Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Labuka, Mamytes ax.gif
turiu klausimeli - o iki kada priimines gimdymus RK? kada jie zada kraustytis i naujaja ligonine santariskese...ar nenusimato tai?
Cia gimdziau pirmaja savo maze ir noreciau antraji ten pat - bet man dar tik dekretines prasidejo.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimoskyte @ 2011 08 31, 12:09)
Labuka, Mamytes  ax.gif
turiu klausimeli - o iki kada priimines gimdymus RK? kada jie zada kraustytis i naujaja ligonine santariskese...ar nenusimato tai?
Cia gimdziau pirmaja savo maze ir noreciau antraji ten pat - bet man dar tik dekretines prasidejo.... blush2.gif

sveiki, už mėn. ruošiuosi ten gimdyti, klausiau savo akušerės, kuri ten dirba, panašu, kad kol kas neaišku kada jie ketina kraustytis.
Atsakyti
QUOTE(raimoskyte @ 2011 08 31, 12:09)
Labuka, Mamytes  ax.gif

Aš gruodį gimdysiu, tai mano akušerė sakė, kad tikrai dar senose patalpose bus. Kiek supratau, tai finansavimas "pastrigęs", tai ir darbai sustoję...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2011 08 31, 15:51)
Aš gruodį gimdysiu, tai mano akušerė sakė, kad tikrai dar senose patalpose bus. Kiek supratau, tai finansavimas "pastrigęs", tai ir darbai sustoję...

o pas kokia akusere gimdysi? pas koki gydytoja? ar tik su akusere taries? blush2.gif
man lapkricio pradzioj gimdyt....
Atsakyti
QUOTE(Ir vėl Pavasaris ateis... @ 2011 08 28, 22:27)
vat galvoju,  kur RK masina statyti? Gal kai atvaziuoji gimdyti, tai galima kazkur kreiptis ir ileidzia i ligonines teritorija, nes kiek zinau, tai salia vien mokamos, o ligonines teritorijoje slagbaumai. Jei vyras lieka su zmona, tai buna ten 2-3 paras, nejaugi reikia visa sita laika laikyti masina mokamoje vietoje?  g.gif

QUOTE(Amni @ 2011 08 30, 17:59)
Kai gimdziau, vyras palikdavo masina prie Mindaugo tilto, nes i teritorija tikrai neileis...

Gimdžiau RK 2 kartus, ir abu kartus vyras pasistatydavo būtent ligoninės teritorijoje už šlagbaumo. Kažkaip atvažiuodavom gimdyt naktį, tai būdavo atidaryta, vyras kartais išvažiuodavo ko nupirkt, bet vis ištaikydavo, kai būdavo atidaryta. Ten gal darbo valandom tas šlagbaumas tik, kad neprisistatytų visi aplink dirbantys nemokamai, betet tiksliai tai nežinau.
Atsakyti
aš važiuosiu nesitardama, teko gulėti kelias dienas RK dėl baltymo šlapime, tai man visas personalas pasirodė labai malonus.
Atsakyti
As irgi gimdziau pries dvi savaites RK ir esu labai patenkinta. Gimdymas prasidejo netiketai ir nespejau susitarti , tai gimdziau pas daktara kuris tada dirbo ir esu labai patenkinta, visi dartarai labai priziurejo mane. Esu labai jiems dekinga, kadangi pagimdziau neisnesiota vaikuti, taciau dabar mes jau esam namie ir augam sveiki. Aciu jiems visiems.
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2011 09 02, 13:36)
As irgi gimdziau pries dvi savaites RK ir esu labai patenkinta. Gimdymas prasidejo netiketai ir nespejau susitarti , tai gimdziau pas daktara kuris tada dirbo ir esu labai patenkinta, visi dartarai labai priziurejo mane. Esu labai jiems dekinga, kadangi pagimdziau neisnesiota vaikuti, taciau dabar mes jau esam namie ir augam sveiki. Aciu jiems visiems.

O kiek jums buvo sav., kad prieme g.gif Nes as kai gimdziaus tai sake iki 34 sav. jei prasides gimdymas vaziuoti tik i AK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 05 rugsėjo 2011 - 15:17
QUOTE(ciapa @ 2011 09 02, 13:36)

sveikinu su vaikuciu! 4u.gif o kokioj palatoj gulejote ir ar kartu su vyru? ar atsidekojote daktarams?
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 09 05, 16:13)
O kiek jums buvo sav., kad prieme g.gif  Nes as kai gimdziaus tai sake iki 34 sav. jei prasides gimdymas vaziuoti tik i AK mirksiukas.gif

Man buvo 35 sav. AK manes neprieme, jie nutare kad man geriau RK gimdyti.
Papildyta:
QUOTE(Alin @ 2011 09 07, 18:06)
sveikinu su vaikuciu!  4u.gif o kokioj palatoj gulejote ir ar kartu su vyru? ar atsidekojote daktarams?

gulejau paprastoje palatoje ir vyras kartu buvo, naktis kainavo tik 32 lt.( lova tiek kainuoja vyrui nakti, kiek jis naktu nakvoja tiek ir uzmoki po 32 lt.) norejom imti palatauz 200+100 lt, bet mus atkalbejo daktare ir man patiko, toletas ir dusas prie pat palatos (padarytas remontas) ir naujagimiu skyrius prie pat, nes as kelias paras neturejau vaikucio salia, tai eidavau ten ji aplankyti. o daktarams as nedaviau, vienintelei akusarei, kuri mane labai jau priziurejo viso proceso metu ir po gimdymo daviau.
Atsakyti
As ka tik antraji taip pat RK pagimdziau ax.gif Planavau gimdyti Trakuose, nes ten pirma karta gimdziau ir labai patiko wub.gif , bet sikart viskas taip zaibiskai ivyko, kad buciau nespejusi davaziuoti iki Traku smile.gif Ir viskas RK taip pat buvo super thumbup.gif. Niekam jokiu priekaistu neturiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 12 rugsėjo 2011 - 18:05
QUOTE(izaura16 @ 2011 09 12, 19:03)
As ka tik antraji taip pat RK pagimdziau  ax.gif  Planavau gimdyti Trakuose, nes ten pirma karta gimdziau ir labai patiko  wub.gif , bet sikart viskas taip zaibiskai ivyko, kad buciau nespejusi davaziuoti iki Traku  smile.gif Ir viskas  RK taip pat buvo super  thumbup.gif. Niekam jokiu priekaistu neturiu  thumbup.gif

Didziausi sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti