Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

Onute yra sida@gmil.com

Mes su seima emigruojam 4u.gif
Atsakyti
....a da yr cia gyvu bigsmile.gif ???

Gintux,kas cia per naujienos bigsmile.gif ,kur vykstat?...mazu jau ner taves Sernuos? bigsmile.gif

Kas del gatviu pavadinimu,tai mano tevukai nesenai suteike savo gatvelei pavadinima ir issikele uzrasa arciau gatves...RASKILU g. tongue.gif .Iniciatyvos emesi mamaite,nes bais pergyveno,kad reiks kokia greitaja kviest,ar da kas,nu ir ner pavadinimo.
O su ta elektra,tai nieko gero iki siol,kaip suprantu,visas pagerejimas ateity,kai pastatys nauja transfarmatorine.

O seip,tai labai laukiu pavasario ax.gif .Prisikaisiojau nauju tulpiu ir kitokiu svoguniniu kvietku i gelynus ir vazonus,tai dabar laukiu rezultato.Kad tik netektu nusivilt doh.gif lotuliukas.gif .

Dabar kai nuvaziuoju pasert Loros,tai tik sirdi suspaudzia nuo vaizdelio doh.gif .....kurmiai pilnai okupave mano sklypa cool.gif ,tu "kepuriu"prikilnota.Anksciau tos problemos nebuvo,nes esu isitikinus,jog gelbejo mano katineliai,tuo metu gyveno Marge su 2 vaikais,visur zymejo teritorija ir seip ju WC kele nepalankuma kurmiams,jie gi nemegsta smarves.O dabar Marge nudvese unsure.gif ,vaikai issilakste ir kurmiai valdo doh.gif cool.gif .

Tai tiek.O kas pas jus naujo??? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos nusibodo man vienai gyventi..o kai dar nebera darbo ka cia isvis besedet.. kolkas dar Lietuvoj, vyras pirma isikurs ... opati gyvenu Klaipedoj kartais atvaziuoju savaitgaliais pasibut sode..
Atsakyti
sveikos

mes dar vis sernuose. perejom irgi jau i lesto, tai daba ieskosim kur ta elektra dingsta kad pas mus jos taip mazai smile.gif
tiesa pas mus gatves pavadinimas isliko tik numeriukas pasikeite i mazesni smile.gif

gintux o tai lietuvoj neber darbu?
Atsakyti
Lavute,ka turi galvoj-ieskosim ,kur dingsta g.gif ?....tipo tiek nesudeginat ,o rodikliai daug prisuka g.gif ???

As pvz,siaubingai daug prisuku namuose Klaipedoj doh.gif ,ypac dabar daug gavosi,kai tevukai apsistojo pas mus.Vien dieninio prisuko 400 ir naktinio-100 doh.gif .
Atrodo stengiames nelaikyt sujungtu lempu,ju pas mane kambariuose daug,Igno-5,salone-6,miegamajam-3,virtuvej-3,koridoriuj-2....bet visur isuktos taupiosios g.gif .
Is elektrotechnikos labiausiai kas gali ryti,tai didysis salono televizorius,bo jis deze,kituose kambariuose plokstieji su A++ g.gif .

Gintux,nu ka ,sekmes mirksiukas.gif svetimoj zemelej.Nepamirsk SM,pasirodyk cia ir pasakok mums naujienas....su fotkem 4u.gif .
Labai tave suprantu,nusibosta tas gyvnasles gyvenimas.As jau daug metu tokioj busenoj cool.gif .Bet va siemet,MB labai intensyviai kalba-raso,jog nori keisti darba.Matyt tokie metai,atejo laikas permainoms.

Kazi,ar Sernas dar gyvena sode, buvo minejes,kad nori keisti vieta?

Atsakyti
gal ir yra darbu bet ne musu atlyginimams cia pragyventi ... tad kiekvienas iesko kur geriau...girdejot siandien Sernuose namas sudege su masina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2012 01 26, 22:10)
gal ir yra darbu bet ne musu atlyginimams cia pragyventi ... tad kiekvienas iesko kur geriau...girdejot siandien Sernuose namas sudege su masina  doh.gif

sveikos

nu ka nesudege, tipo sake kad tik apdege nuo masinos :/ nu bet gal as glusa ne taip isgirdau smile.gif

pas mus nieko naujo, jau buvau avarine tarnyba del elektros issikvietus, pagaliau savaitgali kaip zmogus is civilizacijos galesiu gyventi, zmoniskai pramogines laidas ziuresiu, bo tai si sestadieni tai garso TV taip ir nebuvo, lesto sake kad durnai pas mus ant stulpo laidai buvo sujungti.... ir taip 7 metus doh.gif
tai va ... trecia diena dziaugiames
o cia ziuriu kaip visada stilis,
kas taupo ant interneto, kas is vis is sernu isvaziavo , boze boze .... unsure.gif
Atsakyti
as tai i savaite 3kartus atvaziuoju pasildyt namus, aisku uosvis sildo as varau arbatos pas sida@gmail.com smile.gif ir dar pas kitu smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Kaip gyvena sernu sodai? Reiks aplankyt namucius o tai penktadieni jau isvykstu g.gif
Atsakyti
sekmes isikurt naujoje vietoje 4u.gif
Atsakyti
Buvau siandien sernuose:) visa sekme man but su vyru ir visa seima thumbup.gif namai visur sukuriami tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginttux: 20 kovo 2012 - 20:08
tai aisku geriausiai kai seima kartu drinks_cheers.gif , ar ilgai planuojat ten gyvent ar isvis nebezadat cia gryst 4u.gif
Atsakyti