Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(irmulia @ 2011 05 13, 14:02)
panašiai dariau, tik vietoje spirito užpyliau auksiniu romu  thumbup.gif  dabar iki liepos mėn. laukiu kol prisirps  bigsmile.gif

O čia žaliavalgių receptas blush2.gif Juokauju -skanaus 4u.gif
Papildyta:
Keliauju ir aš pas jus jei priimsit mirksiukas.gif Vakar dariau salotas : salota (jau naminė), kiaulpienių lapai (mirkyti sūryme), garšva, balanda, pomidoras, agurkas,krapas, himalajų druska, prieskoniukai ir ant viršaus aliejus maišytas su citrinos sultim. Labai skanu. Tik pamiršau prisiskinti rugštynių lapų jos labai tinka. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 05 12, 21:40)
Kaip galvojat ar ši paskaita bus naudinga žmogui kuris jau kažkiek susipažinęs su žaliavalgyste? Ar čia labiau tokiem kur praktiškai nežino kas tai yra?  smile.gif  Galvoju ar sužinočiau aš ten ką nors įdomaus ir naudingo, ar ten bus visiškai bazinės žinios tik pasakojamos  g.gif

Jei gausite atsakymus i savo klausimus, buciau dekinga, kad pasidalintumet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 13, 07:47)
siulau paskambinti nurodytu telefonu ir pasidometi  4u.gif

Na, taip ir reiks padaryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 05 13, 21:07)
Jei gausite atsakymus i savo klausimus, buciau dekinga, kad pasidalintumet. smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien ryte valgiau sėmenų košę, net keista - tik trys šaukštai sėmenų, o jaučiuos labai soti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanne @ 2011 05 16, 08:50)
Šiandien ryte valgiau sėmenų košę, net keista - tik trys šaukštai sėmenų, o jaučiuos labai soti  smile.gif

prasom placiau, kaip ja pasiruoset kad skanu valgyti butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lanne @ 2011 05 16, 09:50)
Šiandien ryte valgiau sėmenų košę, net keista - tik trys šaukštai sėmenų, o jaučiuos labai soti  smile.gif

kaip tokia gamint ? ismirkyt ir sublenderint ?

mano mociute mirkytus semenis kaip vaista naudodavo... tai man keistoka semenis naudot kaip pagrindini, o ne paskaninanti ingredienta.
Atsakyti
QUOTE(lanne @ 2011 05 16, 08:50)

Iš tiesų tai aš jos galima sakyti neruošiau, valgiau labai paprastai - nuploviau, palaikiau šlapias gal 10-15min ir po to daug kramtydama suvalgiau biggrin.gif skonis tikrai ne stebuklas, bet neturėjau laiko ryte, tai tiko ir šis variantas. Šiaip kai turiu laiko tai jas sumalu, įsidedu pjaustytų vaisių ir jogurto, tada tikrai skanu būna. O šis paprastas variantas iš sauliaus blogo, jis nemažai info apie sėmenis įdėjęs yra, dabar galvoju kas dieną jas kažkuria forma pavartot smile.gif
Atsakyti
o tai semenu negalima i kokias kitas koses imest? nu ar ten mieziu ar avizu koses? nes viena moteris ,bei uzsienio literaturoje skaiciau kad nesuderinamas maistas yra grudas ir seklos.

nors vienos raso kad kose grudine su aguonom valgo , bet juk tai vel nesuderinama. nesuprantu as sito kodel grudas ir sekla yra nesuderinami? gal kuri suprantat?
Atsakyti
QUOTE(lanne @ 2011 05 16, 08:07)
Iš tiesų tai aš jos galima sakyti neruošiau, valgiau labai paprastai - nuploviau, palaikiau šlapias gal  10-15min ir po to daug kramtydama suvalgiau  biggrin.gif skonis tikrai ne stebuklas, bet neturėjau laiko ryte, tai tiko ir šis variantas. Šiaip kai turiu laiko tai jas sumalu, įsidedu pjaustytų vaisių ir jogurto, tada tikrai skanu būna. O šis paprastas variantas iš sauliaus blogo, jis nemažai info apie sėmenis įdėjęs yra, dabar galvoju kas dieną jas kažkuria forma pavartot  smile.gif

galima nuorodele?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 16, 08:31)
galima nuorodele?

Cia smile.gif

Labai sotu, bet skonis reikalauja kazkokio maskavimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 16 gegužės 2011 - 08:58
Pries keleta dienu atsisiunciau juodus neapdorotus sezamus (puikus kalcio saltinis) ir chia seklytes (jos geriausias omega 3 saltinis:), labai fainos, mano dukrytei labai patinka kaip savotiska kosyte pauzkandziauti - uzpylus siek tiek vandens cia pat isbrinksta. Dar galvoju lukstentas kanapiu seklytes atsisiusti, kurios labai tinka i zalius kokteilius, kaip puikus baltymu, kartu ir omega 3 saltinis.

Jei kam aktualu:
My WebpageMy Webpage
My Webpage

Jei sugalvosite ka uzsakyti, cia 5 USD nuolaidos kodukas - DOV761 pirmam uzsakymui 4u.gif Jei turesit kokiu klausimeliu - galit man zinute i AZ parasyt 4u.gif
Atsakyti
o lietuvoje negi niekur neprekiauja Chia seklomis? gal kas zinot?
Papildyta:
QUOTE(Britule @ 2011 05 16, 11:52)
Pries keleta dienu atsisiunciau juodus neapdorotus sezamus (puikus kalcio saltinis) ir chia seklytes (jos geriausias omega 3 saltinis:), labai fainos, mano dukrytei labai patinka kaip savotiska kosyte pauzkandziauti - uzpylus siek tiek vandens cia pat isbrinksta.

o dukrytei tik isbrinkinai seklytes ir valge? niekuo negardinai?
Atsakyti