smagu girdeti,kad mano tattoo daili,nuotrauka daryta iskart po padarymo tai konturai atrodo nelabai lygus,bet galutiniu rezultatu esu labai patenkinta:)niu ryt keliauju antra darytis ,nors mano draugas labai pries bet...paburbuliuos pora savaiciu ir praeis

Norejau pasitikslinti, kiek laiko po tattoo padarymo negali eit i soliariuma, pirtis ir baseinus?

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 18, 23:18)
Norejau pasitikslinti, kiek laiko po tattoo padarymo negali eit i soliariuma, pirtis ir baseinus? 

Apie dvi savaites tikrai negalima.., o veliau jau po truputi.. bet apskritai.. kol sasiukas nukrenta praeina kelios dienos.., vadinasi dar po to kuri laika tatuiruote buna visai sviezia. Apskritai, sakyciau, kad pasidarete tatuiruote, reiketu tam tikslui ir pakenteti be soliariumu ir kitu smagumu..

Papildyta:
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 18, 23:18)

P. S. Visa reikiama informacija turi suteikti tattoo meistras.. Kad negali nulupti pleveles tiek ir tiek laiko.., kiek laiko negalima plauti.., kiek laiko negali trinti, etc.
Aura_pieva, ačiū
Viską pasakė meistras ir visą priežiūrą, tik norėjau pasitiksinti dėl šitų dalyku
į soliariumus aš beveik beveik nevaikštau, kartą į mėnesį gal tik

sveikos mamytes,as gal nenormali,bet siandien dariausi tatto ant rieso ir neskaudejo

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 19, 19:13)
Aura_pieva, ačiū
Viską pasakė meistras ir visą priežiūrą, tik norėjau pasitiksinti dėl šitų dalyku
į soliariumus aš beveik beveik nevaikštau, kartą į mėnesį gal tik 

Kokį mėn tikrai neikit

gaudrime, pasirodykit, man labai gražu ant riešo, bet baisoka, kad sunku paslėpti esant reikalui

Ka sifras reiskia?

dariausi uk turejau 40 svaru dovanu ceki tai tiek ir kainavo.ten mano mamos tecio ir seses vardai :)arabu kalba

Laba diena,
aisiu darytis ir as. Tiksliau jau turiu ant juosmens (sone lotoso zieda), reiktu koreguot, nes kazkaip issiliejo per 10 m. + turiu 2 cezarius ir noriu ant pjuvio kazka israizgaliot. Vistiek jau merginos pedsaka paliko
Tik zemiau pilvo, jauciu labai plona oda ir gali ziauriai ziauriai skaudet..Mano trenere sake, kad net nuskausminamuju gere (irgi po cezario, irgi ten pat daresi). GAl kas gali pasidalint patirtim?
As Kaune zadu darytis pas Artura is MApu g. Piesimo stilius patinka
aisiu darytis ir as. Tiksliau jau turiu ant juosmens (sone lotoso zieda), reiktu koreguot, nes kazkaip issiliejo per 10 m. + turiu 2 cezarius ir noriu ant pjuvio kazka israizgaliot. Vistiek jau merginos pedsaka paliko

As Kaune zadu darytis pas Artura is MApu g. Piesimo stilius patinka
nezinau,dabar as galvoju kaip save nusiteiksi taip ir skaudes:)gal as klystu,bet tikrai turiu ant rieso ,turiu ant nugaros nei viena neskaudejo,net nemoku apsakyti to jausmo.klausiau kur labiausiai skauda,sake ant sonkauliu ,tai va reik gal ismeginti