Mes su seima emigruojam
Onute yra sida@gmil.com
Mes su seima emigruojam
Mes su seima emigruojam
....a da yr cia gyvu
???
Gintux,kas cia per naujienos
,kur vykstat?...mazu jau ner taves Sernuos?
Kas del gatviu pavadinimu,tai mano tevukai nesenai suteike savo gatvelei pavadinima ir issikele uzrasa arciau gatves...RASKILU g.
.Iniciatyvos emesi mamaite,nes bais pergyveno,kad reiks kokia greitaja kviest,ar da kas,nu ir ner pavadinimo.
O su ta elektra,tai nieko gero iki siol,kaip suprantu,visas pagerejimas ateity,kai pastatys nauja transfarmatorine.
O seip,tai labai laukiu pavasario
.Prisikaisiojau nauju tulpiu ir kitokiu svoguniniu kvietku i gelynus ir vazonus,tai dabar laukiu rezultato.Kad tik netektu nusivilt
.
Dabar kai nuvaziuoju pasert Loros,tai tik sirdi suspaudzia nuo vaizdelio
.....kurmiai pilnai okupave mano sklypa
,tu "kepuriu"prikilnota.Anksciau tos problemos nebuvo,nes esu isitikinus,jog gelbejo mano katineliai,tuo metu gyveno Marge su 2 vaikais,visur zymejo teritorija ir seip ju WC kele nepalankuma kurmiams,jie gi nemegsta smarves.O dabar Marge nudvese
,vaikai issilakste ir kurmiai valdo
.
Tai tiek.O kas pas jus naujo???
Gintux,kas cia per naujienos
Kas del gatviu pavadinimu,tai mano tevukai nesenai suteike savo gatvelei pavadinima ir issikele uzrasa arciau gatves...RASKILU g.
O su ta elektra,tai nieko gero iki siol,kaip suprantu,visas pagerejimas ateity,kai pastatys nauja transfarmatorine.
O seip,tai labai laukiu pavasario
Dabar kai nuvaziuoju pasert Loros,tai tik sirdi suspaudzia nuo vaizdelio
Tai tiek.O kas pas jus naujo???
Sveikos nusibodo man vienai gyventi..o kai dar nebera darbo ka cia isvis besedet.. kolkas dar Lietuvoj, vyras pirma isikurs ... opati gyvenu Klaipedoj kartais atvaziuoju savaitgaliais pasibut sode..
sveikos
mes dar vis sernuose. perejom irgi jau i lesto, tai daba ieskosim kur ta elektra dingsta kad pas mus jos taip mazai
tiesa pas mus gatves pavadinimas isliko tik numeriukas pasikeite i mazesni
gintux o tai lietuvoj neber darbu?
mes dar vis sernuose. perejom irgi jau i lesto, tai daba ieskosim kur ta elektra dingsta kad pas mus jos taip mazai
tiesa pas mus gatves pavadinimas isliko tik numeriukas pasikeite i mazesni
gintux o tai lietuvoj neber darbu?
Lavute,ka turi galvoj-ieskosim ,kur dingsta
?....tipo tiek nesudeginat ,o rodikliai daug prisuka
???
As pvz,siaubingai daug prisuku namuose Klaipedoj
,ypac dabar daug gavosi,kai tevukai apsistojo pas mus.Vien dieninio prisuko 400 ir naktinio-100
.
Atrodo stengiames nelaikyt sujungtu lempu,ju pas mane kambariuose daug,Igno-5,salone-6,miegamajam-3,virtuvej-3,koridoriuj-2....bet visur isuktos taupiosios
.
Is elektrotechnikos labiausiai kas gali ryti,tai didysis salono televizorius,bo jis deze,kituose kambariuose plokstieji su A++
.
Gintux,nu ka ,sekmes
svetimoj zemelej.Nepamirsk SM,pasirodyk cia ir pasakok mums naujienas....su fotkem
.
Labai tave suprantu,nusibosta tas gyvnasles gyvenimas.As jau daug metu tokioj busenoj
.Bet va siemet,MB labai intensyviai kalba-raso,jog nori keisti darba.Matyt tokie metai,atejo laikas permainoms.
Kazi,ar Sernas dar gyvena sode, buvo minejes,kad nori keisti vieta?
As pvz,siaubingai daug prisuku namuose Klaipedoj
Atrodo stengiames nelaikyt sujungtu lempu,ju pas mane kambariuose daug,Igno-5,salone-6,miegamajam-3,virtuvej-3,koridoriuj-2....bet visur isuktos taupiosios
Is elektrotechnikos labiausiai kas gali ryti,tai didysis salono televizorius,bo jis deze,kituose kambariuose plokstieji su A++
Gintux,nu ka ,sekmes
Labai tave suprantu,nusibosta tas gyvnasles gyvenimas.As jau daug metu tokioj busenoj
Kazi,ar Sernas dar gyvena sode, buvo minejes,kad nori keisti vieta?
gal ir yra darbu bet ne musu atlyginimams cia pragyventi ... tad kiekvienas iesko kur geriau...girdejot siandien Sernuose namas sudege su masina
QUOTE(ginttux @ 2012 01 26, 22:10)
gal ir yra darbu bet ne musu atlyginimams cia pragyventi ... tad kiekvienas iesko kur geriau...girdejot siandien Sernuose namas sudege su masina 
sveikos
nu ka nesudege, tipo sake kad tik apdege nuo masinos :/ nu bet gal as glusa ne taip isgirdau
pas mus nieko naujo, jau buvau avarine tarnyba del elektros issikvietus, pagaliau savaitgali kaip zmogus is civilizacijos galesiu gyventi, zmoniskai pramogines laidas ziuresiu, bo tai si sestadieni tai garso TV taip ir nebuvo, lesto sake kad durnai pas mus ant stulpo laidai buvo sujungti.... ir taip 7 metus
tai va ... trecia diena dziaugiames
o cia ziuriu kaip visada stilis,
kas taupo ant interneto, kas is vis is sernu isvaziavo , boze boze ....
as tai i savaite 3kartus atvaziuoju pasildyt namus, aisku uosvis sildo as varau arbatos pas sida@gmail.com
ir dar pas kitu 
Kaip gyvena sernu sodai? Reiks aplankyt namucius o tai penktadieni jau isvykstu
sekmes isikurt naujoje vietoje
Buvau siandien sernuose:) visa sekme man but su vyru ir visa seima
namai visur sukuriami
tai aisku geriausiai kai seima kartu
, ar ilgai planuojat ten gyvent ar isvis nebezadat cia gryst