Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(astarte12 @ 2011 01 26, 17:57)
Poliklinikoje registratūroje perregistravo (antrinėje niekaip nesugeba perregistruoti, nes tingi  doh.gif 3 kartus jau prašiau), ten pas juos vienoje sistemoje automatiškai persiregistruoja, kitoje - rankiniu būdu. Žodžiu, eidamos į polikliniką pasiimkit santuokos liudijimą ir naująjį asmens dokumentą dėl visa pikto.

VMI nieko nereikėjo daryti, o Sodroj tai tik pažymėjimą pasikeičiau (privaloma turėti nuotrauką ir asmens dokumentą, santuokos liudijimo neprašė).

Banke reikalavo santuokos liudijimo.

Aciu uz informacija 4u.gif
Banke ir as jau susitvarkiau,kortele pasikeiciau, dar teises pasikeiciau, liko jau visai nedaug tu dokumentu,pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
O niekas nežino dėl kompensuojamųjų vaistų paso?
Atsakyti
Man kirbesiukas toks: vestuvės penktadienį, išskrendam į kelionę sekmadienį, grįšim po savaitės - ar dar nebus suvaikščioję duomenys, kad mano pavardė pasidarė dviguba ir nekils problemų kokiam oro uoste? smile.gif na, pavyzdžiui grįžtant.
Atsakyti
Tikrai problemų nebus, būk rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starry-eyed @ 2011 01 30, 06:56)
Tikrai problemų nebus, būk rami  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau į povestuvinę kelionę skristi vienodom pavardėm, t.y. turėti jau pakeistą ID kortelę blush2.gif Gal kas žino, per kiek laiko padarytų naują? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruzia @ 2011 01 31, 17:41)
Norėčiau į povestuvinę kelionę skristi vienodom pavardėm, t.y. turėti jau pakeistą ID kortelę  blush2.gif  Gal kas žino, per kiek laiko padarytų naują?  biggrin.gif

Skubos tvarka galima padaryti per 3 dienas arba per 1, aisku uz atitinkama mokesti. Ne skubos tvarka - per menesi.
Atsakyti
QUOTE(giedruzia @ 2011 01 31, 18:41)
Norėčiau į povestuvinę kelionę skristi vienodom pavardėm, t.y. turėti jau pakeistą ID kortelę  blush2.gif  Gal kas žino, per kiek laiko padarytų naują?  biggrin.gif

* bendra tvarka (per vieną mėnesį) – 30 Lt,

* skubos tvarka per 5 darbo dienas nuo prašymo priėmimo dienos – 70 Lt,

* skubos tvarka per 1 darbo dieną (24 val.) nuo prašymo priėmimo dienos (valandos) – 110 Lt.
Atsakyti
sakitineju, skaitineju - daug visko parasyta, gal kuri turinti patirties ir laiko galetu padaryti apibendrinimo sarasa ko reikia nepamirsti ir terminus dokumentu keitimui, gal net ir kainas, butu informatyvu ir spartu 4u.gif
Atsakyti
Na as kai tapau iene tai pirma pasikeiciau pasa, paskui teises, banke pasakiau kad esu iene, o korteles pasikeiciau, kai pasibaige ju galiojimo laikas, o visa kita pasikeite savaime jei einu pas gydytoja tai ir pasakau, kad esu iene galit pataisyti pavarde na vienu zodziu viskas vyko be panikos
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 08, 19:57)
Na as kai tapau iene tai pirma pasikeiciau pasa, paskui teises, banke pasakiau kad esu iene, o korteles pasikeiciau, kai pasibaige ju galiojimo laikas, o visa kita pasikeite savaime jei einu pas gydytoja tai ir pasakau, kad esu iene galit pataisyti pavarde na vienu zodziu viskas vyko be panikos

kaip faina, nulis streso ir as to tikiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 08, 18:57)

Tai as irgi taip dariau drinks_cheers.gif Is pradziu pasas, teises ir banke pranesiau (korteliu neiskeiciau), o daugiau kol kas niekur neejau, kai reikes tada ir pasikeisiu thumbup.gif
Atsakyti