QUOTE(lututė @ 2011 03 10, 16:09)
Laume tu ragana nelaboji,erzinies? Kokios sulčikės-ten visi geria ,tratinasi,austres ir ikrą kemša...slampinėjančių ir vėpsančių nėr...
Vyrai didingi,galingi,protingi ir vandenukų-keksiukų-vafliukų-piziukų nevartoja.Nebent plaktą grietinėlę nuo nuogos krūties ar dar kitur...ir brendžiu iš bambaskylės užsigeria...
Tai jie visa tai daro ant žolyčuų su skruzdėm

O vafliukus aš gi ne jiems kepu - o mūsų šauniai kompanijai.
O ta krūtinė su bambaskyle prieš kraunant ant jų kulinarinius gėrius pabuvojo duše, ar po ta grietinėle ir brendžiu "dvelkia" prarūgusiu prakaitu?

(čia aš apie vyrišką kūną...
Nes baseiną tai lyg ir mes jau užėmėm
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 16:15)
O aš ir galvoju , kam tie ragai ant sienos indaujoj sukabinėti ,
Tai čia pilies šeimininkui buvusi žmona tiek įtaisė
Papildyta:
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 10, 16:24)
Va tas pavyzdys ir nervina . Galvos uzaugus , kad vyras turi kitame kambary uzsirakint ir kad tai norma .
Vakar išsiaiškinau, kad turiu likimo draugę...
Gal iš tikro "pašluosčių" temą užvesti?
Galų gale, ne iš gero gyvenimo jomis esame...
Papildyta:
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 16:29)
Nu ji yra minejus, kad jai taip geriau cia sneketi. Issisneka, issiverkia, cukraus sirupais issitasko - palengveja. Apsivalo tam tikra prasme.
Nė karto dar neverkiau čia rašydama. Iki šiol tik sveikos emocijos - linksmumas, truputis pykčio kartais.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 10, 16:33)
Nieko ji nesivalo.. sedi ir verda savo sultyse ir kaifuoja nuo to
laumiux>>> a vyras isejes buvo siandien is kambario??

***** tu gal i lauka iseik,leisk zmogui pavalgyt,pasisiot

grazus oras ko sedi su dukra namie??
Kodėl namie? Vakar gi žaidimų kambary davėmės

O dėl mano "diktato" gerą mintį kyštelėjai - reikės man pačiai iš savo pusės jo kambario duris užrakinti. nesisiojęs, neėdęs, bet užtat LAISVĖ
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 16:33)
Ponia virėja , reikia dar sūrio sausainiukų , vaisių salotų , šokoladinio pyrago , cezario salotų , ir namų gamybos saldainių , pyrago tinginys ir kalakutienos muštinių , karštam patiekalui , jei dar galėsit , išvirkit tirštos paukštienos sriubos . :)gal kas nors galėtų paskinti vaisių iš sodo ? Ir atnešti gėrimų iš rūsio ?
O, panele, žiurkių nebijote? Nes mano kuode sėdi Ramy, ar kaip jį ten