Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kaktusytek @ 2011 11 22, 15:12)
as tai deciaus pirstinytes atskirai, nes bodziukai su spec. rankovytem gali ir isgasdint smile.gif musu leliuka kai isrenge apziurai, issigando, kad pamele tankytes... mes ir kruptelejom... o pasirodo, per mazas bodziukas buvo... dabar gimdysim kovo men., tai prisidesiu per dideliu drabuzeliu smile.gif))

drinks_cheers.gif kai gimdziau mazaja ir man pasitaike nusipirkti bodziuku su trumpesnem rankovytem, nors patys bodziukai buvo gan dideli doh.gif Sesele rengdama is karto pastebejo, dejom pirstinytes, bet jos visai nesilaike, tai sesele liepe deti kojines ant rankyciu, jos nors laikesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 11 22, 16:31)
pirštinytes visgi tenka dėt, nes nagučiai ilgi, nukirpt labai trumpai dar nesigauna, nes odelė arti, tai kad neapsidraskytų dedu pirštinytes

as kepuryte turejau omeny doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giii86 @ 2011 11 26, 19:03)
as kepuryte turejau omeny  doh.gif  ax.gif

doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Turiu likusia vandens klizma, kuria rekomenduojama tureti gimdant RK, jeigu reikia- kreipkites i az, kaina simboline 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turit ta sarasiuka ka ten RK rekomenduoja su savim tureti?
Atsakyti
Labuka tongue.gif
pries menesiuka gimdziau RK antra leliuka - viskas ivyko lb greitai..vyras atveze i priimamaji 5.30- dar dokumentus pasirasiau, 6h gimdykloj buvom, o jau 7.12 pamaciau savo maziuke ax.gif
esu lb patenkinta personalu, pogimdyvine ir maziuku prieziura nestuke.gif gimdziau ir pirmaja cia pat - tikrai viskas super!!!!
o del daiktu, kuriu reikia- tai dabar internete, visur yra sarasiuku, ka pasiimt su savim- gimdykloj reikejo vienkartiniu paluciu, po gimdymo dideliu paketu ir tinklines kelnaites lb patogu ax.gif maziukui turet paruosus rubelius ir pampiu nemazai biggrin.gif dar ranksluosti, higienos priemones, savo puodeli ir sauksta su sakute tongue.gif
Visoms greito ir lengvo gimdymo bigsmile.gif
Graziu, jaukiu ir siltu svenciu!!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tuos standartinius reikmenis zinau biggrin.gif Bet pirma kai gimdziau, buvau ju paskaitoj, dave "spargalke", kurioj surasyta, kad reikia paluciu, siulu, klizmos, dar kazko... Tai va tas sarasiukas mane domina.
Atsakyti
Kai laukiausiu vaikelio, galvojau, kur gimdyt. Tai RK iškarto atpuolė: kažkada pati ten gimiau... Ir ka - gimdymo trauma visam gyvenimui. Nors mamos neštumas buvo sklandus, tiesiog reikėjo daryti CP, nes aš stambi gimiau. O po gimimo tik trečią parą mamai mane parodė ir pasakė, kad va "Reikėjo užmokėti, būtų sveikas vaikas". Ir tokių kaip aš ten ne vienas buvo. O gyvenimas žmogeliukui sugadintas.
Atsakyti
QUOTE(Astis23 @ 2011 12 28, 11:26)
Kai laukiausiu vaikelio, galvojau, kur gimdyt. Tai RK iškarto atpuolė: kažkada pati ten gimiau... Ir ka - gimdymo trauma visam gyvenimui. Nors mamos neštumas buvo sklandus, tiesiog reikėjo daryti CP, nes aš stambi gimiau. O po gimimo tik trečią parą mamai mane parodė ir pasakė, kad va "Reikėjo užmokėti, būtų sveikas vaikas". Ir tokių kaip aš ten ne vienas buvo. O gyvenimas žmogeliukui sugadintas.

Tai čia prieš kiek metų tai buvo? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Prieš 25. Dabar aišku personalas tikriausiai jau 10 kartų pasikeitęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astis23 @ 2011 12 28, 17:01)
Prieš 25. Dabar aišku personalas tikriausiai jau 10 kartų pasikeitęs smile.gif

greiciausiai, todel labai keistas atmetimo kriterijus siandien pasirenkant kur gimdyti doh.gif
Atsakyti
dar noriu paklausti del tos klizmos, o tu kurias daro RK, tai tik ju vaistinej buna? g.gif specialiai i centra del to vaziuoti iki vaistines kazkaip nesinori, o gimdyt maza ka, gal nakti pradesiu, tai nenueisiu pries gimdyma nusipirkt.. g.gif
Atsakyti