Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(jediara @ 2011 04 13, 21:46)
Nemažai sumokėta, gaila mesti į šiukšlinę verysad.gif

Nebutina mesti jos lauk galite paskelbti internete sia priemone ir nupirks tas kam jos reikes:)
Atsakyti
merginos, kokius buvusius skaiciukus atitinka dabartiniai skysti makiazo pagrindai g.gif Ju tiek daug blink.gif (Ivory 5, Ivory 6, Beige 1, Beige 2, Beige 3, Beige 4, Beige 5, Beige 8), pavyzdziu neturi mano vadinama direktore, o ir nezino kokius ankstesnius atspalvius atitinka.
KAip suprantu normaliai sausai odai reikia „TimeWise“ sviesinamuosius skystus makiazo pagrindus rinktis?
Atsakyti
Šarlote, negali būti , kad neturi direktorė doh.gif Kaip ji tada dirba g.gif
Atsakyti
matyt taip ir dirba, pas mumis kaimuke prasta prekyba, matyt nera paklausos, kad neturi ju biggrin.gif , o as perku tik sau, todel nenoriu pirkt aklai. Zinau tik kaip atrodo BEIGE 1 mineraline biri pudra, bet kaip skystas pagal tuos pavadinimus atrinkt g.gif Megineliai nepigus, jei visus susipirkt ... blink.gif
Anksciau 304 ir 400 numeriukus sumaisydavau, budavo idealiausia spalva, tai vat juos man ir reiktu atrinkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 14 balandžio 2011 - 11:21
QUOTE(šarlotė @ 2011 04 14, 12:17)
matyt taip ir dirba, pas mumis kaimuke prasta prekyba,  matyt nera paklausos, kad neturi ju biggrin.gif , o as perku tik sau, todel nenoriu pirkt aklai. Zinau tik kaip atrodo BEIGE 1 mineraline biri pudra, bet kaip skystas pagal tuos pavadinimus atrinkt g.gif Megineliai nepigus, jei visus susipirkt ... blink.gif
Anksciau 304 ir 400 numeriukus sumaisydavau, budavo idealiausia spalva, tai vat juos man ir reiktu atrinkt g.gif

Sveikute tokia kaip 400 yra beige 4:) o tokios pat kaip 304 nelabai yra:) as meniskai as 304 naudodavau tai dabar ivory 5 naudoju;)
Papildyta:
QUOTE(šarlotė @ 2011 04 14, 00:25)
merginos, kokius buvusius skaiciukus atitinka dabartiniai skysti makiazo pagrindai g.gif Ju tiek daug  blink.gif  (Ivory 5, Ivory 6, Beige 1, Beige 2, Beige 3, Beige 4, Beige 5, Beige 8), pavyzdziu neturi mano vadinama direktore, o ir nezino kokius ankstesnius atspalvius atitinka.
KAip suprantu normaliai sausai odai reikia „TimeWise“ sviesinamuosius skystus makiazo pagrindus rinktis?

Normaliai ir sausai rinkis sviesinamuosius, o mišriai ir riebiai matini atspalvi suteikiancius:)
Atsakyti
QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 14, 14:36)
Sveikute tokia kaip 400 yra beige 4:) o tokios pat kaip 304 nelabai yra:) as meniskai as 304 naudodavau tai dabar ivory 5 naudoju;)

304 man per sviesus, o 400 per tamsus, bet sumaisius abi spalvas - labai geras atspalvis biggrin.gif Ale noretusi vienos tuteles, o ne 2 tuteliu, kurias kaskart tektu maisyt unsure.gif
Dar esu bandzius beige 300, is bedos butu nebloga spalva g.gif Tai jis atitiktu beige 3?
Atsakyti
Gal kuri jau bandėte naujuosius nagų lakus ir viršutinį sluoksnį? Kaip spalvos? Kaip laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 13, 20:46)
Nemažai sumokėta, gaila mesti į šiukšlinę verysad.gif

Nesiūlau mesti schmoll.gif Keiskite i sau tinkamas priemones!!! Jūs turi tokia galimybę ir siūlau ją išnaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2011 04 17, 20:41)
Gal kuri jau bandėte naujuosius nagų lakus ir viršutinį sluoksnį? Kaip spalvos? Kaip laiko?  g.gif

Spalvos labai gražios thumbup.gif Raudona ypač wub.gif gražu rankoms, bet kojoms tai iš vis nerealiai wub.gif Tepasi labai gerai, vienu sluoksniu pasidengia. O tas skaidrus, tai ne tik viršutinis slioksnis, bet ir pagrindas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2011 04 18, 14:45)
Spalvos labai gražios  thumbup.gif Raudona ypač  wub.gif gražu rankoms, bet kojoms tai iš vis nerealiai  wub.gif  Tepasi labai gerai, vienu sluoksniu pasidengia. O tas skaidrus, tai ne tik viršutinis slioksnis, bet ir pagrindas.  smile.gif

Tikra tiesa, kad labai grazios spalvos nagu laku:) pabandziau jau ir sakysiuosi tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2011 04 18, 14:45)
Spalvos labai gražios  thumbup.gif Raudona ypač  wub.gif gražu rankoms, bet kojoms tai iš vis nerealiai  wub.gif  Tepasi labai gerai, vienu sluoksniu pasidengia. O tas skaidrus, tai ne tik viršutinis slioksnis, bet ir pagrindas.  smile.gif

QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 18, 18:37)
Tikra tiesa, kad labai grazios spalvos nagu laku:) pabandziau jau ir sakysiuosi tikrai:)

O kaip ta šviesesnė rožinė spalvytė?
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2011 04 18, 19:56)
O kaip ta šviesesnė rožinė  spalvytė?

Man tai labai faina:)
Atsakyti