Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

Yyy, kaip tavo tėte ? kaip kraujas? kaip jo savijauta?
Atsakyti
Elijana, dekui, kad klausi 4u.gif
Na, kraujas pagerejo, dabar 3,14 leukocitu. Buvo porai dienu Austrijoje. Norejo patekti i eksperimenta, kur duoda tokius aparatus 3kg ir nesioji juos pora metu, jie ten kazkaip (as net tiksliai nezinau kaip doh.gif nes cia viska brolis organizavo) gydo. Bet nepateko, nes Lietuvoje gavo per maza doze chemijos, tai tam, kad nesugadinti statistikos, ji atmete, taciau tyrimus visgi padare. Kolkas sunku pasakyti, galvoje didelis patinimas, bet jis paprastai buna po svitinimu. Kolkas neina pasakyt ar ten numirusios ar yra ir gyvu veziniu lasteliu.. Siaip tete guvus, tik kad pasiskundzia ranka, kuria irgi sunkiau valdo, gal tas patinimas veikia. Siandien gavau nuotraukas is mag.rezonanso, nu kazkaip veikia mane. Ir dar tos visos statistikos..
Na, siaip as labai pozityvi, bet kartais pridauzia mane a la statistikos ir kiti dalykai unsure.gif
Kokia baisi liga visgi, darau skareles onkologiniams vaikuciams, siaubas, sudedu visas teigiamiausias emocijas, kad greiciau pasveiktu..
4u.gif
Bet, gerybe tame, kad tete pozityvus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Šerkšnas,2011 04 10, 21:00]
Aš sakau, visiems tas kibiras, kaip akmenširdiškumo viršūnė.

Nu ir nesk ta savo kibira is cia kuo greiciau,smirdet pradejo

triniti.gif
Atsakyti

! 
Šerkšnas ir kiti nariai, kurie kelia bangas šioje temoje, galite susikurti temą bendraminčiuose ir ten bendrauti Jums rūpima tema. Šioje manau pasakėte jau viską ką norėjote, visi supratome, ir prašau nebereikšti šioje temoje nepageidaujamos Jūsų nuomonės. Pagarbiai, moderatorė .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 10, 19:50)

Nesuprantu , kodėl Šerkšnas tiesiog pyksta , ant onko ligonių.Ar  buvo pažįstamas sergantis šia liga, kuris buvo silpnas ir ją nervino ? Gal kokia kita priežastis, bet aš tiesiog jaučiu jos pyktį sergantiems vėžiu.

Taigi parase, jai kazko ligoniu kasos nekompensuoja, o kaip noretusi biggrin.gif

Paskaiciau, atrodo protingas, rastingas zmogus, o toks durnas. O ozelis man atsakymu i pora klausimu taip ir neparase, todel jo zinutes man tuscia vieta. Nori padet- padek, nenori - nevaidink protingo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kasdien paskaitau šią temą. Negaliu nesistebėti, kokios Jūs stiprios,nežiūrint į tai, kiek Jums tenka išgyventi..Man dar mokytis ir mokytis..
Priminsiu, rašiau, kad vasario 28 d. visiškai netikėtai sužinojau, kad mano vyrui diagnozavo tiesiosios žarnos vėžį. Kokia tiksliai stadija, daktarai nesakė, tik aišku, kad liga jau kažkiek išplitusi. Galiu pasakyti, kad po pradinio šoko kažkiek atsigavau ir bandau visokeriopai gilintis kas- kaip –kur..
Mano ligoniui paskyrė gydymą 25 seansai spindulinės terapijos ir 2 k. Po 4 kartus chemoterapija. Poto kokių 5 savaičių pertrauka, ir jei viskas, gerai, operacija.
Taigi, kasdien, kaip į darbą, važinėja į Onkologijos institutą.. Pradžioj viskas buvo gerai, jokių pašalinių poveikių nesijautė, tačiau po kokių 10 radioterapijos seansų jau nelabai kokia savijauta. Labai vargina viduriavimas ( o dažnai ir labai staiga užeina, tai nelabai kur galima išeiti ilgam, kad nepatekti į nepatogią situaciją), sudirginta oda tose vietose, kur švitinama..
Šiandien eina pas chemoterapeutę, turi paskirti vaistus antram chemoterapijos seansui.
Įdomu, ar tie nemalonūs pašaliniai reiškiniai greitai praeis, kai jau nustos kitą savaitę švitinti?
Gal kokių patarimų iš patirties turite, kaip padėti geriau jaustis? Perskaičiau labai daug temų, radau tiek daug informacijos, bet galvoj viskas tik dar labiau susimakalavo... doh.gif
Ačiū Jums labai
Atsakyti
QUOTE(_inside_ @ 2011 04 11, 10:05)
Sveiki 4u.gif
Labai vargina viduriavimas ( o dažnai ir labai staiga užeina, tai nelabai kur galima išeiti ilgam, kad nepatekti į nepatogią situaciją), sudirginta oda tose vietose, kur švitinama..

Gulėjau ligoninėje su moterimis kurios viduriavo.Girdėjau, kad reikia gerti ąžuolo žievių arbatą ir dar skirdavo tabletes.Pasikonsultuokit su gydytoju kokios geriausia.

Nežinau ar tai panacėja, bet gal padės ? Aš bandau.Prie skonio reikia priprasti.Aš užgeriu nesaldinta kava, nes bent pradžioje buvo labai neskanu.

Доктор Джоанна Бадвиг (Dr. Johanna Budwig) была одной из ведущих биохимиков Европы в области исследования раковых заболеваний. Она родилась в 1908г, и скончалась в возрасте 95 лет.
За выдающиеся открытия в лечении онкологических заболеваний её семь раз выдвигали на соискание Нобелевской премии...

Полвека назад, 2 ноября 1959 на своей лекции в Цюрихе, Бадвиг сказала:
“ Без жирных кислот, ферменты, обеспечивающие усваивание кислорода в дыхательной системе, не функционируют. Человек начинает задыхаться даже в воздухе, обогащённом кислородом. Дефицит жирных кислот подрывает жизненные функции организма. ”

Бадвиг отметила, что применение в пищу обезжиренных и переработанных масел/жиров приводит к серьёзным заболеваниям. А так, как вся пища сейчас искусственно обезжирена – она несёт угрозу идетям и взрослым

Доктор Бадвиг потратила несколько лет для углублённого изучения крови раковых больных.
В результате исследований она обнаружила, что у больных в крови всегла пониженное содержание фосфолипидов и липопротеинов.
Также, наряду с пониженным содержанием гемоглобина в крови она обнаружила необычные жёлто-зеленые включения. Ещё одним открытием стало, что в крови здоровых людей уровень содержания жирных кислот, класса Омега3, гораздо выше, чем у больных.

По результатам исследований она начала эксперементальным путём подбирать диету для лечения заболевания. В итоге она остановилась на смеси творога (cottage cheese) и органического льняного масла.

Льняное масло, больше чем другие, содержит жирные килоты Омега3, легко усваивается и не вызывает алергий. Творог же содержит высокий уровень сулфопротеинов. Бадвиг обнаружила, что эта комбинация творога и льняного масла делает последнее водорастворимым, т.е. легче усваяемым организмом. Употребление лишь одного льняного масло безвредно, но бесполезно. Масло обязательно должно быть смешано с творогом.

К своему изумлению Бадвиг обнаружила, что уже через три месяца при употребленити её диеты у раковых больных наступает улучшение. Опухоли уменьшаются, к больным возвращаются силы, а в крови больше нет жёлто-зелёных частиц. Уровень фосфолипидов и липопротеинов возвращается к нормальному, уровень гемоглобина нормализуется. Удавалось спасать даже больных, от которых доктора просто отказывались.

После многих испытаний она нашла оптимальный состав – две столовые ложки органического(холодного прессования) льняного масла тщательно перемешать со 100-150г. творога до однородной массы, раз в день.

В 1990 году онколог Dr. Roehm заявил, что данная диета является наиболее успешной противораковой диетой в мире.
Использование в диете «протокола Бадвиг», как его позже назвали, доказало свою терапевтическую ценность в предупреждении и лечении рака, инфаркта миокарда, атеросклероза, дисфункции печени, лечении язвенной болезни, артрита, кожных экзем, возрастных деградационных заболеваний и аутоиммунных болезней.
Бадвиг в своих исследованиях вскрыла пагубность применения «плохих» жиров для здоровья, в частности, широко применяющиеся методы гидрогенизации (пример—производство маргарина, весьма опасного продукта для людей с онкологическими рисками).

Научные взгляды и представления Бадвиг в течение всей её жизни подвергались атаке, а затем согласованному умолчанию официальной медициной, связанной взаимными интересами с фармакологической и пищевой индустриями.

Как вспоминал Клиф Бекуит (Cliff Beckwith), бывший пациент Бадвиг, в течение 10 лет, находившийся под её наблюдением по поводу рака простаты, было задокументировано около 1000 успешных историй излечения от рака.

Но фармакологическая и онкологическая индустрия игнорировала все достижения Бадвиг. Кроме того, её научные выводы могли нанести серьёзный удар по пищевой промышленности в области производства жиров.

Бадвиг считала недопустимым использование каких-либо рафинированных видов масел, так называемых искусственных жиров (маргарин, майонез), получаемых в результате гидрогенизации или частичной гидрогенизации. Все эти жиры отвергаются организмом, сердечной мышцей, приводя к различным нарушениям, в том числе и на клеточном уровне. В ряд плохих жиров Бадвиг включала и широко распространённые для приготовления кондитерских изделий ненасыщенные жиры.

По её представлениям, допустимы к употреблению углеводороды, содержащие натуральный сахар: яблоки, фиги, груши, виноград. Не разрешается употребление рафинированного сахара во всех видах, макаронных изделий, белого хлеба, жирных видов мяса, жареных и консервированных продуктов.

Практически всем для сохранения нормального здоровья рекомендовалось ежедневное употребление минимально 100 грамм творога с 5 граммами льняного масла.

Согласно диете Бадвиг, завтрак мог включать мёд, смешанный в блендере с органическим маслом льна холодной отжимки (такое масло должно храниться только в холодильнике), небольшим количеством свежего парного молока, (дефицитный продукт в современной урбанистической среде) и свежего зернистого творога. Разрешалось добавление орехов (за исключением арахиса) и небольшого количества свежих сезонных фруктов.

Необходимо отметить, что Джоанна Бадвиг в случаях тяжёлых заболеваний использовала смесь в составе 42 грамма льняного масла (3 столовые ложки) на 100 грамм свежего творога. В обычной ежедневной практике применения данного сочетания продуктов в качестве превентивной меры используется меньшее количество масла льна на большее количество творога

Льняное масло, слишком скоропортящийся продукт. Если увидите его на полке магазина, обязательно смотрите на дату розлива. Если прошло больше месяца, 100% испортилось, даже если срок годности пол года. Продавцы люди тёмные, думают, что раз масло, то можно как подсолнечное хранить, в тепле и на свету. Испортившееся масло горькое и невкусное. Свежее, слегка поджигает как горчица и очень ароматное
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 10, 21:27)
Elijana, dekui, kad klausi  4u.gif
Na, kraujas pagerejo, dabar 3,14 leukocitu. Buvo porai dienu Austrijoje. Norejo patekti i eksperimenta, kur duoda tokius aparatus 3kg ir nesioji juos pora metu, jie ten kazkaip (as net tiksliai nezinau kaip doh.gif nes cia viska brolis organizavo) gydo. Bet nepateko, nes Lietuvoje gavo per maza doze chemijos, tai tam, kad nesugadinti statistikos, ji atmete, taciau tyrimus visgi padare. Kolkas sunku pasakyti, galvoje didelis patinimas, bet jis paprastai buna po svitinimu. Kolkas neina pasakyt ar ten numirusios ar yra ir gyvu veziniu lasteliu.. Siaip tete guvus, tik kad pasiskundzia ranka, kuria irgi sunkiau valdo, gal tas patinimas veikia. Siandien gavau nuotraukas is mag.rezonanso, nu kazkaip veikia mane. Ir dar tos visos statistikos..
Na, siaip as labai pozityvi, bet kartais pridauzia mane a la statistikos ir kiti dalykai  unsure.gif
Kokia baisi liga visgi, darau skareles onkologiniams vaikuciams, siaubas, sudedu visas teigiamiausias emocijas, kad greiciau pasveiktu..
4u.gif
Bet, gerybe tame, kad tete pozityvus  bigsmile.gif

Gaila, kad nepavyko Austrijoje gauti tuos aparatus, na bet ką padarysi... kas žino, gal taip dar ir geriau smile.gif kiek seansų jau buvo atlikta jam? beje, kaip po chemijos jaučiasi? ar greitai atsigauna? Beje, kokio amžiaus tavo tėte?
tos statistikos tai ir mane liūdina verysad.gif bet keli nosį aukštyn ir TIKI, kad įvyks stebuklas smile.gif na būna juk stebuklų smile.gif BŪNA tongue.gif
Atsakyti
Elijana, tai žinoma, kad būna bigsmile.gif
Jam buvo 40 chemo ir 40 švitinimų. Dabar bus vėl chemo, net nežinau kiek g.gif gal 30, jau susipainiojau, nes cia po tų Austrijų, kiek kortos pasimaišė. Jis labai sunkiai išgyveno chemo, nors neaišku bendrai, ar grynai chemo ar ir plius švitinimas g.gif kraujas tik po mėnesi ėmė gerėt.. Jam 62m. Šiandien važiuosiu pas jį, nes vienas paliktas, o vienas nenori būt, tai mąstau, kaip čia vaikus susidėliot biggrin.gif
O kas pačiai? Ar artimiem? 4u.gif Gal jau buvo rašyta, bet kai po tiek miegu, truputį jau nesigaudau kartais ir koks mano vardas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mielajai a. --- nežinau, ar atminimas šildo išėjusius, bet tikiu, kad praturtina likusius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 10, 23:04)
Taigi parase, jai kazko ligoniu kasos nekompensuoja, o kaip noretusi biggrin.gif

Paskaiciau, atrodo protingas, rastingas zmogus, o toks durnas. O ozelis man atsakymu i pora klausimu taip ir neparase, todel jo zinutes man tuscia vieta. Nori padet- padek, nenori - nevaidink protingo.

Kokie mes mandagūs. Jei ne raudonas moderatoriaus perspėjimas, parašyčiau ir aš keletą žodžių.
Jei kažką klausėt tarp bendrų pasisakymų, gal nepamačiau. Tam yra AŽ, bet ten tikrai nerašėt. Kadangi mano žinutės Jums tuščia vieta, tai ir nebesiūlysiu parašyti į AŽ.

Šerkšnui

Ei, Šerkšnai, sakiau kad užbanins. Kadangi netikiu, kad Moderatorius seka visas Supermamų temas (milijonai pasisakymų), vadinasi, kažkas specialiai įskundė. Teks su savo kibirais tept slides iš čia. Matai, mano žinutės irgi tuščia vieta, sakau, gal tame pačiame mieste gyvenam, tai varom alaus išgerti. Atsinešk kibirą su aguonom, jei persigersim, turėsim kur vemt.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2011 04 11, 11:57)
mielajai a. --- nežinau, ar atminimas šildo išėjusius, bet tikiu, kad praturtina likusius.

Taip.
Atsakyti