Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 18, 00:18)
Jus nesupratote, tai ne akcija!
Ryskiai ta konsultante pasake Jums sia fraze ne vietoje ir nelaiku... doh.gif
Tokiu akciju kompanija neskelbia  doh.gif
gerai butu jei 2 pirktum ir dar 1 gautum uz dyka  lotuliukas.gif

Papildyta:

TimeWise vien pavadinima isvertus reiskia "sustabdyk laika"... t.y. maziausiai 25 metai turi buti naudojant TW linija. Amziaus cenzo nera, bet jeigu kosmetika skirta nuo tokiu dalyku kaip rauksles, grazios odos "sustabdymas" tai jau pavadinimas isduoda,kad 18 metu gali buti per jauna. Bet... nera taisykliu be isimciu, juk vienu 18-meciu oda buna tokia kaip kita neturi tokios 35 sulaukusi  doh.gif

Man kyla dabar klausimas jei moda mišri(apie skruostus sausa), tai ką naudoti iš TW?
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2011 10 25, 20:27)
Man kyla dabar klausimas jei moda mišri(apie skruostus sausa), tai ką naudoti iš TW?

Pries tai diskutavome apie odos paberimus, moteris galvojo,kad jos oda riebi, todel kad bere ir naudojo riebiai odai skirtus kremus kurie dar labiau oda sausino, o istikruju jos oda yra dehidratuota ir jai reikia ne riebiai odai skirtu kremu.
Is kur Jus nusprendete,kad Jusu oda misri?
Ar labai riebaluota T zona?
Ar nusiprausus veida traukia ji ir negalite isbuti be kremu?
Ar greitai sugeria kremus? Kokius naudojate?
Kiek Jums metu ir pan.?
Gal tiesiog netinkamai pasirinkti kremai yra ar netinkamas naudojimas sausina skruostus. Nepamcius zmogaus sunku pasakyti, poto buna graudu klausyti ,kai moterys prisiskaite internete komentaru taip "nusigydo" savo oda,kad baisu doh.gif
Geriausia tureti savo konsultante kuri pritaikys Jums "gyvai" viska, pamatys ir ivertins, pakeis jei netiks. Tinka ir TW linija ir klasikine linija pabandyti galima, daug variantu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 10 16, 06:51)
O tada klausimas- gal timewise linija labai ,,agresyvi,, jei net sausos odos prausiklis jums sausina odą?

Ir nuo kokio amžiaus timewise naudojama?

Nea,tikrai neagresyvi ,nusausindavo jei ir ryte ir vakare naudodavau riebios odos prausikli. Bet dabar kai naudoju viska sausai odai tai biski per riebi T zona buna, pradejau naudot kauke riebiai odai ir krema riebiai odai tai viskas super. Siaip viska nuo rauksliu galima pradet ivedinet nuo 25m,o dabar apmokymuose buvom tai sake kad Time wise linija nuo 23 m
Atsakyti
QUOTE(mmamytee @ 2011 10 31, 14:40)
Nea,tikrai neagresyvi ,nusausindavo jei ir ryte ir vakare naudodavau riebios odos prausikli. Bet dabar kai naudoju viska sausai odai tai biski per riebi T zona buna, pradejau naudot kauke riebiai odai ir krema riebiai odai tai viskas super. Siaip viska nuo rauksliu galima pradet ivedinet nuo 25m,o dabar apmokymuose buvom tai sake kad Time wise linija nuo 23 m

aŠ NAUDOJAU VISKĄ nuo raukšlių TW, bet mane išbėrė, tipo valosi, bet skruostai, tai perštėti pradėjo....kad bijau aš tos kosmetikos, vėl pirkti ir bandyti, kai siūlo man Formulę 2, dabar bijau, nes teko pirkti vaistinį kremą (gydantį nuo uždegimų)
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2011 10 31, 20:34)
aŠ NAUDOJAU VISKĄ nuo raukšlių TW, bet mane išbėrė, tipo valosi, bet skruostai, tai perštėti pradėjo....kad bijau aš tos kosmetikos, vėl pirkti ir bandyti, kai siūlo man Formulę 2, dabar bijau, nes teko pirkti vaistinį kremą (gydantį nuo uždegimų)

Vadinasi oda jautresne ir nepratinta prie tokios gausos gerio,o jeigu jus iskart viska naudot pradejot, tai nenuostabu, kad oda sureagavo doh.gif Reik pradet nuo prausiklio ir kremo,galima dar pridet diena/naktis serumukus, po kokio menesio ar poros ivest jau galima kauke ar dar kazka palaipsniuj. Jusu atveju gal net prie prausiklio kelias sav pasipratinciau, paskui krema ivesciau, po vel kazkiek laiko tik seruma ar paakiu krema, ir tai ta lengvesni ,o ne ta stipru nuo rauksliu. Su f2 manau tas pats gal butu jei iskart viska pradetumet naudot. Linkiu dar nenuleist ranku ir nesuverst visos bedos kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmamytee: 03 lapkričio 2011 - 17:23
QUOTE(mmamytee @ 2011 11 03, 17:19)
Vadinasi oda jautresne ir nepratinta prie tokios gausos gerio,o jeigu jus iskart viska naudot pradejot, tai nenuostabu, kad oda sureagavo doh.gif Reik pradet nuo prausiklio ir kremo,galima dar pridet diena/naktis serumukus, po kokio menesio ar poros ivest jau galima kauke ar dar kazka palaipsniuj. Jusu atveju gal net prie prausiklio kelias sav pasipratinciau, paskui krema ivesciau, po vel kazkiek laiko tik seruma ar paakiu krema, ir tai ta lengvesni ,o ne ta stipru nuo rauksliu. Su f2 manau tas pats gal butu jei iskart viska pradetumet naudot. Linkiu dar nenuleist ranku ir nesuverst visos bedos kosmetikai 4u.gif

drinks_cheers.gif
Pabandykite penkiaetape liniją, ji tinka turinčioms jautrią odą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri buvote Kaune Kalėdiniame pristatyme pirmadieni? Ar patiko? Kas naujo buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit merginos ar skiriasi TW valiklis 3-in-1 sausai ir riebiai odai. Riebiai odai skaidrus, o sausai toks kaip pienelis?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 11 11, 07:02)
Sakykit merginos ar skiriasi TW valiklis 3-in-1 sausai ir riebiai odai. Riebiai odai skaidrus, o sausai toks kaip pienelis?

Taip, jis baltas su nedaug grūdelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 11 11, 08:02)

labai skiriasi! Riebiai gelinis, o sausai/normaliai pienelio konsistencijos, jį net rekomaduojama palaikyti apie 3 min patepus, ko su geliniu tikrai nereikėtų daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 11 11, 09:02)

Beto, šių prausiklių net savybės kitokios.
1. Sausai/normaliai odai skirtas prausiklis, tai lyg pienelis, kuris valo, gaivina ir gausiai drėkina odą. Kadangi sudėtyje yra granulių tad pienelis ne tik valo, bet ir pašalina negyvąsias ląsteles (suragėjusį sluoksnį), gaivina odą.

2. Riebiai/mišriai odai sukurtas pienelis pašalina riebalų perteklių, ją matina (apsaugo odą nuo blizgesio). Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, švelnina sudirginimus, gerina spuogų gijimą. Sudėtyje esančios granulytės ne tik valo, bet ir pašalina negyvąsias ląsteles.
Papildyta:
QUOTE(Saula* @ 2011 11 11, 10:42)
labai skiriasi!  Riebiai gelinis, o sausai/normaliai pienelio konsistencijos, jį net rekomaduojama palaikyti apie 3 min patepus, ko su geliniu tikrai nereikėtų daryti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 11 11, 09:02)
Taip, jis baltas su nedaug grūdelių mirksiukas.gif

QUOTE(Saula* @ 2011 11 11, 09:42)
labai skiriasi!  Riebiai gelinis, o sausai/normaliai pienelio konsistencijos, jį net rekomaduojama palaikyti apie 3 min patepus, ko su geliniu tikrai nereikėtų daryti  mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sauleszuikis @ 2011 11 11, 14:12)
Beto, šių prausiklių net savybės kitokios.
1. Sausai/normaliai odai skirtas prausiklis, tai lyg pienelis, kuris valo, gaivina ir gausiai drėkina odą. Kadangi sudėtyje yra granulių tad pienelis ne tik valo, bet ir pašalina negyvąsias ląsteles (suragėjusį sluoksnį), gaivina odą.

2. Riebiai/mišriai odai sukurtas pienelis pašalina riebalų perteklių, ją matina (apsaugo odą nuo blizgesio). Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, švelnina sudirginimus, gerina spuogų gijimą. Sudėtyje esančios granulytės ne tik valo, bet ir pašalina negyvąsias ląsteles.
Papildyta:
drinks_cheers.gif

1. Šiuo metu naudoju sausai odai, tai tikrai jaučiasi drėkinimas, net kremo nesinori tept.
2. O prieš tai turėjau mėginuką riebiai odai, tai man sutvarkė spuogų problemą.

Ir dabar nežinau kurį naudot. Mėginuką reibiai odai išnaudojau, o gavau sausai, nes konsultantė jį rekomendavo. Tik keista, kad nepaminėjo apie palaikymą 3 min. g.gif
Atsakyti