Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 20:26)
Jūs ne taip supratot. Darbe aš gaunu atlyginimą. Dirbu audito bendrovėje, o mano šefas yra ir savininkas ir auditorius. Aš esu jo padėjėja.
Jis man nemoka pinigų už seksą, tiesiog aš gaunu dovanas iš jo, bet ne pinigines, nes aš ne prostitutė.
O darbe aš gaunu atlyginimą tikrai už atliktą darbą, kaip ir visi kiti darbuotojai, o ne už tai, kad myliuosi su auditorium. Darbe mes laikomės darbinių santykių, tad niekas iš kolegų net neįtaria apie mūsų santykius.

jei pinigai mokami juodais ir apie juos nieks be jūsų nežino- tai jau pinigai už seksą su tavim.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 19:29)
jei pinigai mokami juodais ir apie juos nieks be jūsų nežino- tai jau pinigai už seksą su tavim.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tep tep.. puse lietuvos tada meiluziai ir prostitutes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 20:28)
va tiesa. Baigsis romanas-kaip dirbt? doh.gif

kažkuriam tenka darbo vietą keisti... šefas aišku lieka vietoje, o jau toji arba pasilieka ir stebi, kaip šefas naują braškę kabina arba prašosi atleidžiama savo noru... nu sakau....šudas biggrin.gif
Atsakyti

Tegul bus už seksą. Neketinu niekam aiškint kas kaip. Pas mus visi darbuotojai gaunam skirtingus atlyginimus, tai priklauso nuo daug faktorių, už išdirbtą laiką, už kvalifikaciją ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 19:34)

o tai su vyru santykiai irgi pilnaverciai? ar "dygliuojates" namuose?
Atsakyti
Mano darbe irgi buvo porele, kurie galvojo, kad nieks nesupranta jog jie miega kartu biggrin.gif
Atsakyti

O aš nebūčiau tokia kategoriška ax.gif .
Atsakyti
tęsiam santechnikų - meilužių temą .
Russel Crowe
Carmine Giovinazo
Mario Lopezas blush2.gif wub.gif
Jessie Metcalfas
Antonio Sabatto
Shemaras Mooras
Brandon Freizer
Ir dar du aktoriai santechnikai meilužiai-meilužis skorpionų karalius ir meilužis Heraklis ( pavardžių nepamenu ) wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 10 kovo 2011 - 20:12
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 22:11)
tęsiam santechnikų - meilužių temą .
Russel Crowe
Carmine Giovinazo
Mario Lopezas  blush2.gif  wub.gif 
Jessie Metcalfas
Antonio Sabatto
Shemaras Mooras
Brandon Freizer
Ir dar du aktoriai santechnikai meilužiai-meilužis skorpionų karalius ir meilužis Heraklis  ( pavardžių nepamenu )  wub.gif  blush2.gif

Nu jau tas is skorpionu karaliaus.. tai ni ni schmoll.gif
O Heraklis gi tas... kaip anas.... Kevin Sorbo, prisiminiau biggrin.gif
O siaip is sito sarasiuko jamciau Russel Crowe wub.gif realiam gyvenime blogiukas toks rolleyes.gif Vis prisidirba kazka biggrin.gif
Atsakyti
Tai tiek prisiūlius visoms užteks ir dar liks . Aš pati jamu Mario Lopezą . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 10, 21:00)
O aš nebūčiau tokia kategoriška ax.gif .

ok. Miegu su bosu. Gaunu pinigus juodais, niekas iš darbuotojų nežino, jie negauna. bejoju, ar tik aš taip nuostabiai dirbu.
Žinoma, netaikau Džuljanos situacijai, nes gal ir kiti ten gauna.
Atsakyti
Perskaiciau ir nusisypsojau, jus rimtai galvojate, kad niekas nieko nezino... Gal vyras ir nezino, bet bendradarbiai nono.gif
Atsakyti