o as keikiuos i vonia isidejomj uodas grindu plyteles,tai i koridoriu uzsinorejau sviesiu,tai vienas uzejimas ir plyteles juodos nu nors imk ir keisk
ne tik purvo neliks bet ir siuliu po valandos ...
o as keikiuos i vonia isidejomj uodas grindu plyteles,tai i koridoriu uzsinorejau sviesiu,tai vienas uzejimas ir plyteles juodos nu nors imk ir keisk
QUOTE(ginttux @ 2011 04 05, 21:21)
ne tik purvo neliks bet ir siuliu po valandos ...

sakai tas CIf taip eda?
o del plyteliu tai jei daba reiktu nama ar buta daryt nuo nulio tai net nzn kas geriau
Lavut,tu nepagailek ir nusipirk buten violetiniame,jie tikrai skiriasi....anie svelnesni,as jau bandzius,nepatiko
.Nereik valandos
,tikrai uztenka keletos sekundziu.....na,jos gaunasi,kol tu paimi i rankas koki sepetuka ar siurkscia kempine ir kuo puikiausiai atsigrando
.
Papildyta:
gintux,uzuojauta
del juodu plyteliu,mano podruzke turejo
,taipogi keikesi.Tai as tuo klausimu pasikauscius ir tokios klaidos nedarysiu
.
Lavute,o kokios spalvos pas tave plyteles ir kokios-siules???
Papildyta:
as irgi pasreklamuosiu..... as tai valau su tokiu purskekliu kuris be alkogolio
aisku paskum reik su popieruku pavalyti ir psio langas kaip naujas 
...ot negaliu valyt jokiais popierias~laikrasciais
,jau tas garsas
,siurpuliai per kuna eina
Papildyta:
gintux,uzuojauta
Papildyta:
QUOTE(Lavute @ 2011 04 05, 20:12)
as irgi pasreklamuosiu..... as tai valau su tokiu purskekliu kuris be alkogolio
QUOTE(shanet @ 2011 04 05, 21:42)
Lavut,tu nepagailek ir nusipirk buten violetiniame,jie tikrai skiriasi....anie svelnesni,as jau bandzius,nepatiko
.Nereik valandos
,tikrai uztenka keletos sekundziu.....na,jos gaunasi,kol tu paimi i rankas koki sepetuka ar siurkscia kempine ir kuo puikiausiai atsigrando
.
Papildyta:
gintux,uzuojauta
del juodu plyteliu,mano podruzke turejo
,taipogi keikesi.Tai as tuo klausimu pasikauscius ir tokios klaidos nedarysiu
.
Papildyta:
,jau tas garsas
,siurpuliai per kuna eina
Papildyta:
gintux,uzuojauta
Papildyta:
nugi pas mane sviesios su sviesiom siulem i da grobletos
nu paziuresiu tada ta melyna mazu geriau bus, nes namie viska zaliu sveiciu, kazkaip jis man pasirode geriausias
kvailas klausimas: a kur gerduvos parduotuve randas
Labas rytas....nu mums dar rytas
,bo ne taip senai atsikelem
.
Nu ka ,pavasaris pristabde savo eiga
.
Bus tau gintux, girtis,jog silta ir triobos nekurensi
.
Tas GERDUVOS parduotuveles galima rasti BIGe, ARENOJE...na ir dar kur nors
.
Zinau tik tas vietas,kur pati apsilankau
.
Lavut,tai gal tau galima pasikeist plyteliu siules i kita spalva...pigiau iseitu,nei visas plyteles keist
.....pvz i kokia pilkai~rusvesne,nu kad tas purvas i akis taip nekristu
.
Siandien i naktine,vaika vesiu seneliams,taip kad aplankysiu trumpai jusu/musu kaima
.
Vandenek,kaimynka,kur dingai???Ar labai kaukia mano sunelis voljere
???
.Nu ka ,pavasaris pristabde savo eiga
Bus tau gintux, girtis,jog silta ir triobos nekurensi
Tas GERDUVOS parduotuveles galima rasti BIGe, ARENOJE...na ir dar kur nors
Zinau tik tas vietas,kur pati apsilankau
Lavut,tai gal tau galima pasikeist plyteliu siules i kita spalva...pigiau iseitu,nei visas plyteles keist
Siandien i naktine,vaika vesiu seneliams,taip kad aplankysiu trumpai jusu/musu kaima
Vandenek,kaimynka,kur dingai???Ar labai kaukia mano sunelis voljere
Labas rytas, na vakar uosvis buvo atvaziaves parveze dicke man is poliklinikos tai uzkure ,nes tik kambari mes siltai nesikurene gyvenam, nes cia kartu virtuve tai verdam viska kad palaikyt siluma
o vonia tai salta tai biski jau pakureno, o svtg tai visada kurenam..
Na vonioje grindu plyteles tokios pilkai juodos tai liux man jos
...o va koridoriuje sviesios tai juk is lauko ateina ir tekst plyteles su anstpaudais... reikejo juodas koridoriuje o vonioje -sviesias
Na vonioje grindu plyteles tokios pilkai juodos tai liux man jos
...o va koridoriuje sviesios tai juk is lauko ateina ir tekst plyteles su anstpaudais... reikejo juodas koridoriuje o vonioje -sviesias
labas rytas,va isvaziavo internetas Erdves, sake medziai kaip augo taip auga ..boksto nesimato..ir pasake kad balticum ir nepajungs nes boksto nesimato...
tai gausi teo jungtis
teo reik patiems kastis ir lb toli... beto sake jis ir nekoks..
nu mes dabar turim teo tai man visai normaliai, greitis daug geresnis nei omnitelio ar bites, o griovi mes irgi kasemes ten negilaus tereikia tai radus talkos greitai issikasa
na mano kaime gali prastai veikti, nes kaimynai kitoj gatvej sake prastai veikia...
Nu priviet visoms
pagaliau ir as is darbo parsliauziau
Shanet --> nu manau kad gal siuliu neikeisiu, jos pas mane ne baltos o tokios pilksvos gal, velnias zino
tiek to reiks koki savaitgali pasisvest kelieniais per virtuve pereiti
p.s Durnas klausimas= ar niekas per velykas nezadat gimdyt?
pagaliau ir as is darbo parsliauziau
Shanet --> nu manau kad gal siuliu neikeisiu, jos pas mane ne baltos o tokios pilksvos gal, velnias zino
tiek to reiks koki savaitgali pasisvest kelieniais per virtuve pereiti
p.s Durnas klausimas= ar niekas per velykas nezadat gimdyt?