Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

faina drinks_cheers.gif thumbup.gif zada jau kituose miestuose atjungt sildyma, kada mes baigsim sildymo sezona, turbut dar 3sav tikrai teks sildytis nakciai...
Atsakyti
NU CIA DBR VISA DIENA TYLU... SHANET SU CYPU UZEJO IR TIEK... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
lauke nelabai saltai tai gal visos darbuojasi.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Vakar svečių turėjom tai prie kompo nebuvau prisėdusi,vaišias ruošiau biggrin.gif
Dabar gerai išsimiegojau ir vėl svečių laukiam biggrin.gif
Man atrodo kad oras lauke super reik vaikus varyti smile.gif
Atsakyti
....tipo uzejom ir jokios ataskaitos nepalikom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Labutis moteros mirksiukas.gif ,

as darbe cool.gif ,tokia grazia,sauleta diena ir darbe doh.gif .Nu nieko,dabar jau ne uz kalnu daug tokiu dienu....o dar MB grizta uz savaites,tai suvisam svente brunette.gif .
O geguzes 16d. einu atostogu porai savaiciu....dar reiks koki biulioteni paimt ax.gif ,kad ilgiau pailseciau.

O jums ,ziuriu bigsmile.gif sekasi,svetukai tik renkasi,kaip mat prisimena draugus-gyvenancius gamtoje tongue.gif .
Nu nezinau,ar man taip patiko,jei kekvienas savaitgalis butu pasvestas kitiems doh.gif .

Kazi,kur dingo sernas,mazu jau pleskinasi kokiam pajury,ar prie baseino cool.gif

Atsakyti
nu as siand tikejaus vasaros ,o toks vejas... schmoll.gif Siandien jau liksiu sernuose viena 4u.gif
Atsakyti
Na va svečius jau išlydėjom, dabar prie kompo smile.gif

Shanet pas mus gan retai svečiai užsuka, nepatiktų ir man kiekvieną savaitgalį schmoll.gif Per žiemą iš vis ramybėje gyvenome, dar pas mus dauguma draugų patys nuosavuose namuose gyvena, tai gamtos didelio poreikio nėra smile.gif
Atsakyti
nu vejas tai tikrai siltas thumbup.gif jei ne jis butu karsta buve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 04 03, 11:09)
....tipo uzejom ir jokios ataskaitos nepalikom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Labutis moteros mirksiukas.gif ,

as darbe cool.gif ,tokia grazia,sauleta diena ir darbe doh.gif .Nu nieko,dabar jau ne uz kalnu daug tokiu dienu....o dar MB grizta uz savaites,tai suvisam svente brunette.gif .
O geguzes 16d. einu atostogu porai savaiciu....dar reiks koki biulioteni paimt ax.gif ,kad ilgiau pailseciau.

O jums ,ziuriu bigsmile.gif  sekasi,svetukai tik renkasi,kaip mat prisimena draugus-gyvenancius gamtoje tongue.gif .
Nu nezinau,ar man taip patiko,jei kekvienas savaitgalis butu pasvestas kitiems doh.gif .

Kazi,kur dingo sernas,mazu jau pleskinasi kokiam pajury,ar prie baseino cool.gif

Sveikos

nu pas mus jau tris savaigalius sveciai naglai i svecisu prasosi doh.gif
nu bet ka padarysi ..... tikiuosi neilgam... namai aisku kaip po karo nes sestadieni vaikai i lauka nejo....
o siandien tai oras fantastiskas, mojavau grebliu, kastuvu ir visais kitais rakandais, ale kad paskui pakilo vejas ir nieko kilo nebeliko kaip eit namo kitkuo uzsiimti.
kitam savaitgaliui sakiau reiks visokius plytgalius ir gelzgalius in viena kruva susidet paskui kuri savaitgali pasisamdyt masinyte ir visa chlama isvest, bo per tiek metu kiek cia gyvema daugggggg turto prikaupem... vien vyro boilerinej koja nusilaustum ant ivairiu gelzgaliuku gali .... bet zinot visko juk reik, gaila ismest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 03 balandžio 2011 - 20:08
Labukas mergytes,as jau tiesa pasakius bijau isvis kompa isijungti,nes nebesuprantu kas darosi visada naudojomes omniconect internetu ir mokedavom po 29lt uz men,o dabar kovo 21d.sumokejau 70 lt.o balandzio 1d,gavau sms.kad esu skolinga dar 49lt. protest.gif reiks varyt jauciu aiskintis
Atsakyti
sveikos, girdejau ir as kad omni conectos priraso sask, kazkam buvo 500lt berods deimantilija pasakojo sake virusas paskambino i kazkokias salis per skype...
as va jau treti metai oku omni po 99lt su kompu buvo imta tai laukiu birzelio nutrauksiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet va ka imsiu nes nera ko... na sake tele2 geras nesitiki man... balticum sale letas... jei imsiu is bites ar tu telefoniniu rysiu be sutarties....
Atsakyti
buvo buvo mum su omniteliu saskaitu uz nieka ir neirodysi, mum bovo 500 tipo virsijom megabaitu limita, sesei tipo virusas praskambino kazkur i srilanka kelis simtus, draugai sake ju gimines turi irgi uz kazka buvo simtais saskaitos doh.gif
Atsakyti