Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

ups, nusigrybavau unsure.gif nu vat ir rašyk žmogus iš regimosios atminties doh.gif sorry, Benicio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2012 03 03, 14:28)
Būtent ši dėžutė kainuoja 155 Lt, ten yra "splash'ai".

Šita dėžutė, į kuria įeina dėklas su purškiamu atomaizeriu kainuoja 329Lt
user posted image

O The End tokį variantą turi? unsure.gif (Sweet Redemption )
Taip prireikė...man žiauri trauka opoponax'ui ir mirai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 03 03, 22:20)
O The End tokį variantą turi? unsure.gif  (Sweet Redemption )
Taip prireikė...man žiauri trauka opoponax'ui ir mirai unsure.gif

taip, turi. Tik kad man Sweet Redemption gryni apelsinmedžių žiedai (neroli).... nors, gal reikėtų tinkamai išbandyt ir sulaukti bazės....
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2012 03 03, 21:30)
taip, turi. Tik kad man Sweet Redemption gryni apelsinmedžių žiedai (neroli)....  nors, gal reikėtų tinkamai išbandyt ir sulaukti bazės....

Ačiū 4u.gif
Neroli buvo pradžioj,vėliau-opoponax'as,daug opoponax'o wub.gif (tas opopo,kaip limpopo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveiki, idomu ar parduotuveje yra Montale Powder Flowers?
labai jau vilioja kvapo aprasymas, nes itariu kad panasus i Lipstick Rose Frederic Malle.
Atsakyti
Merginos, gal kuri zino kiek CDC kainuoja Molecules ? blush2.gif
Atsakyti
Aha, zacepas biggrin.gif , zinok man irgi labai jie patiko. Tikrai juos nori dabar pirkti? g.gif
Paskambink jiems ir paklausk. Taip bus greiciau biggrin.gif : Vilniuje, prekybos centre PANORAMA. Tel. (8 5) 219 5969
Atsakyti
Aha, zacepas. biggrin.gif
Pavasaris matyt labai veikia. O sakiau, kad nieko nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2012 03 15, 14:26)
Aha, zacepas.  biggrin.gif
Pavasaris matyt labai veikia. O sakiau, kad nieko nenoriu  biggrin.gif

naai na na naaaai na....
Nieko neklausiu, nieko nesiūlau, tiesiog giriu Kreminės Molekules vacation4.gif

Atsakyti
mergytes, atsargiau su by kilian! man butent nuo Sweet Redemption viskas prasidejo. ten jau ne zacepas eina, o klinika. po ju pirkau Cruel Intentions , toliau Straight to Heaven , paskutinis - Love. VISI TOBULI. o dar zaidimas su refilais. is pradziu pirkau trevela (329), o toliau refilus po 155. tikrai super- apsimoka. paskutini karta bandziua naujai atejusia ambra is gold kolekcijos. graziausis is visu oud'u. parduotuvej vis daugiau iduoda meginuku, tad dar pasirasiau luteno Ambre Sultan. zodziu pinigai iseina masiskai. tad siulau su kilianu net nepradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 03 18, 16:56)
mergytes, atsargiau su by kilian! man butent nuo Sweet Redemption viskas prasidejo. ten jau ne zacepas eina, o klinika. po ju pirkau Cruel Intentions , toliau Straight to Heaven , paskutinis - Love. VISI TOBULI. o dar zaidimas su refilais. is pradziu pirkau trevela (329), o toliau refilus po 155. tikrai super- apsimoka. paskutini karta bandziua naujai atejusia ambra is gold kolekcijos. graziausis is visu oud'u. parduotuvej vis daugiau iduoda meginuku, tad dar pasirasiau luteno Ambre Sultan. zodziu pinigai iseina masiskai. tad siulau su kilianu net nepradeti 4u.gif

Siūlau patarimo paklausyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
a ko jau čia biggrin.gif pratestavau nemažai kilianų, nei vieno neužsimaniau. jei momentinis noras ir buvo, tai ėjo ir praėjo smile.gif
Atsakyti