Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(slyva @ 2011 12 28, 17:34)
dar noriu paklausti del tos klizmos, o tu kurias daro RK, tai tik ju vaistinej buna? g.gif specialiai i centra del to vaziuoti iki vaistines kazkaip nesinori, o gimdyt maza ka, gal nakti pradesiu, tai nenueisiu pries gimdyma nusipirkt.. g.gif

Mano mociute, kai suzinojo, kad laukiuosi, tai irgi liepe jokiais budais negimdyt RK, nes jai ten kazkas nepatiko... Pries daugiau nei 50 metu... lotuliukas.gif

o del tos klizmos, tai nusipirkti ja galima tik ten salia ju, man daugiau niekur nepavyko rasti. As ja turejau ir sakiau akuserei, kad turiu, bet niekas man jos taip ir nedare thumbup.gif net neuzsimine smile.gif Galiu kam nors atiduoti, jei pasilaiciai pakeliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenBubble: 28 gruodžio 2011 - 19:59
QUOTE(GreenBubble @ 2011 12 28, 20:57)
Mano mociute, kai suzinojo, kad laukiuosi, tai irgi liepe jokiais budais negimdyt RK, nes jai ten kazkas nepatiko... Pries daugiau nei 50 metu... lotuliukas.gif

o del tos klizmos, tai nusipirkti ja galima tik ten salia ju, man daugiau niekur nepavyko rasti. As ja turejau ir sakiau akuserei, kad turiu, bet niekas man jos taip ir nedare thumbup.gif  net neuzsimine smile.gif Galiu kam nors atiduoti, jei pasilaiciai pakeliui  4u.gif

pakeliui, parasysiu az 4u.gif
o as pirmam gimdymui turejau, tai tik atvaziavus paklause ar noriu kad padarytu, tai dar priemime sunaudojom blush2.gif
Atsakyti
O kokia ta klizma turi būti? Gal galima foto pakelio įkelti?
Pirmajį kartą turėjau "Microlax" klizmutes, bet sesutė sakė, kad tokios netinka.
Tai kokias jūs perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(intomasevs @ 2012 01 02, 22:28)
O kokia ta klizma turi būti? Gal galima foto pakelio įkelti?
Pirmajį kartą turėjau "Microlax" klizmutes, bet sesutė sakė, kad tokios netinka.
Tai kokias jūs perkat?  g.gif

vandens klizmute, pirkau Aušlavio vaistinėje (Tilto g.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 02 sausio 2012 - 23:31
jei dar nepasikeitė per 2m. tai tokių reikėjo
user posted image
Atsakyti
As jungiuos vel smile.gif matau Slyva taip pat nescia smile.gif mes panasiai anakart gimdem, as tik nicka pakeitus.
nors anakart rasiau, kad nlb man patiko ten po gimdymo, bet antrakart ruosiuos cia pat, na pazystama jau viskas ir siaip gerai pagalvojus nebuvo taip blogai, juolab, kad as dabar mama su patirtim busiu ir viska jau moku ir zinau biggrin.gif nors man dar nlb greit, bet temute reikia pasekt, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2012 01 03, 14:14)
As jungiuos vel smile.gif matau Slyva taip pat nescia smile.gif mes panasiai anakart gimdem, as tik nicka pakeitus.
nors anakart rasiau, kad nlb man patiko ten po gimdymo, bet antrakart ruosiuos cia pat, na pazystama jau viskas ir siaip gerai pagalvojus nebuvo taip blogai, juolab, kad as dabar mama su patirtim busiu ir viska jau moku ir zinau  biggrin.gif nors man dar nlb greit, bet temute reikia pasekt, manau smile.gif

oo, cia tai suintrigavai bigsmile.gif o koks tavo nickas buvo? blush2.gif
kada tau gimdyt?
ir kodel tau pirmakart RK nepatiko?
man tai patiko daugiau maziau viskas, o pries Kaledas buvau konsultacijai nuvaziavus, tai tos sienos ir pazistamas personalas taip mane nuramino, net gimdymo nebebijau taip smarkiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 01 03, 16:30)
oo, cia tai suintrigavai  bigsmile.gif o koks tavo nickas buvo?  blush2.gif
kada tau gimdyt?
ir kodel tau pirmakart RK nepatiko?
man tai patiko daugiau maziau viskas, o pries Kaledas buvau konsultacijai nuvaziavus, tai tos sienos ir pazistamas personalas taip mane nuramino, net gimdymo nebebijau taip smarkiai biggrin.gif

ai nicko nesakysiu, tam ir dariausi nauja, o tai pradejo kai kas stebet mane cia doh.gif bet mes gimdem menesio skirtumu, paskui daznai rasem tose paciose temose.

pirmakart man nepatiko po gimdymo, kad buvo lb salta palatoje, kad pati po cezario laksciau per koridoriu plaut mazyles, o juk kraujavau ir galejau alpt ir tt, vyro nebuvo, nes karantinas, na ir nlb kas ziurejo mus, net buvo atvejas, kai 18 vakaro paskutinikart atejo sesele, o paskui tik 4val ryto apsirukiusi kita pamaina doh.gif man, kaip pirmakartei, truko pagalbos, o vaiku seseles sake, kad esa lb uzimtos, gal buvo ligoniuku ar neisnesiotuku blink.gif
gimdymui ir prieziurai priekaistu neturiu, basonas paduotas, vaistai pasiulyti, cezaris skubus be priekaistu niekam pinigeliu nedavus.
dar buvo juokinga,kad sanitare ar kokia valytoja lb lindo, net i tulika is paskos nuejo, bet nieko is manes negavus lb akivaizdziai nenorejo isnest visokiu ten... is mano palatos biggrin.gif
dabar zinau, kad galima sildytuvo prasyt, pagalbos prasyt, o tada tai kazkaip - vaikas pirmas, po cezario ir vienui viena, vyras tik laukneselius nese doh.gif

a dar prisiminiau, kad man baisiai nepatinka tas ju terminu perskaiciavimas. Na priimk, kaip paskaiciuota, sakykim, kad pernesioju, bet kai uzdeda dar 7d. ir 3 duoda pernesiot ir gimsta po zaliu vandenu, tai klausimas kyla na kam visa tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 03 sausio 2012 - 16:02
Gal kas galite pasakyti, kiek maždaug trunka nėščiųjų pamokėlės?
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2012 01 03, 16:50)
ai nicko nesakysiu, tam ir dariausi nauja, o tai pradejo kai kas stebet mane cia  doh.gif bet mes gimdem menesio skirtumu, paskui daznai rasem tose paciose temose.

pirmakart man nepatiko po gimdymo...

a dar prisiminiau, kad man baisiai nepatinka tas ju terminu perskaiciavimas. Na priimk, kaip paskaiciuota, sakykim, kad pernesioju, bet kai uzdeda dar 7d. ir 3 duoda pernesiot ir gimsta po zaliu vandenu, tai klausimas kyla na kam visa tai  doh.gif

tai bent ne viesai, butu idomu zinoti, kas cia mane atpazista biggrin.gif

hm, kokie skirtingi ispudziai.. man kaip tik personalas toks atrode visada paslaugus ir besirupinantis, bet kada bet ko galejai paprasyti ir gausi.

o del datos perskaiciavimo ir man didelis minusas. Nors sikart kai buvau, laukiau ka jie ten perskaiciuos, tai paskaiciavo toki pat termina kaip mano gine. aisku, atvaziuosiu kitakart, gal kita gydytoja priims, paskaiciuos kitaip doh.gif bet jei iki termino nepagimdysiu, sakiau vaziuosiu i vgn, kad nepernesiot.
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 03, 09:05)
jei dar nepasikeitė per 2m. tai tokių reikėjo
user posted image

Dėkui, teks pirkti tokią mirksiukas.gif
Atsakyti
paaiskinkit man prasau, cia kalbat apie klizmute pries gimdyma? kai as gimdziau pirmaji vaikeli, preis 3,5 metu Kaune, tai sake, kad jokiu klizmuciu jau nedaro. o cia net savo atsivezti reikia?
Atsakyti