Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

Apšvieskit mane, kaimo gyventoją biggrin.gif Ar yra CDC Ava Luxe ir Il Profumi di Firenze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 19 kovo 2012 - 21:11
nėr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 03 19, 22:11)
Ar yra CDC Ava Luxe ?

Man rodos, yra kažkas iš šitų - du kvapai, jei neklystu g.gif
Atsakyti
As nesenai CdC papurskiau ant bloteriuko kazkoki Byredo kvapa. Ziauriai patiko, kvepejo kazkokiu alkoholiniu gerimu. Ir zopla sena boba neuzsirasiau kokie tai kvepalai. doh.gif gal kas zino kokius as ten kvepalus purskinejau? blush2.gif
Atsakyti
Gal MariaLux .. g.gif

http://www.marialux.com/
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 19, 22:15)
As nesenai CdC papurskiau ant bloteriuko kazkoki Byredo kvapa. Ziauriai patiko, kvepejo kazkokiu alkoholiniu gerimu. Ir zopla sena boba neuzsirasiau kokie tai kvepalai. doh.gif  gal kas zino kokius as ten kvepalus purskinejau? blush2.gif

Baudelaire galejo dzinu kvepeti, Bal d'Afrique - man romu dvelkia.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 03 19, 23:23)
Baudelaire galejo dzinu kvepeti, Bal d'Afrique - man romu dvelkia.

Nee, si kvapa as gerai zinau, jis man panasus i Hermessence Vetiver Tonka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 19, 23:15)
As nesenai CdC papurskiau ant bloteriuko kazkoki Byredo kvapa. Ziauriai patiko, kvepejo kazkokiu alkoholiniu gerimu. Ir zopla sena boba neuzsirasiau kokie tai kvepalai. doh.gif  gal kas zino kokius as ten kvepalus purskinejau? blush2.gif

Man truputis alkoholio sušmėžuoja Accord oud , jei atmintis nepaveda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 03 19, 23:31)
Man truputis alkoholio sušmėžuoja Accord oud , jei atmintis nepaveda g.gif

Hmmm gal. g.gif Aj, teks vaziuoti vel i parduotuve ir uostineti. biggrin.gif
Atsakyti
Creme de la Creme naujiena
user posted image
Atsakyti

Dee, pamiršau pasižiūrėt kai buvau pardėj - kiek By Tierry krempudra kainuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 03 20, 12:50)
Dee, pamiršau pasižiūrėt kai buvau pardėj - kiek By Tierry krempudra kainuojabiggrin.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 15, 14:21)
Paskambink jiems ir paklausk. Taip bus greiciau biggrin.gif  : Vilniuje, prekybos centre PANORAMA. Tel. (8 5) 219 5969

tongue.gif
Atsakyti