Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Saula* @ 2011 10 14, 13:36)
Ar visada naudojote priemones riebiai odai?

Ne, tik po nėštumo smile.gif
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 14, 15:49)
Tai va, taip ir bus  g.gif  jau sita problema ziuriu labai dazna, nes moterys klysta del tu spuogeliu  doh.gif maitinimas ir drekinimas yra du skirtingai dalykai, todel kai pasakai riebiaodei,kad reikia drekinimo, ji pradeda tave kvailinti, kad jos veidas ir taip riebaluotas, o vanduo t.y.dregme yra visai kas kita,nei ji isivaizduoja.. doh.gif
Galite pradeti ir nuo senosios linijos vadinamos penkiaetape, tos klasikines, bet mano pazystamai su tokiom bedom ji nepadejo. Padejo jai prabangusis TimeWise rinkinys, reguliarius prausiklio naudojimas ryte ir vakare, tonizavimas (papildomai net galite ivesti) ir kremukas su serumais.

Tikiuosi po konsultacijos išspręsiu savo problemas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 10 12, 19:46)
Taip apie Mary Kay  4u.gif
Noriu patarimų dėl odos priežiūros  4u.gif Jūs tikriausiai nemažai apie priemones žinot, ne mažai jau ir išbandėt.
Mano oda mišri, kremai greit susigeria. Šiuo metu turiu problemą dėl spuogelių ir inkštirų ant kaktos odos. Poros ir lyg pasiplėtę. Kokias priemones patartumėt naudot?
Ačiū kas pasisakys  4u.gif  4u.gif

mano irgi misri. Buvo spuogeliu ant kaktos ir ant skruostu. Pradejau naudoti timewise stebuklinga rinkini sausai odai(nes tik toki dave kartu su naujos konsultantes rinkiniu) bet man tinka,riebiai odai tas prausiklis net per daug nusausina tas sausesnes vietas. Ir zinokit issilygino oda,dingo spuogeliai,dar panaudoju kauke riebiai odai tai graziai uztraukia poras ir super susitvarke oda thumbup.gif Planuoju dar isigyti riebalus kontroliuojanti skysti ar emulsija ten ir su tom riebesnem vietom susitvarkysiu,o sausas kaip drekinau taip drekinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmamytee: 15 spalio 2011 - 17:18
QUOTE(mmamytee @ 2011 10 15, 18:16)
mano irgi misri. Buvo spuogeliu ant kaktos ir ant skruostu. Pradejau naudoti timewise stebuklinga rinkini sausai odai(nes tik toki dave kartu su naujos konsultantes rinkiniu) bet man tinka,riebiai odai tas prausiklis net per daug nusausina tas sausesnes vietas. Ir zinokit issilygino oda,dingo spuogeliai,dar panaudoju kauke riebiai odai tai graziai uztraukia poras ir super susitvarke oda thumbup.gif Planuoju dar isigyti riebalus kontroliuojanti skysti ar emulsija ten ir su tom riebesnem vietom susitvarkysiu,o sausas kaip drekinau taip drekinsiu

O tada klausimas- gal timewise linija labai ,,agresyvi,, jei net sausos odos prausiklis jums sausina odą?

Ir nuo kokio amžiaus timewise naudojama?
Atsakyti
Sveikutes,
buvau MK susitikime, ir ten viena mergina konsultante kalbejo- kaip fainiai, jei uzsakai du produktus, trecia gauni nemokamai rolleyes.gif Kazkaip tada nesumojau paklaust- ar turejo galvoj nuolaida,kuria gauni kaip konsultante, ar tikrai yra tokia galimybe? arba kazka ne taip supratau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 14, 14:49)
maitinimas ir drekinimas yra du skirtingai dalykai,

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ajuni @ 2011 10 17, 14:25)
Sveikutes,
buvau MK susitikime, ir ten viena mergina konsultante kalbejo- kaip fainiai, jei uzsakai du produktus, trecia gauni nemokamai  rolleyes.gif Kazkaip tada nesumojau paklaust- ar turejo galvoj nuolaida,kuria gauni kaip konsultante, ar tikrai yra tokia galimybe? arba kazka ne taip supratau....  unsure.gif

Gal konsultantė pati daro tokias akcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2011 10 17, 15:25)
Sveikutes,
buvau MK susitikime, ir ten viena mergina konsultante kalbejo- kaip fainiai, jei uzsakai du produktus, trecia gauni nemokamai  rolleyes.gif Kazkaip tada nesumojau paklaust- ar turejo galvoj nuolaida,kuria gauni kaip konsultante, ar tikrai yra tokia galimybe? arba kazka ne taip supratau....  unsure.gif

Jus nesupratote, tai ne akcija!
Ryskiai ta konsultante pasake Jums sia fraze ne vietoje ir nelaiku... doh.gif
Tokiu akciju kompanija neskelbia doh.gif
gerai butu jei 2 pirktum ir dar 1 gautum uz dyka lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vilbur @ 2011 10 16, 06:51)
Ir nuo kokio amžiaus timewise naudojama?

TimeWise vien pavadinima isvertus reiskia "sustabdyk laika"... t.y. maziausiai 25 metai turi buti naudojant TW linija. Amziaus cenzo nera, bet jeigu kosmetika skirta nuo tokiu dalyku kaip rauksles, grazios odos "sustabdymas" tai jau pavadinimas isduoda,kad 18 metu gali buti per jauna. Bet... nera taisykliu be isimciu, juk vienu 18-meciu oda buna tokia kaip kita neturi tokios 35 sulaukusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 17 spalio 2011 - 23:19
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 17, 23:18)
Jus nesupratote, tai ne akcija!
Ryskiai ta konsultante pasake Jums sia fraze ne vietoje ir nelaiku... doh.gif
Tokiu akciju kompanija neskelbia  doh.gif
gerai butu jei 2 pirktum ir dar 1 gautum uz dyka  lotuliukas.gif

kompanija neskelbia, bet konsultančių yra visokių ir kartais daromi ir tokie dalykai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2011 10 18, 12:22)
kompanija neskelbia, bet konsultančių yra visokių ir kartais daromi ir tokie dalykai  g.gif

Ta ir turejau omeny... doh.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,
NORIU IR AŠ patarimo, reikia man kremuko, mano konsultante rekomenduoja vienokias priemones, kas naudoja tas priemones duoda kitokius patarimus, o aš veido priežiūros dar nabandžiusi, tai klausiu, man reikia veido (amžius virš 30 m, oda išsausėjusi, ypač skruostų dalis, net tempia, bet kaktos sritis riebi) priežiūros priemonių. Noriu nusivalyti ir pamaitinti (valiklio ar prausiklio, kremo kokio). esu turėjusi iš kitos firmos serumą, tai man tepatiko, kad užsidėdavo tokia plėvelė ant veido, tai va pirkčiau gal " timevais", bet net ir serumai....AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2011 10 23, 19:10)
SVEIKUTES,
NORIU IR AŠ patarimo, reikia man kremuko, mano konsultante rekomenduoja vienokias priemones, kas naudoja tas priemones duoda kitokius patarimus, o aš veido priežiūros dar nabandžiusi, tai klausiu, man reikia veido (amžius virš 30 m, oda išsausėjusi, ypač skruostų dalis, net tempia, bet kaktos sritis riebi) priežiūros priemonių. Noriu nusivalyti ir pamaitinti (valiklio ar prausiklio, kremo kokio). esu turėjusi iš kitos firmos serumą, tai man tepatiko, kad užsidėdavo tokia plėvelė ant veido, tai va pirkčiau gal " timevais", bet net ir serumai....AČIŪ 4u.gif

O kodėl nenorite ką rekomenduoja Jūsų konsultantė? Kiekvienos jau naudojančios pojūčiai yra kitokie, tad pagal tai tikrai nereikėtų spręsti.

Ar bandėte pati tas priemones, kurias rekomenduoja?

Ir jei oda sausa, reikia ne tik kremo, labai svarbus valymas ir bendra priežiūros sistema. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
As sia kosmetika naudoju apie puse metu ir esu patenkinta. todel pagalvojau, kad gal pati galeciau tapti konsultante rolleyes.gif Noriu pasiklausti, o kaip galima tapti kosultante? Planuoju pirktis sau. Gal kuri gali man parašyt salygas ir buvimo konsultante privalumus i AZ arba i pasta alincik2007@gmail.com
is anksto dekoju 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajuni @ 2011 10 17, 14:25)
Sveikutes,

Na, kai as buvau tokiame susitikime, pamenu mums sake taip: jei tada buciau uzsisakius patikusias priemones, buciau gavusi kazka dovanu, bet tas pasiulymas gliojo tik susitikimo diena. Todel manau, kad cia jau pati konsultante tokias akcijas sugalvojo, kataloge nebuna ju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alias: 24 spalio 2011 - 10:39
Tai sakau konsultantė rekomenduoja serija "taimvais" naują naktinį kremą, bet kai sakiau man nepatiko (bent kitų firmų) serumai, kad ant veido užsideda plėvelė, odą kažkaip tempia...norisi po prausiklio, kokio toniko ir paskui kremo, nemoku net paaiškinti, tiesiog klausiu jūsų patarimo, ką jūs sau užsisakote veido priežiūrai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saula* @ 2011 10 24, 10:13)
O kodėl nenorite ką rekomenduoja Jūsų konsultantė?  Kiekvienos jau naudojančios pojūčiai yra kitokie, tad pagal tai tikrai nereikėtų spręsti. 

Ar bandėte pati tas priemones, kurias rekomenduoja? 

Ir jei oda sausa, reikia ne tik kremo, labai svarbus valymas ir bendra priežiūros sistema.  smile.gif

veido priežiūrai bandžiau per grožio valandėlę, bet daug visko bandėme, daugiau turiu kūno priežiūrai...
Atsakyti