Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

Na, jei taip dažnai matosi, tai taip, labiau apsimoka butą nuomotis. Ale kokios skupos mes, svetimus pinigus skaičiuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 11, 11:32)
O jūs neverta to brangumo ?

Manau, kad verta cool.gif Vertos visos. Tik as noriu pasakyti, kad kazin ar yra leidziama sitiek pinigu vien del pasitratinimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 10:36)
Manau, kad verta  cool.gif  Vertos visos. Tik as noriu pasakyti, kad kazin ar yra leidziama sitiek pinigu vien del pasitratinimo  rolleyes.gif

gal ne vien del pasitratinimo, bet leidziama leidziama biggrin.gif

as dabar susimasciau, kad ne kiekvienas meiluziu gali buti..negana, kad turi padaryti jog moteriai keliai linktu vien pamacius, tai dar ir babkiu reikia prilaikyt g.gif
nors aisku meiluze irgi meiluzei nelygu, kitai ir ant galines sedynes bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 03 11, 09:54)
gal ne vien del pasitratinimo, bet leidziama leidziama  biggrin.gif

as dabar susimasciau, kad ne kiekvienas meiluziu gali buti..negana, kad turi padaryti jog moteriai keliai linktu vien pamacius, tai dar ir babkiu reikia prilaikyt  g.gif
nors aisku meiluze irgi meiluzei nelygu, kitai ir ant galines sedynes bus gerai.

1 ar kelis kartus.
O paskui? vien tik mėlyna akyse, žemėj, ore ir danguj...
Atsakyti
Na, būna, kad meilužiai per pusę metasi. Ir dūksta,.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 11, 10:09)
Na, būna, kad meilužiai per pusę metasi. Ir dūksta,.

Bet kuriuo atveju meilužiavimas reikalauja papildomų išlaidų, ir ne mažų...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 12:20)

Ir viso to atpildas - geras seksas, daug orgazmo, gera nuotaika, gerai praleistas laikas. Tai vis delto gal ir verta tu nemazu islaidu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Monroe-: 11 kovo 2011 - 10:23
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 10:23)
Ir viso to atpildas - geras seksas, daug orgazmo, gera nuotaika, gerai praleistas laikas. Tai vis delto gal ir verta tu nemazu islaidu  cool.gif

drinks_cheers.gif Žinoma smile.gif
Nemažų išlaidų verta viskas, kas suteikia tau laimės, sveikatos, džiaugsmo, geros nuotaikos. Tebūnie kai kam tai pasimatymas su meilužiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 09:20)

g.gif gi buna draugas koks buto raktus duoda, buna ir tu viesbuciu nebrangiu, buna seksas ir gamtoje.. nzn. man neatrodo kad reikalauja dideliu islaidu. nebent meiluze deimantu reikalaujanti biggrin.gif p.s cia ne is asmenines patirties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 11 kovo 2011 - 11:48
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 11, 11:47)
g.gif  gi buna draugas koks buto raktus duoda, buna ir tu viesbuciu nebrangiu, buna seksas ir gamtoje.. nzn. man neatrodo kad reikalauja dideliu islaidu. nebent meiluze deimantu reikalaujanti biggrin.gif p.s cia ne is asmenines patirties

Draugas - jau mažiausiai viena persona, žinanti 2 žmonių "paslaptį" wink.gif
Gamta - gal vasara. Nebent meilužiai - "ruoniukai" biggrin.gif
Atsakyti
nezinau nezinau... kai pas abu aukstas seksualinis 'draivas' man atrodo nekyla dideliu problemu kada kur kaip. as kai jaunesne buvau su savo vyru myledavomes visur. bendrabucio balkone, ant stogo, per gimtadienius sodybose i visokius kampus nulinde, sandelius pas tevus namuose ir tt.
ir dabar jei noreciau myleciausi ir parduotuves tulike, ir masinoj biggrin.gif kazkaip man problemu nekyla kad butinai turi but lova paklota ir zvake degti biggrin.gif uzsislepus viesbuty.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 11 kovo 2011 - 12:29
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 03 11, 09:54)
gal ne vien del pasitratinimo, bet leidziama leidziama  biggrin.gif

as dabar susimasciau, kad ne kiekvienas meiluziu gali buti..negana, kad turi padaryti jog moteriai keliai linktu vien pamacius, tai dar ir babkiu reikia prilaikyt  g.gif

Normaliam vyrui niekada ne gaila išleist pinigėlių ant moters, kurios jis nori, su kuria jam gerai ir kuriai kojos linksta nuo to, kaip jis ją pamyli.
Niekada nesidulkinčiau su meilužiu ant galinės sėdynės, nebent greitukas iš aistros, kada negali atsilaikyt.
Papildyta:
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 11, 10:23)
Ir viso to atpildas - geras seksas, daug orgazmo, gera nuotaika, gerai praleistas laikas. Tai vis delto gal ir verta tu nemazu islaidu  cool.gif

Jūs 100 proc. esat teisi. Nuostabu yra būti visad geidžiamai ir kai vyrui dėl tavęs nieko ne gaila, kai jis nori tavęs ir tau tai kartoja. Aš pati nelinkus jam dažnai sakyt, kad man gera su juo, bet jis manau tai mato ir be žodžių.
Papildyta:
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 11, 12:25)
nezinau nezinau... kai pas abu aukstas seksualinis 'draivas' man atrodo nekyla dideliu problemu kada kur kaip. as kai jaunesne buvau su savo vyru myledavomes visur. bendrabucio balkone, ant stogo, per gimtadienius sodybose i visokius kampus nulinde, sandelius pas tevus namuose ir tt.
ir dabar jei noreciau myleciausi ir parduotuves tulike, ir masinoj biggrin.gif kazkaip man problemu nekyla kad butinai turi but lova paklota ir zvake degti biggrin.gif uzsislepus viesbuty.

Pasitaiko ir taip.
Atsakyti