Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

QUOTE(Deimantilija @ 2011 04 04, 14:12)
buvo buvo mum su omniteliu saskaitu uz nieka ir neirodysi, mum bovo 500 tipo virsijom megabaitu limita, sesei tipo virusas praskambino kazkur i srilanka kelis simtus, draugai sake ju gimines turi irgi uz kazka buvo simtais saskaitos doh.gif

del to jis ir mobilus, kad kita karta nzn uz ka moki, gal jus niekam ir nepriskambinot, tiesiog Omniteliui iki menesio galo reikejo plana paslaugom padaryt smile.gif
tai tipo turbut ir priskambinot blink.gif

cia toks verslas kad reliai turbut nelabai ir irodysi kad to nedarei, kaip ir mobiliaku butu pasake kad kalbejei be sustojimo su Japonija, juk neirodysi kad nekalbejei jei tau isklotine pateiktu, na nebent tesiminiu keliu kazka padarysi..

nu vien zoooo...
Atsakyti
tai aisku kad niekam kompas neskambino, o yrodyk, dar patys iskart pasiule puse seskaitos nurasyt, bet paskui pasake tipo vilnius nesutiko ir t.t
daugiau su omniteliu stengsimes reikalu nebeturet doh.gif
turejom bites mobilu interneta tai ne cento didesne saskaita neatejo per 2 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2011 04 04, 20:21)
tai aisku kad  niekam kompas neskambino, o yrodyk, dar patys iskart pasiule puse seskaitos nurasyt, bet paskui pasake tipo vilnius nesutiko ir t.t
daugiau  su omniteliu stengsimes reikalu nebeturet doh.gif
turejom bites mobilu interneta tai ne cento didesne saskaita neatejo per 2 metus 4u.gif

as seip irgi uz Bite blush2.gif
Atsakyti
....nu skaitau nervinuosi blink.gif ....kozikoks bespredelas doh.gif ....nu nejaugi nera galimybiu juos pazabot,nejau neatsiras zmoniu,gal kokiu firmu,kurie sugebes juos sutvarkyt teisiskai g.gif .
mane siaubingai siutina tokios neteisybes,o svarbiausia - musu,paprastu zmogeliuku,bejegiskumas dry.gif .

Visoms labas dienas mirksiukas.gif .

O dienike,tai tikrai visai nieko bigsmile.gif .Siandie ziuriu,dauguma mano kaimynkiu langus valosi....ir man reiktu cool.gif ,ale tyyyyyngiu doh.gif lotuliukas.gif .
Nors turiu superines sluostes,kuriomis naudojuosi keleris metus....nereik jokiu chemikaliju purkst,valosi tiesiog vandeniu ir tuo skuduru good.gif .

Perku jas GERDUVOJ,va kokios...

user posted image.

....principas tame,jog turi ta skudura suslapint ir gerai~stipriai nugrezt,o tadu valai.Is pradziu nuvalau pirma bruda su vienu skuduru,tadu jau blizginu su naujesniu.....tik vandeniu,nelieka jokiu ruozeliu,dryzeliu.

O,pavariau reklamos lotuliukas.gif ......ta LEIFHEIT firma turetu pinigu man pamoket doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labutis visoms,
na siandien zadejau vaziuoti i omniteli,bet gaila tokia grazia diena nervus gadinti,geriau pasikapstysiu kieme po siukslyna biggrin.gif
na reklamike tai super pavarei,as senais gerais laikais kai dirbau bare,tai irgi naudojom tokias sluostes,nes buvo daug langu.tikrai valyti malonu 4u.gif
Atsakyti
Nu reiks isbandyt,bet turbut ir ne is pigiu smile.gif

Jo oras grazus... Sakau va skalbiuosi eisiu i lauka dziaut 4u.gif 4u.gif

Suzinojau kad vyras gris per Velykas thumbup.gif

Bet faina va gyvenu nuo sestadienio Sernuose tai svtg pakureno man uosvis,o va nuo sekmadienio ryto as siltai sedziu nesikurenus visai... ir rodo 21 laipsni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginttux: 05 balandžio 2011 - 13:58
Laba 4u.gif

Na pas mus kaime kaip šilta, mieste vėsiau ax.gif

Aš šiais metais gavau vieną dovanų šluostę, kitą pati pirkau, bet mano kitos firmos, tai pabandziau na tikrai nerealu bigsmile.gif
Kiek jinai kainuoja?
Atsakyti
....oi...sita nebrangiai irnesakyk.gif ,kazkas 8~9lt,o pas pacia musiet ta brangioji,kur kainuoja po 30-40lt doh.gif ....kazkada tetulyte buvo uzdovanojus mano mamai,tai sulyginimui galiu pasakyt,kad manoji ne ka blogesne tongue.gif ,tik kainos skiriasi.

Atsakyti
Oho doh.gif bigsmile.gif nu reiks būtinai nusipirkti ir mamai reiks smile.gif
Aha pas mane ta brangioji mokėjau 38lt doh.gif unsure.gif pačiai gaila buvo,o va draugė padovanojo kitos firmos tai nežinau kiek kainuoja neklausiau, tai draugės išbandžiau o savo dar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 04 05, 10:56)
....nu skaitau nervinuosi blink.gif ....kozikoks bespredelas doh.gif ....nu nejaugi nera galimybiu juos pazabot,nejau neatsiras zmoniu,gal kokiu firmu,kurie sugebes juos sutvarkyt teisiskai g.gif .
mane siaubingai siutina tokios neteisybes,o svarbiausia - musu,paprastu zmogeliuku,bejegiskumas dry.gif .

Visoms labas dienas mirksiukas.gif .

O dienike,tai tikrai visai nieko bigsmile.gif .Siandie ziuriu,dauguma mano kaimynkiu langus valosi....ir man reiktu cool.gif ,ale tyyyyyngiu doh.gif  lotuliukas.gif .
Nors turiu superines sluostes,kuriomis naudojuosi keleris metus....nereik jokiu chemikaliju purkst,valosi tiesiog vandeniu ir tuo skuduru  good.gif .

Perku jas GERDUVOJ,va kokios...

user posted image.

....principas tame,jog turi ta skudura suslapint ir gerai~stipriai nugrezt,o tadu valai.Is pradziu nuvalau pirma bruda su vienu skuduru,tadu jau blizginu su naujesniu.....tik vandeniu,nelieka jokiu ruozeliu,dryzeliu.

O,pavariau reklamos lotuliukas.gif ......ta LEIFHEIT firma turetu pinigu man pamoket  doh.gif  lotuliukas.gif

nu reklamscine tei ka as zinau..
as irgi pasreklamuosiu..... as tai valau su tokiu purskekliu kuris be alkogolio smile.gif aisku paskum reik su popieruku pavalyti ir psio langas kaip naujas smile.gif

o jei jau del svarinimosi tema uzvedet, tai gal jus man pasakysit kaip issveisti virtuvej plyteliu tarpus.
vasara kai klijavom virtuvej sienas kamsciu tai pasisvenciau ir isveiciau su tokiu ale dantu sepetuku, aisku kai kur sudz gavosi, bet vistiek, o daba kad ir kaip saugociau palei dujine tei ka as zinau... doh.gif

gal turit kas kokiu minciu... kaip visda ka butu pigiai greitai ir atrodytu super nail.gif
Atsakyti
.....vistiek nesupratau cool.gif ....a tu cia apie grindu plyteles,ar sienu???
Nors ,koks skirtumas tongue.gif ,as viska valau ir esu patenkinta tokiu Cif bigsmile.gif .
Is pradziu pirkdavau ir jau senai naudojau toki...

user posted image

-kremines konsistencijos,uztepu,gerai ismozuoju ir keleta sekundziu lukteriu,tadu kuo puikiausiai atsisveicia visokie priskretimai,o va dabar,nesenai nupirkau toki,skystas purskalas,bet superinis poveikis,siandie kaip tik valiau virykle ir spinteles didis.gif .
Tik viena- rekomenduociau naudot pirstines,eda ne tik brudus ,bet ir... tongue.gif

user posted image.

Tik zinokit,ten ju yr visokiu spalvu,bet man patinka tose violetinese talpose....universalai thumbup.gif

Atsakyti
kalbejau apie grindis

nu man patinka zalios spalvos, su tokiu ir sveiciau, spinteles nuo riebalu tai kaip per reklama shnai tik ir svaru smile.gif

gal tikrai reik numozot ir palikti kokiai valandai
o paskum isvalyti viska g.gif
Atsakyti