir triobos nekurensi doh.gif lotuliukas.gif .

Tas GERDUVOS parduotuveles galima rasti BIGe, ARENOJE...na ir dar kur nors ax.gif .
Zinau tik tas vietas,kur pati apsilankau mirksiukas.gif .

Lavut,tai gal tau galima pasikeist plyteliu siules i kita spalva...pigiau iseitu,nei visas plyteles keist doh.gif .....pvz i kokia pilkai~rusvesne,nu kad tas purvas i akis taip nekristu mirksiukas.gif .

Siandien i naktine,vaika vesiu seneliams,taip kad aplankysiu trumpai jusu/musu kaima bigsmile.gif .

Vandenek,kaimynka,kur dingai???Ar labai kaukia mano sunelis voljere unsure.gif ???

Atsakyti
Labas rytas, na vakar uosvis buvo atvaziaves parveze dicke man is poliklinikos tai uzkure ,nes tik kambari mes siltai nesikurene gyvenam, nes cia kartu virtuve tai verdam viska kad palaikyt siluma 4u.gif smile.gif o vonia tai salta tai biski jau pakureno, o svtg tai visada kurenam..

Na vonioje grindu plyteles tokios pilkai juodos tai liux man jos smile.gif

...o va koridoriuje sviesios tai juk is lauko ateina ir tekst plyteles su anstpaudais... reikejo juodas koridoriuje o vonioje -sviesias sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginttux: 06 balandžio 2011 - 11:00
labas rytas,va isvaziavo internetas Erdves, sake medziai kaip augo taip auga ..boksto nesimato..ir pasake kad balticum ir nepajungs nes boksto nesimato... doh.gif

Atsakyti
tai gausi teo jungtis smile.gif
Atsakyti
teo reik patiems kastis ir lb toli... beto sake jis ir nekoks..
Atsakyti
nu mes dabar turim teo tai man visai normaliai, greitis daug geresnis nei omnitelio ar bites, o griovi mes irgi kasemes ten negilaus tereikia tai radus talkos greitai issikasa mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano kaime gali prastai veikti, nes kaimynai kitoj gatvej sake prastai veikia...
Atsakyti
Nu priviet visoms
pagaliau ir as is darbo parsliauziau mastau.gif

Shanet --> nu manau kad gal siuliu neikeisiu, jos pas mane ne baltos o tokios pilksvos gal, velnias zino
tiek to reiks koki savaitgali pasisvest kelieniais per virtuve pereiti blink.gif

p.s Durnas klausimas= ar niekas per velykas nezadat gimdyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 07 balandžio 2011 - 19:08