Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

kai keitėt socialinio draudimo pažymėjimą, ar rašėt prašymą, dėl ko keičiat jį?
Atsakyti
Kažkas jau klausė, bet nebuvo atsakymo. Mano vaikas turi mano pavardę ir turi pasą, dabar mano pavardė pasikeitė (tik dar nesusitvarkiau dok. ax.gif ). Ar reikia ir vaikui keisti dokumentus? Ta prasme pasą? O gal ir gimimo liudijimą?
Ir dar toks dalykas su Sodra rolleyes.gif ilgą laiką buvau vieniša mama, darbe skaičiuoja didesnį neapmokestinamą minimumą, kai tvarkiausiai šituos popierius, turėjau parašyti Sodroj tokį raštą, kad "ištekėjus pasižadu apie tai pranešti Sodrai" doh.gif . Tai kokiu būdu man dabar taip padaryti? Būsiu dėkinga, jeigu kas nors galės atsakyti 4u.gif .
Atsakyti
Turiu klausimuka, kiek mazdaug laiko uztrunka naujo paso ''gaminimas'' kaip priduodi visus dokumentus? po vestuviu noiu lekti i uzsieni padirbet, bet negiu nieko planuoti, nes nzn kada pasa turesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 04 19, 02:43)
Turiu klausimuka, kiek mazdaug laiko uztrunka naujo paso ''gaminimas'' kaip priduodi visus dokumentus? po vestuviu noiu lekti i uzsieni padirbet, bet negiu nieko planuoti, nes nzn kada pasa turesiu schmoll.gif

mėnesį. Bet kažkaip galima ir skubos tvarka padaryt už papildomą mokestį.
Atsakyti
QUOTE(adelaide @ 2005 11 29, 11:51)
kai keitėt socialinio draudimo pažymėjimą, ar rašėt prašymą, dėl ko keičiat jį?

Jokio prasymo nerasiau, tik pasakiau kame esme ir pakeite pavarde knygutej, o jei nori gali isduoti ir nauja pazymiejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2006 04 19, 07:26)
mėnesį. Bet kažkaip galima ir skubos tvarka padaryt už papildomą mokestį.

Bet kaip keiti pavarde ar daro skubos tvarka dokumentus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 04 19, 14:06)
Bet kaip keiti pavarde ar daro skubos tvarka dokumentus?  smile.gif

Daro, daro mirksiukas.gif
Studijuoju Anglijoje, Kalėdoms grįžau namo, per dvi darbo dienas pasą pakeitė, tik sumokėti reikia kaip už keitimą skubos tvarka.
ATK skubos tvarka nedaro, tai kol kas ji manęs pasų poskyryje laukia. Ją per mėnesį padaro, reikia pačiam atsiimti, nebent kam nors parašai įgaliojimą (turi būti notaro patvirtintas). Bet jie ATK metus laiko, tai ne problema, vasarą grįšiu ir atsiimsiu.
Atsakyti
O vargas vargelis bus po tu veseliu!!! doh.gif o klausykit, taip ir nesupratau(niu visko neperskaiciau), jei esu registruota kitame mieste, tuoksiuosi vilniuje, tai kur man ta pasa darytis, negi reikes vaziuot i gimtine ir dar paprasta diena, bo savaitgaliais manau nedirba, ouuu jeee doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Baigineju tvarkytis visus dokumentus del pavardes pasikeitimo. Bet iskilo toks klausimukas - ar nuosavybes dokumentus ir automobilio registracijos pazymejima (+draudimo polisa) irgi reiktu keisti, ar galioja ankstesni dokumentai su senaja pavarde? g.gif Gal kuri susiduret su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 05 09, 11:38)
Baigineju tvarkytis visus dokumentus del pavardes pasikeitimo. Bet iskilo toks klausimukas - ar nuosavybes dokumentus ir automobilio registracijos pazymejima (+draudimo polisa) irgi reiktu keisti, ar galioja ankstesni dokumentai su senaja pavarde? g.gif Gal kuri susiduret su tokia problema?

Mane irgi tas klausimas domina. Pasų poskyryje užklausiau dėl nuosavybės (nekil. turt.) dokumentų keitimo, tai pasakė, kad su nauju pasu reiktų eiti į Nekil.turt. registrą, o ten jau pasakys- reikia keisti dok. ar ne. Ryza_Lape, jeigu turėsi daugiau žinių- parašyk mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 10 gegužės 2006 - 18:08
Vakar skambinausi i Regitra (beje, skambinau tai atkakliai puse dienos - uzimta ir uzimta doh.gif ), tai pareiske man, kad reiktu masina perregistruot, klausiu "ar butina", piktai atsako "nelakstysim mes po visa kauna ir jusu neieskosim...". Zodziu, nusispjoviau as ir nusprendziau masinos neperregistruot, nes: 1. as galiu ir su petraitytes, ir su jonytes masina vazinet, tai kodel budama petre petriene, negaliu vazinet su petres -ytes masina? 2. gaila eilini karta ismest 40 lt... 3. po metu reikes technikine varyt bet kuriuo atveju, tada ir pasikeisiu 4. turtas, igytas iki santuokos, ir lieka tokiu, pirko -yte, o ne -iene, o jei kas netiki, tam yra santuokos liudijimas
Del nuosavybes dokumentu net nezadu aiskintis ir gadinti sau nuotaikos, tikrai nezadu nieko perregistruot, net jei formaliai ir reiktu. Blaiviai mastant, viskas teiseta, oficialu ir pagrista dokumentais.
Atsakyti
O kaip su nekilnojamu turtu? Ar reikia butą perregistruoti? Ar "dzin" kad butas lieka mano sena pavarde?
Atsakyti