Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamas darbas

turekit omenyje kad jei pasakysit darbdaviui : "iseinu" jis gali pareikalauti padirbti dar dvi savaiteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Notme @ 2011 03 09, 20:46)
Senmergė, yra ta pietų pertrauka, kuomet mes kartu su nekenčiamu vadovu valgom prie vieno stalo  doh.gif  5 min pavalgymui ir atgal prie kompo. Išeit valandai iš ofiso negaliu, man tiesiog reikia atbudėt tas valandas, nepraleist klientų, svečių...
Biuletenių negalima imti, kai vaikas sirgo, jį slaugė vyras.

Aš rimtai manau, kad galėsiu ieškotis kito darbo tik išėjus iš dabartinio.

Tik niekaip neapsisprendžiu, ar man sukaupt drąsą ir pranešt, kad išeinu, o tada rizikuoti ir tikėtis, kad per trumpą laiką susirasiu kitą darbelį ir ten viskas bus ok (atsirado baimių, kad galiu užšokt nuo vilko ant meškos)
arba kažkaip nuteikt save ir kentėt dar 4 mėn  unsure.gif
Aš vis mėtausi tarp šitų 2 variantų.
Šiandien galvojau jau pasakysiu, kad išeinu, bet neišdrįsau  doh.gif

Galima bijoti , bet blogesnio darbo , nei tas , kuriame pietų pertraukos duodama tik penkios minutės tikrai nerasi .o koks tas jūsų darbas , kad nuo kompiuterio negalima atsitraukti ? Internetinė prekyba , sekretorė , administratorė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 09 kovo 2011 - 23:18
QUOTE(Notme @ 2011 03 09, 23:02)
Pirmiausia noriu padėkoti visom, nelikusiom abejingom mano problemai  4u.gif  Man jau lengviau vien dėl išsikalbėjimo  smile.gif
Aš šiuo metu nesvarstau, kaip ieškotis kito darbo dirbant šiame. Esu tikra, kad šiuo atveju tai neišeitų. Svarstau tarp dviejų variantų - dar kentėti keletą mėnesių ar išeiti jau rytoj...

Aš pradėjau mąstyt apie išėjimą prieš porą dienų. Prieš tai dar turėjau vilčių, kad gal priprasiu... Pirmas žingsnis pokyčių link buvo šios temos sukurimas. Man reikėjo ir reikia nuomonės iš šalies. Be abejo, spręsiu aš pati, bet komentarai ir daugiau įvairių nuomonių nepamaišytų.

Prieš 8 man nėra kur dėti vaiko

Be abejo  biggrin.gif

Bet juk vaikas ne tik tavo ir gyveni ne viena... Kiek supratau seimoje yra vyras, gal sioje vietoje yra seneliai, kurie galetu kelis kartus pagelbeti, kai suplanuosi pokalbius...
Na vienaip ar kitaip - SEKMES 4u.gif
Beja - siuo metu atidirbti darbdavys gali pareikalauti ne 2 savaites, o 14 darbo dienu, t.y. beveik 3 savaites...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomeda.b: 09 kovo 2011 - 23:21
QUOTE(nomeda.b @ 2011 03 09, 23:19)
Bet juk vaikas ne tik tavo ir gyveni ne viena... Kiek supratau seimoje yra vyras, gal sioje vietoje yra seneliai, kurie galetu kelis kartus pagelbeti, kai suplanuosi pokalbius...
Na vienaip ar kitaip - SEKMES  4u.gif
Beja  - siuo metu atidirbti darbdavys gali pareikalauti ne 2 savaites, o 14 darbo dienu, t.y. beveik 3 savaites...

ne i tema .. bet nuo kada cia si naujove? kol vaika auginau ziuriu atitrukstu nuo ziniu biggrin.gif taip viskas neidomu buvo biggrin.gif buvo 14 kalendoriniu dienu kiek pamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 09, 23:13)
Galima bijoti , bet blogesnio darbo , nei tas , kuriame pietų pertraukos duodama tik penkios minutės tikrai nerasi .o koks tas jūsų darbas , kad nuo kompiuterio negalima atsitraukti ? Internetinė prekyba , sekretorė , administratorė ?

Administratorė. Dėl pietų pertraukos nebuvimo - tai čia dar visai netrūkumas, lyginant su visu kitu, dėl šito skusčiausi mažiausiai
Na vienaip ar kitaip - SEKMES  4u.gif
Beja  - siuo metu atidirbti darbdavys gali pareikalauti ne 2 savaites, o 14 darbo dienu, t.y. beveik 3 savaites...

Vyras dirba ir gyvena kitame mieste. Močiutės taip pat dirba ir gyvena kitame mieste. Visas vaiko reikalas su darželiu yra tik mano vienos rūpestis.

Ačiū už info smile.gif Verta susimąstyti, gal bėgti kol nepasibaigė bandomasis unsure.gif
Atsakyti
Aš aštuntus metus dirbu nekenčiamą darbą lotuliukas.gif Ir išeit negaliu, na galiu, bet tai kainuotų nemažai.. Nežinau ką ir patart-aš tai pakentėčiau tuos 4 mėnesius, kas čia tėra, laikas greitai eina mirksiukas.gif
Atsakyti

Jūs teisi - darbdavys įspėjamas prieš 14 darbo dienų.
http://www.vdi.lt/in...php?-1950470149 127str.

QUOTE(Notme @ 2011 03 10, 08:46)
... Verta susimąstyti, gal bėgti kol nepasibaigė bandomasis  unsure.gif

Bandomojo laikotarpio metų (jei sutartyje yra numatyta išbandymas, ar darbuotojui tinka darbas) darbuotojas turi pranešti prieš 3 darbo dienas. Jei numatyta, kad tik darbdavys bando darbuotoją - tada galio 14 darbo dienų.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2011 03 10, 09:42)
Jūs teisi - darbdavys įspėjamas prieš 14 darbo dienų.
http://www.vdi.lt/in...php?-1950470149 127str.
Bandomojo laikotarpio metų (jei sutartyje yra numatyta išbandymas, ar darbuotojui tinka darbas)  darbuotojas turi pranešti prieš 3 darbo dienas. Jei numatyta, kad tik darbdavys bando darbuotoją - tada galio 14 darbo dienų.

Apsižiūrėjau - sutarty išvis apie bandomąjį nėra parašyta, tuščia grafa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Notme @ 2011 03 10, 10:45)
Apsižiūrėjau - sutarty išvis apie bandomąjį nėra parašyta, tuščia grafa  sad.gif

tai reiskia kad bandomojo nera... todel ispeti turite pries 14 , kaip supratau , dabar jau darbo dienu, apie isejima..
aisku buna atveju kai isleidzia ir greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Notme @ 2011 03 10, 10:45)
Apsižiūrėjau - sutarty išvis apie bandomąjį nėra parašyta, tuščia grafa  sad.gif

Vadinasi - bandomasis laikotarpis iš viso NĖRA nustatytas. Tada - iš darbo išeinama bendra tvarka. Nebent darbdavys po įspėjimo sutiks atleisti iš karto - bet čia jau darbdavio gera valia.
Arba - prašysite atleisti iš darbo dėl darbo sąlygų nesilaikymo (pvz. nesuteikiama pietų pertrauka, kai darbuotojas privalo PALIKTI darbo vietą). Tik - ar išdrįsite pyktis su darbdaviu? g.gif
Atsakyti
Man įdomu už kokius pinigus dirbat, jei vos už minimumą, tada galima suprast norą išeiti, bet jei alga tikrai pakankamai normali, tai netikiu, kad jau negalima pakentėt dėl šeimos gerovės. GAl tiesiog jum reikia grįžti į ritma, vistik vaiką auginot kokius 2 metus.

O šiaip manau tikrai įmanoma ieškot kito darbo bedirbant, juk su darbdaviu galima susitart susitikt ir po darbo ir prieš darbą, o kad vaiką nusivesit kartu į pokalbį nieko čia tragiško
Atsakyti
Merginos, moterys, kurios ieškotės darbo: prieš įsidarbindamos, pagooglinkite apie įmonę. Ieškokite visko - net skudų, pvz. skundai.lt. Aš užsiroviau taip, kad mane neatleidžia ir nieko nemoka (ir nesumokėjo nė cento, kol realiai dirbau). Darbo inspekcija atsiuntė laišką, kad galiu kreiptis į teismą, o jie tiesiog pranešė policijai, kad tie atvežtų direktorę į VDI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaakė: 10 kovo 2011 - 11:21