Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(vovera @ 2011 07 09, 01:37)
Google viska zino...  biggrin.gif  Galima internete paskaityti.

Taip, jau mėginau googlinti, bet tik po keletą puslapių
duoda paskaityti, nėra visos knygos, mėginsiu į rusų
literatūros knygyna keliauti Žvėryne ax.gif
Atsakyti
Merginos,

gal kuri turite toki

user posted image

daiginimo inda?

Nepelyja ten daiginamos seklytes?

Atsakyti
http://www.syroed.by/books/show/51
čia visa knyga parsisųsti
Atsakyti
Gal kam Raw kategorijos ekologiškų dumblių lapelių shushiams prisireiks?
Aš negaliu jų valgyti, galiu tik gerai marinuotus, vekuotus dumblius valgyti unsure.gif
http://www.supermama...;#entry48322831
Atsakyti
Labas, ZALIOSIOS 4u.gif Cia Jums wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 07 14, 11:06)
Labas, ZALIOSIOS  4u.gif Cia Jums  wub.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif kaip nerealiai.... aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 07 14, 11:06)
Labas, ZALIOSIOS  4u.gif Cia Jums  wub.gif
user posted image

Gal receptas butu? blush2.gif
Atsakyti
Bitut, mano zaliavalgiavimo iprociai dar ne tvirtai susiformave, tai receptu ypac maza.. Sito beje irgi nezinau, bet jis is Zaliuju (raw food'o)
Atsakyti
Niu mergiukai kaip sekasi?

ieskau fotografo savo gamintiems patiekalams ax.gif gal kokiu draugu KLP turite kurie uz sveika vakariene kartais skirtu valandele fotosesijom ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Nuolat gaunu el. pastu laiskus is Raw mom puslapio ir siuo metu jie siulo nauja knyga, parasyta zaliavalges sefes Nomi Shannon ''What do raw fooders eat'', kurioje aprasyti 48 zinomu zaliavalgiu meniu ir pateikta ju megstamu receptu.

Pirmiems pirkejams (i kuriu tarpa as tikiuosi patekti biggrin.gif ) siuloma ir daug kitu zaliavalgisku ir su tokiu gyvenimo budu susijusiu knygu (el. variantus), vertu virs 400 USD is viso uz 29,97 USD, t.y.
1. Dr. Ritamarie Loscalzo (Verte $57) Eat Your Way Out of Pain: Simple Strategies for Managing Pain and Inflammation Through Diet
2. Chef Tina Jo (Verte $15) 7 Day Juice Feasting
3. Jessica Ortner Video (Verte $9.95)Eliminate Food Cravings Using Meridian Tapping
4. Susan Schenck (Verte $40) WEIGHT LOSS: Science-Based Tips to Lose Weight & Keep it Off, No Matter What Diet
5. Jinjee Talifero ''Orange Juice Diet'' (Verte $20)
6. Victoria and Valya Boutenko ''Uncommon Fruits eBook'' (Verte $15)
7. Laura Fox ''Fox Elixirs!'' (Verte $18)
8. Jinjee Talifero ''7 Days Raw Experience'' (Verte $30)
Ir dar daug kitu (patingejau jau visas surasyti:)

Visai butu idomu paskaityti sias knygas, taigi siulau norincioms jas perskaityti pasidalinti islaidas ir atsisiusti sias knygas (el. variantus) Jei susirinks daugiau norinciu, tai ir suma bus visai maza 4u.gif, nors ji ir taip palyginti visai nedidele smile.gif

Viska galit paziureti cia: Knygos

Jei norite siu knygu, rasykite man adresu zaliavalgis@gmail.com.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nusimato didele kavalerija moliugu... doh.gif
Ir bandau kaip ir ka cia galima butu su juo valgyti, kad toji kavalerija nesuputu ir butu skanu valgyt...

Gal koki linka esate ishsaugoje kur geru recepteliu rasti? Nes apart moliugu raw pygaro, kuri radau nelabai man kas ir pavyksta rast... ir dar vaikysteje ikista mintis, jog apart moliugu blynu daugiau nieko is jo nepadarysi mane varo i nevilti... schmoll.gif

Is karto dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 07 18, 15:36)
Nusimato didele kavalerija moliugu... doh.gif
Ir bandau kaip ir ka cia galima butu su juo valgyti, kad toji kavalerija nesuputu ir butu skanu valgyt...

Cia moliugu sriuba, tik gaminta su Vitamix ax.gif :
Moliugu sriuba
Atsakyti