Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(vilbur @ 2011 11 11, 14:36)
Ačiū už info 4u.gif  4u.gif
1. Šiuo metu naudoju sausai odai, tai tikrai jaučiasi drėkinimas, net kremo nesinori tept.
2. O prieš tai turėjau mėginuką riebiai odai, tai man sutvarkė spuogų problemą.

Ir dabar nežinau kurį naudot. Mėginuką reibiai odai išnaudojau, o gavau sausai, nes konsultantė jį rekomendavo. Tik keista, kad nepaminėjo apie palaikymą 3 min.  g.gif

Jei spuogai susitvarkė, oda nesiriebaluoja, tai ir pats laikas pereiti prie pienelio. Žiūrėkit su kuriuo pati geriau jaučiatės.
Kaip suprantu jūsų oda mišri, tad palaikyti nėra būtina. Palaikymas yra praktiškai išjaustas ir labiausiai rekomenduojamas sausaodėms, tai kaip mini kaukė kasdien.
Pabandykit palaikyti ir pamatysite kame skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2011 11 11, 16:12)
Palaikymas yra praktiškai išjaustas ir labiausiai rekomenduojamas sausaodėms, tai kaip mini kaukė kasdien.
Pabandykit palaikyti ir pamatysite kame skirtumas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
as esu sausaode, visada uzsitepusi prausiklio tiek ryte tiek vakare laikau ji tol kol issivalau dantis, tuomet nusiprausiu thumbup.gif
istikruju dar sakoma delto,kad jei norite tai galite palaikyti, nes jame yra skirtingi grudeliai, vieni tonikas, kiti kauke, todel jei norite didesni efekta pajusti, kaip Saula* ir minejo, tai tarsi mini kauke bus jums. Tik aisq ji nekompensuoja tikrosios kaukes, kuria perkam atskirai ir laikom 10min.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 11 11, 15:36)
Ačiū už info 4u.gif  4u.gif
1. Šiuo metu naudoju sausai odai, tai tikrai jaučiasi drėkinimas, net kremo nesinori tept.
2. O prieš tai turėjau mėginuką riebiai odai, tai man sutvarkė spuogų problemą.

Ir dabar nežinau kurį naudot. Mėginuką reibiai odai išnaudojau, o gavau sausai, nes konsultantė jį rekomendavo. Tik keista, kad nepaminėjo apie palaikymą 3 min.  g.gif

Rašote, kad turėjote mėginuką riebiai odai ir jis Jums išgydė spuogus. Įdomiai labai, kad Jums mėginukas išgdė spuogus ar Jūs jų daug turėjote? Čia šiaip turėjo laiko praeiti.

Rašote, kad dabar nežinote kurį mėginuką naudoti? Tai Jūs taip ir gyvenate su mėginukais? Neturite sistemos įsigijusi ar neapsisprendžiate kurią sistemą pirkti, nesuprantu kažko? g.gif

Apie palaikymą konsultantė matyt neužsiminė, nes davė, kaip suprantu, Jums kol kas mėginukus.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 11, 23:16)
drinks_cheers.gif
as esu sausaode, visada uzsitepusi prausiklio tiek ryte tiek vakare laikau ji tol kol issivalau dantis, tuomet nusiprausiu  thumbup.gif
istikruju dar sakoma delto,kad jei norite tai galite palaikyti, nes jame yra skirtingi grudeliai, vieni tonikas, kiti kauke, todel jei norite didesni efekta pajusti, kaip Saula* ir minejo, tai tarsi mini kauke bus jums. Tik aisq ji nekompensuoja tikrosios kaukes, kuria perkam atskirai ir laikom 10min.

Būtinai pabandysiu palaikyt smile.gif

QUOTE(sauleszuikis @ 2011 11 12, 13:20)
Rašote, kad turėjote mėginuką riebiai odai ir jis Jums išgydė spuogus. Įdomiai labai, kad Jums mėginukas išgdė spuogus ar Jūs jų daug turėjote? Čia šiaip turėjo laiko praeiti.

Rašote, kad dabar nežinote kurį mėginuką naudoti? Tai Jūs taip ir gyvenate su mėginukais? Neturite sistemos įsigijusi ar neapsisprendžiate kurią sistemą pirkti, nesuprantu kažko?  g.gif

Apie palaikymą konsultantė matyt neužsiminė, nes davė, kaip suprantu, Jums kol kas mėginukus.

Spuogų turėjau tik ant kaktos, todėl ir nereikėjo daug laiko, nes jie išnyko maždaug per pora savaičių. Neatsiranda naujų.

Na pradžioj taip ir buvo, naudojau mėginukus, o dabar turiu pilną pakuotę.

Žodžiu buvo taip - merginų prašiau padėti kaip išgydyt spuogus. Po to konsultantė man davė TW riebiai odai 3 in 1 ir aš jį naudojau. Po pirmo karto labai traukė odą, norėjosi kremo. Tačiau panaudojus kokia savaitę(maždaug) to traukimo nusiprausus nejutau. Tada su konsultante nutarėm užsisakyt vistik sausai odai rinkinį, nes mano oda viską greit sugeria(pagalvojau, kad ją reikia drėkint). Kai gavau rinkinuką tai nustebau, kad kitokia ''masė'' nei riebiai odai. Dar naudoju jaunystę pratesiančią emulsiją.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 11, 23:16)
Tik aisq ji nekompensuoja tikrosios kaukes, kuria perkam atskirai ir laikom 10min.

drinks_cheers.gif Čia tai faktas!

Arba salonininių pocedūrų kurias galime pasidaryti derinant kelias kaukes! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kokia biri mineralinė pudra dar galima, kai naudoja skystą makiažo pagrindą Beige 3?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2011 11 20, 15:10)
Sveikos, kokia biri mineralinė pudra dar galima, kai naudoja skystą makiažo pagrindą Beige 3?

Sveika, aišku koks pačiai mielesnis atspalvis, tokį ir naudok. Jei nori truputį pasišviesinti veiduką tiktų Ivory 2, bet šiaip aš rekomenduočiau Beige 1, nes jis artimesnis tavo naudojamam skystam makiažo pagrindui mirksiukas.gif Įsigyk Beige 1 ir tikrai nepasigailėsi, jeigu neturi kur išsibandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 20 lapkričio 2011 - 17:02
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 11 20, 17:01)
Sveika, aišku koks pačiai mielesnis atspalvis, tokį ir naudok. Jei nori truputį pasišviesinti veiduką tiktų Ivory 2, bet šiaip aš rekomenduočiau Beige 1, nes jis artimesnis tavo naudojamam skystam makiažo pagrindui  mirksiukas.gif Įsigyk Beige 1 ir tikrai nepasigailėsi, jeigu neturi kur išsibandyti  4u.gif

Arba imkite Beige 0,5 ir turėsite tarpinį variantą tarp beige 1 ir ivory2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 11 20, 18:01)
Sveika, aišku koks pačiai mielesnis atspalvis, tokį ir naudok. Jei nori truputį pasišviesinti veiduką tiktų Ivory 2, bet šiaip aš rekomenduočiau Beige 1, nes jis artimesnis tavo naudojamam skystam makiažo pagrindui  mirksiukas.gif Įsigyk Beige 1 ir tikrai nepasigailėsi, jeigu neturi kur išsibandyti  4u.gif

QUOTE(Saula* @ 2011 11 20, 19:48)
Arba imkite Beige 0,5 ir turėsite tarpinį variantą tarp beige 1 ir ivory2 mirksiukas.gif

Ačiū už ats. mirksiukas.gif Reikės pabandyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nesenai susidūriau su ta kosmetika, pabandžiau patiko. O kokia jos sudėtis? ar labai daug blogų dalykų joje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 11 24, 12:47)
Sveiki, nesenai susidūriau su ta kosmetika, pabandžiau patiko. O kokia jos sudėtis? ar labai daug blogų dalykų joje?  ax.gif

Mary Kay produktai yra aukščiausios kokybės, specialiai moterims, keliančioms didelius reikalavimus. Jie - saugūs ir efektyvūs, natūralūs, kuriuose yra augalinės kilmės ingredientai. Visų odos priežiūros ir kosmetikos produktų kokybę ir saugumą reglamentuoja vyriausybinės saugos ir sveikatos institucijos. Prieš parduodant bet kokį produktą, jis turi praeiti griežtus saugos reikalavimus ir sertifikaciją. Kiekvienas produkto sprendimas yra pagrįstas moksliniais faktais. Kompanija neatlieka tyrimų su gyvūnais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IvanVaida: 24 lapkričio 2011 - 12:21
QUOTE(IvanVaida @ 2011 11 24, 12:17)
Mary Kay produktai yra aukščiausios kokybės, specialiai moterims, keliančioms didelius reikalavimus. Jie - saugūs ir efektyvūs, natūralūs, kuriuose yra augalinės kilmės ingredientai. Visų odos priežiūros ir kosmetikos produktų kokybę ir saugumą  reglamentuoja vyriausybinės saugos ir sveikatos institucijos. Prieš parduodant bet kokį produktą, jis turi praeiti griežtus saugos reikalavimus ir sertifikaciją. Kiekvienas produkto sprendimas yra pagrįstas moksliniais faktais. Kompanija neatlieka tyrimų su gyvūnais.

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti