Labas ,kas gero pas visus? arteja sventes ,kaip nuotaikos, ar niekam nesugadino nuotaiku Snoro bankas? as tai va likau be darbo juk buvau darbuotoja

...oi,gintux
,uzuojauta....nekokios naujienos pas pacia.
Kas del saskaitu,tai musiskes kitam banke,su Snoru reikalu neturejom.
O seip,pas mus viskas gerai,retsykiais atvarom pas jus i sodus
,MB nulekia i miska su Lora (musu kalaite),pasikurenam trobele ir visai jaukiai leidziam laika.Ir vakar buvom su nakvyne,dar mano tevukai atejo su karstu kugeliu
..mes kaip tik wiskio atsivezem
,tai graziai pavakarojom.

QUOTE(shanet @ 2011 11 26, 23:58)
...oi,gintux
,uzuojauta....nekokios naujienos pas pacia.
,MB nulekia i miska su Lora (musu kalaite),pasikurenam trobele ir visai jaukiai leidziam laika.Ir vakar buvom su nakvyne,dar mano tevukai atejo su karstu kugeliu
..mes kaip tik wiskio atsivezem
,tai graziai pavakarojom.

juk ligonines darbuotojai algas gaudavo per snora
Papildyta:
girdejau sernuose nera elektros ,ar nenugriove nieko jums? as savaitgali ir buvau sernuose tai vakar grizau i klaipeda gerai kad nesu ten dabar be elektros...

QUOTE(ginttux @ 2011 11 28, 12:30)
....ne visi

Siandie MB buvo nulekes iki sodo apsiziuret,bet nieko blogo nerado...isskyrus ,kad elektros ner

Labas vakaras....as is budejimo

Sveikos
nu va pakeliau temeli ir pliurpt pradejot
man sugadino, pervede imone atlyginima ir po 3 uzsilenke, net nespejau ne lito nusiimti, nu aisku paskui po 500 lt issikrapsciau
o jusu vistiek neatleido turbut, bet vistiek liudna
jo nebuvo elektros, ryte tik galvai ant smugio issiplauti uzteko vandens, o vakar elektra atsirado tik 9 vakare kazkur.
ziauru cia kai kuriem zmonem gyventi kur namu signalizacijos trecia para rekia, cia sale musu gatveles. turbut kaimynai neturi tel nr kad jiem paskambinti ir pasakyti kad issijungtu
nu va pakeliau temeli ir pliurpt pradejot

QUOTE(ginttux @ 2011 11 26, 13:54)
Labas ,kas gero pas visus? arteja sventes ,kaip nuotaikos, ar niekam nesugadino nuotaiku Snoro bankas? as tai va likau be darbo juk buvau darbuotoja 

man sugadino, pervede imone atlyginima ir po 3 uzsilenke, net nespejau ne lito nusiimti, nu aisku paskui po 500 lt issikrapsciau

o jusu vistiek neatleido turbut, bet vistiek liudna

QUOTE(ginttux @ 2011 11 28, 11:30)
Papildyta:
girdejau sernuose nera elektros ,ar nenugriove nieko jums? as savaitgali ir buvau sernuose tai vakar grizau i klaipeda gerai kad nesu ten dabar be elektros...
Papildyta:

jo nebuvo elektros, ryte tik galvai ant smugio issiplauti uzteko vandens, o vakar elektra atsirado tik 9 vakare kazkur.
ziauru cia kai kuriem zmonem gyventi kur namu signalizacijos trecia para rekia, cia sale musu gatveles. turbut kaimynai neturi tel nr kad jiem paskambinti ir pasakyti kad issijungtu

nu tai aisku kad atleis juk snoro nebera, man tai siandien skambino valdzia liepe pasakyt saskaitos numeri kito banko, vyksta atsiskaitymai su darbuotojais kam atostoginiai kam paskutines algos..
QUOTE(ginttux @ 2011 11 29, 20:43)
nu tai aisku kad atleis juk snoro nebera, man tai siandien skambino valdzia liepe pasakyt saskaitos numeri kito banko, vyksta atsiskaitymai su darbuotojais kam atostoginiai kam paskutines algos..
nors gerai dar kad atiskaito
bet vistiek

SVEIKOS,
kaip visada tyluma ramuma
mes ka tik prisidavem sodam kad atsiskaitem su elekta, o nervu buvo daug, nes daug kam skolas pripaise.
bijojau labiausiai to kad man neuzskiaitys mano mokejimu, o irodyti negalesiu nes mokejau per Snora
Tai va, bet viskas gerai baigesi
. Tiesa gavom ir normalu gatves pavadinima, pasirodo jau nuo sausio pirmos jie yra suteikiami.
kas jau pasiraset su LESTO sutartis ar su elektra viskas gerai? ar tas pats kaip ir buvo?
kaip visada tyluma ramuma

mes ka tik prisidavem sodam kad atsiskaitem su elekta, o nervu buvo daug, nes daug kam skolas pripaise.
bijojau labiausiai to kad man neuzskiaitys mano mokejimu, o irodyti negalesiu nes mokejau per Snora

Tai va, bet viskas gerai baigesi

kas jau pasiraset su LESTO sutartis ar su elektra viskas gerai? ar tas pats kaip ir buvo?
labukas
mes tai jau senai pasirasem sutartis
, o kas ten pasikeis kaip mirksejo taip tebemirksi
, o musu gatves pavadinimas tai toks pat kaip buvo
mes tai jau senai pasirasem sutartis

Su Sv. Kaledom visus ir Laimingu Naujuju 2012 metu!!!!!

Nu ka
visus nau naujais atejusiais, tikejimes kad jie bus geresni nei praeje
visus nau naujais atejusiais, tikejimes kad jie bus geresni nei praeje

Sveikutes Naujuosiuose 2012 metuose
!!!
Tai pasipasakokit kur sventet ir kaip atsventet
....ar Sernuose buna smagu sutinkant naujuosius???
Gavau daugybe SMS sveikinimu,o vienas tarp ju buvo nuo Onutes is Sernu
,nu niekaip negaliu atsimint
zmogaus tokiu vardu,tai daba noriu paklaust,mazu katra is jusu yr tokiu vardu
???
Mes sutikom namuose(Klaipedoj) -as ,Ignius ir mano mama.Ziurejom TV,pagrinde rusu kanalus,nes per LT niekas neuzkabino,kazkaip siemet visai nepatiko.Gerem sampana ir sakem tostus
...pastarasis procesas labai patiko Igniui
,prilinkejo aibe gerybiu Lietuvai,mokyklai,seimai,draugams,tevams ir t.t.
MB juroj,o tevukas buvo ligoninej po operacijos,siandie jau namie pas mus. Visos sventes siemet prabego tarp ligonines-darbo-namu
,nu nieko,svarbu kad viskas baigesi sekmingai.
Tai tiek naujienu musu fronte
.

Tai pasipasakokit kur sventet ir kaip atsventet

Gavau daugybe SMS sveikinimu,o vienas tarp ju buvo nuo Onutes is Sernu

Mes sutikom namuose(Klaipedoj) -as ,Ignius ir mano mama.Ziurejom TV,pagrinde rusu kanalus,nes per LT niekas neuzkabino,kazkaip siemet visai nepatiko.Gerem sampana ir sakem tostus

MB juroj,o tevukas buvo ligoninej po operacijos,siandie jau namie pas mus. Visos sventes siemet prabego tarp ligonines-darbo-namu

Tai tiek naujienu musu fronte