QUOTE(vaitoška @ 2011 03 22, 16:54)
ko dabar rūstauti, lyg ant nuospaudos būčiau užmynusi - aš irgi savo nuomonę išsakiau, jei ką. ar negaliu?
man su tom kepurėm neoriginalu, pakankamai dažnai tie patys broliai "komponuojami" - na ir kas, jūs balsuokit
man su tom kepurėm neoriginalu, pakankamai dažnai tie patys broliai "komponuojami" - na ir kas, jūs balsuokit

Rūstybė man svetimas jausmas. Kai tai liečia virtualią erdvę tai pyktis iš viso praranda prasmę. Jei išsakote savo nuomonę paniekindama kito nuomonę irgi ok, gal tai Jūsų stilius?
QUOTE(vaitoška @ 2011 03 22, 20:38)
man negaila, netrukdo - fotografuokite, jei nieko kito tuo metu nesugalvojate (eilės, beje, visai neblogos, tik pati nuotrauka pritempta prie temos užmovus tas kepures), balsuokite, jei atrodo labai. bet man neoriginalu ir tiek. kas į viską žiūri per mano kiemelis, mano vaikelis prizmę, tam gal kitaip atrodo.
Na, nedažnai balsuoju už taip čia išlinksniuotus berniukus, tikrai nedažnai, o šį kartą nežinau, bet nuotraukoje pamačiau kažką daugiau nei šiaip nuotrauką. Patiko raiška, akių spalva, patiko, kad tokių kepuryčių retai matau pirkti ne mugėse. Nuotrauka tikrai nėra tobula ar superprofesionali, bet būna ima ir užkabina ir net nežinai iki galo kodėl. Beje, manau, net "suguldžius" modelius neužtenka vieną kartą spragtelt...
Tiesą pasakius, maniau, bus gerokai daugiau dalyvių, bet iš esamų rinkausi tai, kas man patiko... Skaičiau tik pirmus du temos puslapius, nežinau apie ką buvo prieš tai diskutuota. Nes būna kartais ir diskusijos kažkiek daro įtakos balsų dalyboms. Tai va, tikrai nežiūriu per mano kiemelis prizmę. Bet net jei būčiau
profesionali fotokritikė, tai tebūtų mano subjektyvi nuomonė. Nes čia nėra vienos absoliučios tiesos, nėra objektyvumo, bet būtent tai ir patinka... Netgi įdomu sužinoti kas patinka kitiems ir kodėl. O gal jau po mėnesio kitaip balsuočiau...
Na pvz. nuotrauka su aitvaru man lb patiko idėjos prasme, pats kadras, bet trūksta nors šiek tiek daugiau ryškumo.