QUOTE(0rchideja @ 2011 11 07, 20:28)
man irgi užstrigo tirines atsakymas, o dar pavardė negirdėta visai
Sveikos esamos ir busimos mamytes

Pirma karta cia rasau tai jei kas ne taip - atleiskit. RK savo pirma angeliuka pagimdziau 11.04

Ten, kaip supratau tai 2 vedejos yra (gal skirtingu skyriu?..), nes kai buvau pries paskutini karta konsultacijoj, tai tikrai Puziene buvo, o kai gimdziau tai iskviete I.Cymbal ir i ja tikrai visi vedeja kreipesi, arba ji gal pavaduoja, nes Puziene buvo minejusi, kad jos nebus, kai man terminas sueis.
Del prieziuros tikrai galiu pasakyti, kad jokiu nusiskundimu neturiu. Man gimdant pamaina pasikeite, tai viena gydytoja gimdyma priziurejo, kita plysimus ir kirpimus siuvo, bet viskas gerai. Personalas malonus ir rupestingas. Tik vienai naujagimiu sesutei davem 40 lt, nes labai rupinosi ir pakviesta padarydavo ne tik, ko buvo prasyta, bet dar visa kita pasiziuredavo, patardavo. Pvz. taip gerai maziukui pamasazavo pilvuka, kad visa nakti pampersus krove ir isvale visus tuos pirminius kakucius (mekoniju).
Del maisto, tai galiu pasakyt, kad valgyt galima, aisku, bet kad skanu buvo tai ne

Visas tris dienas ta pacia sriuba nese, tik viena kart buvo su makaronais, o kitais su kazkokiom kruopom

Tiesa, as tai dziaugiausi gavus pieniskos sriubos ir manu koses, nes jau kokius 5 metus nebuvau valgius.
Daug cia prirasiau, jeigu kas domina, tai klauskit, nes ispudziai dar labai sviezi