Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(astor @ 2011 03 11, 05:48)
O kaip jūm tas Jasonas Stathamas (vaid.-Transporteris ir k.t.)?man tai sakyčiau nieko visai..,pradžioj pliktelėja plaukai maišė,o dabar jau nebemaišo,tai "apturėjus" jaučiu nieks nebemaišytų lotuliukas.gif
Papildyta:

Daug valandų,bet anas jau miega saldžiai,o aš blūdiju,nes grįžus išdarbo vaiką migdydama anksti numigau,tai dabar nesimiega biggrin.gif

Ne , per daug liesas , man tokie nepatinka .
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 10:25)
Tai jie visa tai daro ant žolyčuų su skruzdėm smile.gif
O vafliukus aš gi ne jiems kepu - o mūsų šauniai kompanijai.

O ta krūtinė su bambaskyle prieš kraunant ant jų kulinarinius gėrius pabuvojo duše, ar po ta grietinėle ir brendžiu "dvelkia" prarūgusiu prakaitu?  g.gif  (čia aš apie vyrišką kūną...
Nes baseiną tai lyg ir mes jau užėmėm smile.gif
Papildyta:

Tai čia pilies šeimininkui buvusi žmona tiek įtaisė biggrin.gif
Papildyta:

Vakar išsiaiškinau, kad turiu likimo draugę...
Gal iš tikro "pašluosčių" temą užvesti?  g.gif
Galų gale, ne iš gero gyvenimo jomis esame...
Papildyta:

Nė karto dar neverkiau čia rašydama. Iki šiol tik sveikos emocijos - linksmumas, truputis pykčio kartais.
Papildyta:

Kodėl namie? Vakar gi žaidimų kambary davėmės smile.gif
O dėl mano "diktato" gerą mintį kyštelėjai - reikės man pačiai iš savo pusės jo kambario duris užrakinti. nesisiojęs, neėdęs, bet užtat LAISVĖ biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

O, panele, žiurkių nebijote? Nes mano kuode sėdi Ramy, ar kaip jį ten smile.gif
Super ir gales ten sedeti , kol pyktis nuo uzrakinimo nepraeis, ir kol napasizades myletis , taip , kad visi meiluziai dingtu is galvos , su visom grietinelem ,keksiukais ir kitu maistu .
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 10, 17:06)
misija neįmanoma...
netikiu kad tokie žmonės gali pasikeisti. pasimylėt jai reiktų. su laukine aistra negalvojant apie pasekmes, keksus ir nenušluostytas nosis...

Jep... Ir žiūru, kad pasekmė, apie kurią negalvojau, kulniuku man baladojasi kur į šonkaulius...
Vyručio seniai pėdos ataušusios, nes jis tik meilužis man tebuvo...
Noriu aš antro vaikelio, bet ne tokiom aplinkybėm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 10, 17:13)
Pirmiausia , kad pasimylet jai reikia pakeist poziuri . 
Sunkiausia zmogui istrukt is savo paties spastu . Nu kaip jai dabar cia taip niekur be niekur nieko nueit ir pareikst diedui : zinai , einu nusikabinsiu pora vyruku , kada grisiu nezinau , jei rytoj nebusiu pasirupink vaiku.
Bet pilnai tikiu , kad yra vyru . kuriems ji puikiai tiktu . Tik ji dar jo nesutiko . Ne visi vyrai megsta extrymus , kitiems patinka lizdo sukejos.

Buvo jau tai. Praeitas etapas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 17:31)
laiko trūksta ilgesniam ieškojimui , tenka bėgti į ligoninę slaugyti didvyriško kaminkrėčio , vargšas kojas susilaužė , kai nuo stogo krito . Kai grįšiu , tęsiu paieškas. mirksiukas.gif

Tu žinai, nors tavo žinute neturi nieko bendra nei su tema, nei su manimi, bet mane ji suvirpino...
Aš baigusi vidurinę taip norėjau stoti į medicinos mokyklą ir tapti med.sesute...
Pagal mano charakterį visai būtų man tikę ir patikę. Kai eidavau lankyti į ligoninę amžiną atilsį sergančios močiutės, tai paklotus prie to paties pakeisdavau visoms palatos moterims, jei būdavo nešvarūs...
Papildyta:
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 17:44)
Kvailos tos moterys, kurios lekia meilužėms akis draskyt ir plaukus raut. Pirmiausia vyrui reikia gerai užvožt, nes jeigu vyras nenorės, jokia moteris ant jo neužlips.

Auksiniai žodžiai. Aš kadangi paryčiais nubundu anksti, tai kartais man taaip kyla pagunda su kočėlo įslinkti pas MB ir gerai užvelėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 11, 00:23)
Jus rimtai, nematote kaip zmones vienas i kita ziuri, kaip bendrauja ir t.t. Ir jei tai tesiasi ne vienus metus...

Na, man irgi kazkaip nesitiki, kad nieks is bendradarbiu bent jau nenumano, kad jie megaujasi uzdraustu vaisiu rolleyes.gif
Bet man va klausimas iskilo - juk nelebai jie gali viens pas kita namuose lankytis, tai kur vyksta tas ju veiksmas? biggrin.gif Sake, ne ofise. Tai ok. Bet tai ka, visad masinoj doh.gif , kokioj kino salej biggrin.gif, restorano tualete, ar nuomuojasi parai buta, kambari? Jeigu kiekviena diena susitinka tam, tai kazkaip labai jau daug pinigu iseina tam bosui, plius dar premija juodais pinigais ismoka biggrin.gif
Nebent bosas turi issinuomaves ilgam laikui buta g.gif o gal net ir nusipirkes. Nes masinoj tratintis pastoviai pamiskej, man butu sudas.
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 09:00)
Nes masinoj tratintis pastoviai pamiskej, man butu sudas.

Aha, vieną kitą kartą galima.
O gal mašinoje garaže? Bet čia blogai gali baigtis... Prieš kokį 15 metų viena pora taip numiro. Užduso 2 meilužiai graže mašinikėje. Ir kaip išaiškėjo, abu savo šeimas turėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 11:07)
Aha, vieną kitą kartą galima.
O gal mašinoje garaže? Bet čia blogai gali baigtis... Prieš kokį 15 metų viena pora taip numiro. Užduso 2 meilužiai graže mašinikėje. Ir kaip išaiškėjo, abu savo šeimas turėjo  doh.gif

Tai va, viena, kita syk tikrai visai smagu toj masinikej ax.gif Bet po to kazkaip jau pigiai pasijausciau doh.gif

A ko jie ten uzduso? biggrin.gif Garaze gi oro pilna, nebent uzsidare viska visur aklinai, ir dar slangele pravede ir varikli ijunge smile.gif Suicide for love?

Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 09:15)
Tai va, viena, kita syk tikrai visai smagu toj masinikej  ax.gif  Bet po to kazkaip jau pigiai pasijausciau  doh.gif

A ko jie ten uzduso?  biggrin.gif  Garaze gi oro pilna, nebent uzsidare viska visur aklinai, ir dar slangele pravede ir varikli ijunge smile.gif Suicide for love?

Gal tai ir nebuvo suicide.
Man atrodo, ne vasarą tai nutiko. Tai gal šildėsi žmonės.
Įdomiausia, kad su ta mergiote kažkada mes pionierių stovykloje kartu buvome. Smarki, šustra panelė, tai man, tokiai mėmei, ji netruko "kličkę" sugalvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 11:20)
Gal tai ir nebuvo suicide.
Man atrodo, ne vasarą tai nutiko. Tai gal šildėsi žmonės.
Įdomiausia, kad su ta mergiote kažkada mes pionierių stovykloje kartu buvome. Smarki, šustra panelė, tai man, tokiai mėmei, ji netruko "kličkę" sugalvoti biggrin.gif

Nu nu... kokia klicke? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 09:23)
Nu nu... kokia klicke?  bigsmile.gif

koks dabar skirtumas.
Svarbiausia, kad praėjus po to keleriems metams, gavau pamoką, kad neverta dulkintis garaže uždarytomis durimis ir įjungtu mašinos varikliu wink.gif
Atsakyti
Butai nuomojami kelioms valandoms tam reikalui. Arba viešbutukai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 11, 11:26)
Butai nuomojami kelioms valandoms tam reikalui. Arba viešbutukai.

Ne, nu tai ir sakau - labai jau brangiai iseina. Juk kiekviena diena susitinka tam smile.gif
Gal cia mano skupumas islenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 11:30)
Ne, nu tai ir sakau - labai jau brangiai iseina. Juk kiekviena diena susitinka tam  smile.gif
Gal cia mano skupumas islenda  biggrin.gif

O jūs neverta to brangumo ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 11, 09:32)
O jūs neverta to brangumo ?

aišku, kad verta. ir dar daugiau thumbup.gif
Atsakyti