Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(azal @ 2011 10 27, 12:23)
Sveikos 4u.gif
o gal kuri zinot kada jie turetu i santariskes persikelt?

Tikrai dar negreitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 10 24, 10:20)
va priminei, tiksliai, tada klyzmą ir atpirko biggrin.gif

o palatose nešalta? Prieš du metus (birželį) gulėjau antrama aukšte, šiaurinėj pusėj, tai buvo vėsu, ir šildymo jau nebuvo ir saulė pro langus nešildė unsure.gif  o dabar jau vėlyvas ruduo gi

Tikrai nesalta, kai sildymas ijungtas.

As gimdziau rugsejo pabaigoje, tai nebuvo sildymo, todel nakti buvo saltoka, as irgi gulejau siaurineje puseje. Po manes (po keturiu dienu) ten gimde mano sesuo, sildymo dar nebuvo, ji susalo ir pasake apie tai gydytojai, tada jai atnese elektrini radiatoriu ir buvo palatoje labai silta (palata buvo paprasta). O dar, kai as gimdziau, tai gimdykloje buvo ijungtas elektrinis radiatorius. Dar gydytoja akcentavo, kad cia nesusalsiu, nes jie specialiai sildo, o as pagalvojau, kad nuo viso proeso man bus taip karsta, kad tikrai nesusalsiu, taip ir buvo doh.gif
Atsakyti
As irgi rugsejo pradzioj RK gimdziau.gimdymas prasidejo netiketai,buvo labai greitas,prieslaikinis.mergyte gime 36 savaiciu.visas personalas puikus,rupestingas.gimdyma prieme pati vedeja,I.Cymbal.dave vienviete palata,ten buvo sildytuvas.maistas tiesa nelabai valgomas,sesute iskart patare prasyti vyro,kad maisto atnestu biggrin.gif niekam nieko i kisene nedavem,bet prieziura buvo puiki.jei dar kada gimdysiu,tai tik ten.
Atsakyti
kažkodėl žiūriu daugumai labai maistas kliūna, o aš kiek pamenu tai man labai skanu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 11 05, 23:00)
kažkodėl žiūriu daugumai labai maistas kliūna, o aš kiek pamenu tai man labai skanu buvo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi,kiek pamenu viską sušluodavau biggrin.gif o vakarienės tai nenorėdavau,tai buvo per mažai biggrin.gif o gal tiesiog žinojau,kad va tuoj,tuoj vyras su termosiuku ateis ir atneš kažką skanaus tongue.gif Bet dėl logoninės maisto negalėčiau labai skųstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzagne @ 2011 10 25, 13:26)
Kai prieš metus, tokiu metu gimdžiau RK, buvo net per šilta palatose, mes vedinom, kad vėsesnio oro įeitų  biggrin.gif Ten dabar gal jau paprastos palatos suremontuotos, nes prieš metus mačiau vyko remontai thumbup.gif

As irgi gimdziau pries metus,palata ir mes vedinom, o gimdykloj susalau biggrin.gif bet manau ne del to kad salta buvo,nes nuo skausmo man visad salta darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giii86 @ 2011 11 06, 13:49)
As irgi gimdziau pries metus,palata ir mes vedinom, o gimdykloj susalau biggrin.gif bet manau ne del to kad salta buvo,nes nuo skausmo man visad salta darosi smile.gif

ir aš gimdžiau šalia gimdykloje - nebuvo oras ten šaltas, nors ir man buvo šaltoka blush2.gif , bet būna šalta, užkloja su keliom kaldrom
Atsakyti
QUOTE(tirine @ 2011 11 05, 20:58)
As irgi rugsejo pradzioj RK  gimdziau.gimdymas prasidejo netiketai,buvo labai greitas,prieslaikinis.mergyte gime 36 savaiciu.visas personalas puikus,rupestingas.gimdyma prieme pati vedeja,I.Cymbal.dave vienviete palata,ten buvo sildytuvas.maistas tiesa nelabai valgomas,sesute iskart patare prasyti vyro,kad maisto atnestu biggrin.gif niekam nieko i kisene nedavem,bet prieziura buvo puiki.jei dar kada gimdysiu,tai tik ten.

gal ka praleidau o ne Puziene vedeja?
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2011 11 07, 18:49)
gal ka praleidau o ne Puziene vedeja?

man irgi užstrigo tirines atsakymas, o dar pavardė negirdėta visai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 07 lapkričio 2011 - 19:29
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 07, 20:28)
man irgi užstrigo tirines atsakymas, o dar pavardė negirdėta visai  unsure.gif

Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Pirma karta cia rasau tai jei kas ne taip - atleiskit. RK savo pirma angeliuka pagimdziau 11.04 smile.gif Ten, kaip supratau tai 2 vedejos yra (gal skirtingu skyriu?..), nes kai buvau pries paskutini karta konsultacijoj, tai tikrai Puziene buvo, o kai gimdziau tai iskviete I.Cymbal ir i ja tikrai visi vedeja kreipesi, arba ji gal pavaduoja, nes Puziene buvo minejusi, kad jos nebus, kai man terminas sueis.
Del prieziuros tikrai galiu pasakyti, kad jokiu nusiskundimu neturiu. Man gimdant pamaina pasikeite, tai viena gydytoja gimdyma priziurejo, kita plysimus ir kirpimus siuvo, bet viskas gerai. Personalas malonus ir rupestingas. Tik vienai naujagimiu sesutei davem 40 lt, nes labai rupinosi ir pakviesta padarydavo ne tik, ko buvo prasyta, bet dar visa kita pasiziuredavo, patardavo. Pvz. taip gerai maziukui pamasazavo pilvuka, kad visa nakti pampersus krove ir isvale visus tuos pirminius kakucius (mekoniju). biggrin.gif
Del maisto, tai galiu pasakyt, kad valgyt galima, aisku, bet kad skanu buvo tai ne blush2.gif Visas tris dienas ta pacia sriuba nese, tik viena kart buvo su makaronais, o kitais su kazkokiom kruopom smile.gif Tiesa, as tai dziaugiausi gavus pieniskos sriubos ir manu koses, nes jau kokius 5 metus nebuvau valgius.
Daug cia prirasiau, jeigu kas domina, tai klauskit, nes ispudziai dar labai sviezi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2011 11 08, 13:31)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Pirma karta cia rasau tai jei kas ne taip - atleiskit. RK savo pirma angeliuka pagimdziau 11.04  smile.gif Ten, kaip supratau tai 2 vedejos yra (gal skirtingu skyriu?..), nes kai buvau pries paskutini karta konsultacijoj, tai tikrai Puziene buvo, o kai gimdziau tai iskviete I.Cymbal ir i ja tikrai visi vedeja kreipesi, arba ji gal pavaduoja, nes Puziene buvo minejusi, kad jos nebus, kai man terminas sueis.
Del prieziuros tikrai galiu pasakyti, kad jokiu nusiskundimu neturiu. Man gimdant pamaina pasikeite, tai viena gydytoja gimdyma priziurejo, kita plysimus ir kirpimus siuvo, bet viskas gerai. Personalas malonus ir rupestingas. Tik vienai naujagimiu sesutei davem 40 lt, nes labai rupinosi ir pakviesta padarydavo ne tik, ko buvo prasyta, bet dar visa kita pasiziuredavo, patardavo. Pvz. taip gerai maziukui pamasazavo pilvuka, kad visa nakti pampersus krove ir isvale visus tuos pirminius kakucius (mekoniju).  biggrin.gif
Del maisto, tai galiu pasakyt, kad valgyt galima, aisku, bet kad skanu buvo tai ne  blush2.gif Visas tris dienas ta pacia sriuba nese, tik viena kart buvo su makaronais, o kitais su kazkokiom kruopom smile.gif Tiesa, as tai dziaugiausi gavus pieniskos sriubos ir manu koses, nes jau kokius 5 metus nebuvau valgius.
Daug cia prirasiau, jeigu kas domina, tai klauskit, nes ispudziai dar labai sviezi 4u.gif

kaip rengei kleckiuką savo kol ligoninėj gulėjot? vis suku galvą kokius rūbelius paimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 11 08, 16:04)
kaip rengei kleckiuką savo kol ligoninėj gulėjot? vis suku galvą kokius rūbelius paimti doh.gif

Ligoninej tai labai silta. Man net per silta buvo, vis norejosi vedintis.
Mes dejom bodziukus ilgom rankovytem ir ant virsaus sliauztukus su pedutem ir ilgom rankovytem. Reik turet dvejas vilnones kojnytes, vienas didesnes, kitas mazesnes, vienas deda ant nuogos kojytes, tada sliauztukus ir tada vel kojnytes. Jei neturesit, tai ten pasiulys nusipirkt, viena sesute mezga. Mes pirkom, labai fainos thumbup.gif
Patarciau pasiimt savo dekiuka, nes jie ten mazai turi, o ir tie tarybiniu laiku, labai jau plonyciai.
Atsakyti