Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

QUOTE(by ki @ 2012 03 18, 17:56)
mergytes, atsargiau su by kilian!

QUOTE(Gafsa @ 2012 03 18, 19:15)
Siūlau patarimo paklausyti doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2012 03 18, 22:34)
a ko jau čia biggrin.gif pratestavau nemažai kilianų, nei vieno neužsimaniau. jei momentinis noras ir buvo, tai ėjo ir praėjo  smile.gif

Post factum patarimai doh.gif Draugė telefonu liepė kuo greičiau nešdintis iš prekybcentrio, kai pasakiau, kad buvau CdC ir toliau vaikštinėju ratais, nes NORIU.

Mano šiandienos nuodėmė - By Kilian Back to Black cool.gif
user posted image
Po Lutenso seniai neturėjau tokios aistros.
Papildyta:
QUOTE(by ki @ 2012 03 18, 17:56)
is pradziu pirkau trevela (329), o toliau refilus po 155. tikrai super- apsimoka.

Refilų nemačiau - jie irgi būna 4x rinkinyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 18 kovo 2012 - 22:15
QUOTE(London @ 2012 03 18, 22:03)

QUOTE(Benicio @ 2012 03 03, 08:06)
Gal kas matė, ar tokių daiktų kreminėj yra, o jei dar kainą pasakytumėt, būt fantastika, dėkavoju.
user posted image

QUOTE(BlackDee @ 2012 03 03, 14:28)
Būtent ši dėžutė kainuoja 155 Lt, ten yra "splash'ai".

Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 03 18, 23:03)
Post factum patarimai doh.gif  Draugė telefonu liepė kuo greičiau nešdintis iš prekybcentrio, kai pasakiau, kad buvau CdC ir toliau vaikštinėju ratais, nes NORIU.
Jau 2 k. skambino- neatsiliepiau lotuliukas.gif

Mano šiandienos nuodėmė - By Kilian Back to Black cool.gif
user posted image
Po Lutenso seniai neturėjau tokios aistros.
Papildyta:

kaip tik Back to Black ir dar pora liko refilai. ten ju nerodo, reikia paklausti. uzvakar tikrai buvo. refilai- dezute vos didesne nei cigareciu pakelis, joje 4-ios kapsules be atomaizerio kurie istatomi i ziauriai grazu, prabangu ir patogu jodojo stiklo ar akmens purskikli. jis parodytas viename is paveiksliuku. suprantu, uzjauciu ir - lepinkites. gyvenimas vienas.

man Back to Black persaldus - baltas medus su tabaku. bet, zaraza, skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 03 18, 23:19)
kaip tik Back to Black  ir dar pora liko refilai. ten ju nerodo, reikia paklausti. uzvakar tikrai buvo. refilai- dezute vos didesne nei cigareciu pakelis, joje 4-ios kapsules be atomaizerio kurie istatomi i ziauriai grazu, prabangu ir patogu jodojo stiklo ar akmens purskikli. jis parodytas viename is paveiksliuku. suprantu, uzjauciu ir - lepinkites. gyvenimas vienas.

man Back to Black persaldus - baltas medus su tabaku. bet, zaraza, skanus smile.gif

Kad tik nebūčiau apsipirkusi - ant vieno riešo turėjo būti Love, ant kito - Back to Black.
Ėmiau tą, kurį įsivaizdavau tupintį ant teisingo riešo. Nes kaip pamenu, Love man nepalyginamai saldesnis.
Atsakyti
gal kas pastebėjo, kiek kainuoja Maison Francis Kurkdjian APOM Pour Femme?
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 03 18, 23:35)
Kad tik nebūčiau apsipirkusi - ant vieno riešo turėjo būti Love, ant kito - Back to Black.
Ėmiau tą, kurį įsivaizdavau tupintį ant teisingo riešo. Nes kaip pamenu, Love man nepalyginamai saldesnis.

love - kitas saldumas- siltas, sodrus, ten ir neroli, ir vanile, ir geles -roze, jazminai, irisai. ir muskusas. toks ispudis, kad ir ambros yra. minkstas ir sunkus saldumas. back to black - visiskai kitoks. man jo saldumas tesmukiskas. bet mano drauges blondines alpsta, tirpsta ir nusibaigia butent del jo. tikras baltas medus.
net jeigu ir apsirikote neskubekit priimti sprendimo. as irgi apsirikau del cruel'o, bet TAIP patiko, ir taip tinka, niekas dar manes su to kvapu nepraleido nepaklauses. kartais ne mes kvapa pasirenkam, o jis mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 03 18, 22:45)
  kartais ne mes kvapa pasirenkam, o jis mus smile.gif

Ojoj,mano kailis teko 5-am šaneliui unsure.gif
Giria net tie,kam jie šiaip net labai nepatinka g.gif

Jaučiu,ir The End neatsispirsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 kovo 2012 - 23:11
QUOTE(Gafsa @ 2012 03 19, 00:10)
Ojoj,mano kailis teko 5-am šaneliui unsure.gif
Giria net tie,kam jie šiaip net labai nepatinka g.gif

Jaučiu,ir The End neatsispirsiu doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 18, 23:44)
gal kas pastebėjo, kiek kainuoja Maison Francis Kurkdjian APOM Pour Femme?

365 Lt
Atsakyti
1.mergaites gal kas zino tikslesni pavadinima... kiek atsimenu pats pavadinimas lyg tai kazkas VIA VAZI, bet kas gamintojas... patikslinkit kas zinot? jei dar kaina 50 ml zinotumet,---zemai lenkiuosi

2.antras klausimas o KILIAN Kauno Creminej nebuna, ar as neuztaikau kazkaip?

dekavoju
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 03 19, 22:11)
1.mergaites gal kas zino tikslesni pavadinima... kiek atsimenu pats pavadinimas lyg tai kazkas VIA VAZI, bet kas gamintojas... patikslinkit kas zinot? jei dar kaina 50 ml  zinotumet,---zemai lenkiuosi

Etro Via Verri?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 03 19, 22:18)
Etro Via Verri?

oi aciu jums, ne taip reiskias man uzrase,,, nu dabar viskas, man ju reik, kada baigsiu sirgt ta kvepalu liga? ar ji pagydoma, ar yr koks antibiotikas? turbut taip kai gauni doze tam kartui
Atsakyti