Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

spauda raso 4u.gif

http://www.balsas.lt...et-priestaringa
Atsakyti
Radau linka gana padoru receptu atzvilgiu, (turbut jus ji jau seniai zinot, jei ka sorry ) smile.gif
http://www.thebestof...st-recipes.html
Atsakyti
Tema įdomi ir man labai tiktų 4u.gif
tik štai klausimėlis: esu alergiška nemažai maisto produktų...ar įmanoma man kažkaip suderinti žaliavalgystę su savo alergijomis?
Štai pasiskaičiau Rūtos dienų meniu ir puse maisto man visai netinka: kadangi vaisiai yra įvežtiniai, juose nemažai chemikalų nuo kurių mane iškart išberia. Negaliu valgyti mangų, persikų, nektarinų....turiu saugotis riešutų ax.gif be to, maitinu, vaikelis taip pat alergiškas.
Vis ieškau sau tinkamos mitybos, tačiau visur randu to, ką man sunku pakeisti g.gif
manau, kad padažiukai su medumi turėtų būti skanūs, bet medui aš labai alergiška g.gif vis bandau išvarijuoti, bet beprotiškai sunku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 22 liepos 2011 - 11:03
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 22, 11:01)
tik štai klausimėlis: esu alergiška nemažai maisto produktų...ar įmanoma man kažkaip suderinti žaliavalgystę su savo alergijomis?Štai pasiskaičiau Rūtos dienų meniu ir puse maisto man visai netinka: kadangi vaisiai yra įvežtiniai, juose nemažai chemikalų nuo kurių mane iškart išberia. Negaliu valgyti mangų, persikų, nektarinų....turiu saugotis riešutų ax.gif be to, maitinu, vaikelis taip pat alergiškas.
Vis ieškau sau tinkamos mitybos, tačiau visur randu to, ką man sunku pakeisti g.gif

uzjauciu ir pradziai siulau susirasti gera homeopata , bus langviau ir jums ir jusu vaikui gyventi 4u.gif

siap nesupratau jusu klausimo sito g.gif ar imanoma suderinti zaliavalgyste su alergijom? nu manau galima jei nevalgysite produktu nuo kuriu jus jauciates blogai, arba pirkti tik EKO (nors as netikiu jais, gal jus pedesite issitikinti kad niekuom ten nepurskiami vaisiai ir t.t.t...) jei leidzia pinigine

siap lieka tik lietuviski mociutes (savo) darzo produktai is ju laisvai galima puikiai zaliavalgiauti, tik su mazesniu patiekalu skaiciumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 22 liepos 2011 - 11:08
QUOTE(*Rūta* @ 2011 07 22, 12:06)
uzjauciu ir pradziai siulau susirasti gera homeopata , bus langviau ir jums ir jusu vaikui gyventi  4u.gif
siap nesupratau jusu klausimo sito  g.gif  ar imanoma suderinti zaliavalgyste su alergijom? nu manau galima jei nevalgysite produktu nuo kuriu jus jauciates blogai, arba pirkti tik EKO (nors as netikiu jais, gal jus pedesite issitikinti kad niekuom ten nepurskiami vaisiai ir t.t.t...) jei leidzia pinigine
siap lieka tik lietuviski mociutes (savo) darzo produktai is ju laisvai galima puikiai zaliavalgiauti, tik su mazesniu patiekalu skaiciumi

4u.gif ačiū už patarimą, jau 10 m. gydausi pas jį, bet liga nepasiduoda taip lengvai 4u.gif
Faktiškai supratote mane teisingai...aš skaičiau jūsų ir kitų merginų pateiktus meniu- mane žavi tokie valgiai, valgyčiau mielu noru, tačiau yra produktai, kurie mane alergizuoja ir aš turiu jų nevartoti, o juos pašalinus faktiškai nebelieka ką valgyti...o gal tik iš pirmo žvilgsnio taip atrodo bigsmile.gif gerai apgalvojus, pasitelkus fantaziją įmanoma išsisukti.....
Eko netikiu ir aš, iš sodo galiu gauti daržovių, bet ne visada.....
todėl ir galvoju.....išbraukus tuos produktus man kasdien lieka tik agurkai, bananai (nemėgstu jų), obuoliai blush2.gif kas dar doh.gif vaisiai, kuriuos čia mini dauguma, man neleistini išvis rolleyes.gif

beje, žinau, kad jūs iš Klaipėdos, ar vyksta kur nors mūsų mieste žaliavalgių susiėjimai g.gif 4u.gif būtų labai įdomu sudalyvaut, jei būna tokie g.gif aš nuolatinėse geros mitybos paieškose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 22 liepos 2011 - 11:17
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 22, 11:15)
4u.gif ačiū už patarimą, jau 10 m. gydausi pas jį, bet liga nepasiduoda taip lengvai 4u.gif
Faktiškai supratote mane teisingai...aš skaičiau jūsų ir kitų merginų pateiktus meniu- mane žavi tokie valgiai, valgyčiau mielu noru, tačiau yra produktai, kurie mane alergizuoja ir aš turiu jų nevartoti, o juos pašalinus faktiškai nebelieka ką valgyti...o gal tik iš pirmo žvilgsnio taip atrodo bigsmile.gif gerai apgalvojus, pasitelkus fantaziją įmanoma išsisukti.....
Eko netikiu ir aš, iš sodo galiu gauti daržovių, bet ne visada.....
todėl ir galvoju.....išbraukus tuos produktus man kasdien lieka tik agurkai, bananai (nemėgstu jų), obuoliai blush2.gif kas dar doh.gif vaisiai, kuriuos čia mini dauguma, man neleistini išvis rolleyes.gif

del daktaro siulau tada keisti i kita, nes hoemopatija yra ivairiu pakraipu, skirtingi gydytojai kitaip algoritmus sudarineja, pasveikimo nebus bet lengvesnis gyvenimas tikrai 4u.gif kalbu is patirties, mums klp cia visu dievinamas homeopatas nepadejo, radom zmoguti tylu kuklu ir vuoalia, vaistu (heminiu sumazinta iki 1 dozes per metus) nebereikia 4u.gif

na turint tokia beda kaip jusu reikia ziureti ir suktis su tuom ka gali, ir nieko mandro nesugalvosi 4u.gif

bamdyk saldyt bananus jie bus vissiskai kito skonio ir panaudojus tam tikrus prieskonius galesi tureti labai skanu naturalu deserta, uogu turetum pilnus saldiklius ziemai, prisidziovinti gyvo velnio 4u.gif bus kuom skaninti koses ir t.t...

dar bandyk daiginta kultura 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 22 liepos 2011 - 11:44
QUOTE(*Rūta* @ 2011 07 22, 12:20)
del daktaro siulau tada keisti i kita, nes hoemopatija yra ivairiu pakraipu, skirtingi gydytojai kitaip algoritmus sudarineja, pasveikimo nebus bet lengvesnis gyvenimas tikrai  4u.gif  kalbu is patirties, mums klp cia visu dievinamas homeopatas nepadejo, radom zmoguti tylu kulu ir vuoalia, vaistu (heminiu sumazinta iki 1 dozes per metus)  nebereikia  4u.gif

na turint tokia beda kaip jusu reikia ziureti ir suktis su tuom ka gali, ir nieko mandro nesugalvosi  4u.gif

bamdyk saldyt bananus jie bus vissiskai kito skonio ir panaudojus tam tikrus prieskonius galesi tureti labai skanu naturalu deserta, uogu turetum pilnus saldiklius ziemai, prisidziovinti gyvo velnio  4u.gif  bus kuom skaninti koses ir t.t...

dar bandyk daiginta kultura  4u.gif

Pritariu 100% Rokiskyje esanti homeopate ne viena alergijos forma pagyde mano draugus, kazkas ne taip jei 10 metu gydotes ir nepadeda doh.gif
Atsakyti
Stikliuk, as irgi uzjauciu del tokios baisios alergijos, bet gal tikrai reiktu pakeisti hemeopata, musu Klaipedieti visu dievinama man irgi siule pakeisti i kita hemeopate, bet pas ja papulti galima tik gruodzio men, kosmosas kazkoks doh.gif
Ruta isduoki paslapti kas koki hemeopata lankotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 22, 12:01)
tik štai klausimėlis: esu alergiška nemažai maisto produktų...ar įmanoma man kažkaip suderinti žaliavalgystę su savo alergijomis?
Štai pasiskaičiau Rūtos dienų meniu ir puse maisto man visai netinka: kadangi vaisiai yra įvežtiniai, juose nemažai chemikalų nuo kurių mane iškart išberia. Negaliu valgyti mangų, persikų, nektarinų....turiu saugotis riešutų ax.gif be to, maitinu, vaikelis taip pat alergiškas.
manau, kad padažiukai su medumi turėtų būti skanūs, bet medui aš labai alergiška g.gif vis bandau išvarijuoti, bet beprotiškai sunku rolleyes.gif

YRA IŠEITIS IR LABAI PAPRASTA. REIKIA IŠSIPLAUTI ŽARNYNĄ IR VISOS ALERGIJOS DINGS smile.gif smile.gif PRIDEDU NUORODĄ KAIP TA PADARYTI NAMŲ SĄLYGOM smile.gif

užtruksit apie 2 val su ta pracedūra. Ji be jokių skausmų , tiesiog teks palakstyt i WC.

http://www.gyvenimor...Prakshalana.pdf

Dar LABAI REKOMENDUOJU PERŽIŪRĖTI ŠIAS GYDYTOJOS NATŪROPATĖS PASKAITAS, JOS RUSŲ KALBA:

http://video.yandex....nleet/view/293/
http://video.yandex....nleet/view/294/
http://video.yandex....nleet/view/295/
http://video.yandex....nleet/view/296/
http://video.yandex....nleet/view/297/

alergijas sukelia storajame žarnyne užsilikę puvėsiai. Kai jų nebeliks viskas veiks tobulai, o nuo žalio gyvo maisto ne vaikščiosit o skraidysit.
Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=47864913

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi jau stengiuosi kiek galima daugiau valgyti neapdoroto maisto, labai įdomus procesas, na tik truputį užtrunka laiko paieškoti naujų receptų, bet man labai patinka 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 27, 17:05)
Aš irgi jau stengiuosi kiek galima daugiau valgyti neapdoroto maisto, labai įdomus procesas, na tik truputį užtrunka laiko paieškoti naujų receptų, bet man labai patinka  4u.gif  smile.gif

Jau po keleriu menesiu bus metai, kai pradejau dometis raw food maistu. Ir palyginusi pries metus savo maisto raciona ir dabar galiu drasiai teigti, jog jis keiciasi i gera, t.y. kuo toliau tuo labiau apdorotas maistas, tame tarpe ir mesos produktai man tampa kaip garnyras, kurio kuo toliau tuo maziau naudoju. Pastebejau, kad ypac siuo metu, kai apstu visokiu darzoviu, man mesa reikalinga siek tiek, kaip garnyras patiekalui pagardinti. Stebiuosi, nes buvau absoliuti mesaaede, ir stebiuosi dar del to, jog letas perejimas visiskai nesukelia man diskomforto, t.y. visiskai nereikia organizmo traumuoti del greito maisto raciono pasikeitimo. Kazkaip savaime iseina smile.gif Ir be to, jei pas mano tevus yra daugybe darzoviu, kuriu, gyvendami trise, apstu ir neturi kur deti, tai pas mane esantis toks pats darziukas geba patenkinti mano kasdieninius norus (darzoviu prasme) ir visiskai nebelieka ju marinavimui ar rauginimui thumbup.gif
Dabar suku galva, kaip cia reiks dziovintus tik ne sauleje o orkaiteje pomidorus padaryt ziemai, labai bijau perdziovinti arba nedadziovinti, ko pasekoje jie supelys ir reiks ismesti... Gal kuri dziovinote pomidorus ir galite patarimu pameteti? 4u.gif
Atsakyti