Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11-oji

QUOTE(vaitoška @ 2011 03 22, 16:54)
ko dabar rūstauti, lyg ant nuospaudos būčiau užmynusi - aš irgi savo nuomonę išsakiau, jei ką. ar negaliu?
man su tom kepurėm neoriginalu, pakankamai dažnai tie patys broliai "komponuojami" - na ir kas, jūs balsuokit  tongue.gif

Rūstybė man svetimas jausmas. Kai tai liečia virtualią erdvę tai pyktis iš viso praranda prasmę. Jei išsakote savo nuomonę paniekindama kito nuomonę irgi ok, gal tai Jūsų stilius?

QUOTE(vaitoška @ 2011 03 22, 20:38)
man negaila, netrukdo - fotografuokite, jei nieko kito tuo metu nesugalvojate (eilės, beje, visai neblogos, tik pati nuotrauka pritempta prie temos užmovus tas kepures), balsuokite, jei atrodo labai. bet man neoriginalu ir tiek. kas į viską žiūri per mano kiemelis, mano vaikelis prizmę, tam gal kitaip atrodo.

Na, nedažnai balsuoju už taip čia išlinksniuotus berniukus, tikrai nedažnai, o šį kartą nežinau, bet nuotraukoje pamačiau kažką daugiau nei šiaip nuotrauką. Patiko raiška, akių spalva, patiko, kad tokių kepuryčių retai matau pirkti ne mugėse. Nuotrauka tikrai nėra tobula ar superprofesionali, bet būna ima ir užkabina ir net nežinai iki galo kodėl. Beje, manau, net "suguldžius" modelius neužtenka vieną kartą spragtelt...

Tiesą pasakius, maniau, bus gerokai daugiau dalyvių, bet iš esamų rinkausi tai, kas man patiko... Skaičiau tik pirmus du temos puslapius, nežinau apie ką buvo prieš tai diskutuota. Nes būna kartais ir diskusijos kažkiek daro įtakos balsų dalyboms. Tai va, tikrai nežiūriu per mano kiemelis prizmę. Bet net jei būčiau
profesionali fotokritikė, tai tebūtų mano subjektyvi nuomonė. Nes čia nėra vienos absoliučios tiesos, nėra objektyvumo, bet būtent tai ir patinka... Netgi įdomu sužinoti kas patinka kitiems ir kodėl. O gal jau po mėnesio kitaip balsuočiau...

Na pvz. nuotrauka su aitvaru man lb patiko idėjos prasme, pats kadras, bet trūksta nors šiek tiek daugiau ryškumo.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 22, 15:02)
Dar pritrūko balso foto su aitvaru  smile.gif

Atidaviau savo trečią balsą šiai foto už jus mirksiukas.gif

QUOTE(baltė @ 2011 03 22, 21:56)
Na pvz. nuotrauka su aitvaru man lb patiko idėjos prasme, pats kadras, bet trūksta nors šiek tiek daugiau ryškumo.

Man irgi norėtųsi daugiau ryškumo. Labai jau išplaukusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 03 22, 22:13)
Man irgi norėtųsi daugiau ryškumo. Labai jau išplaukusi ax.gif

gali būti, jog dėl sumažinimo prarasta ir raiškos kažkiek, o gal tai toks nuotraukos užmanymas? Bet kokiu atveju, miela nuotrauka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 03 22, 20:46)
kaži, ar pasirodys, jei nubausiu už dvigubus nikus wink.gif

O, kodėl aš visai nenustebau doh.gif lotuliukas.gif
Kaip tik pamąsčiau, kad žmogui galiausiai prireikė nors vieno bendraminčio SM, tad, va, atsirado ir klonas tuo tikslu biggrin.gif

O balsavau už šias:

Už lino drobę, Lietuvą ir geltonkasę, už nuostabiai gražų šios trejybės pateikimą:
user posted image

Kažkaip ypatingai man atrodo ir ši nuotrauka. Tos trapios snaigės laisvės kelio fone suformuoja prasmingos tylos įspūdį:
user posted image

Dėl trečio balso bais abejojau, rinkausi tarp šios,
user posted image, šios user posted imageir šios user posted image.
Pastaroji labai traukia akį, kol mažutė (išskleidus - jau mažiau), panašiai, kaip ir antroji, kurios dar ir pavadinimas puikus. O pirmosios iš šių trijų visai patiko idėja.
Galiausiai nutariau balsuot už Tėvynės vėją - pagautas kadras, tegu ir ne tobulos kokybės, bet toks džiuginantis pačiu savo turiniu! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 03 22, 22:42)

Kaip tik pamąsčiau, kad žmogui galiausiai prireikė nors vieno bendraminčio SM, tad, va, atsirado ir klonas tuo tikslu  biggrin.gif 

Lygiai ta pati pagalvojau, kad ji su savo klounu sneka biggrin.gif
Atsakyti
delaine, gaila, kad Jūs savo nuotraukos neįkėlėte į konkursą. Mano balsas jai būtų buvęs garantuotas. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano balsai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pritrūko balsų blush2.gif , bet noriu pagirti 4u.gif

user posted image

user posted image

Sėkmės visiems dalyviams 4u.gif
Atsakyti
Aš va, tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ant stalo geltoname vazone, ant žalio koto, tarp žalių lapų žydi amarilis raudonais žiedais
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 23, 15:26)
Aš va, tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ant stalo geltoname vazone, ant žalio koto, tarp žalių lapų žydi amarilis raudonais žiedais

nusifotkink ateičiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 03 21, 22:40)
Ech, jau balsavimas... Geležinį viduramžių kumštį išėmiau, o foto - dangaus su mažyčiu trispalviu lašeliu - tolumoje sklendinčiu oro balionu nepatvirtino  verysad.gif ... Galbūt ta trispalvė prastai matėsi, nors nesumažintoj foto kompe ji aiškiai matyti...

Na, einu rinkti gražiausių smile.gif ir laukti kito konkurso  mirksiukas.gif

man kumstis patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 23, 20:12)
man kumstis patiko smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi sakau, kad be reikalo iseme ta nuotrauka. Butu ji balsu gavus.
Ir desertas butu balsu surinkes...
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2011 03 22, 23:56)
Lygiai ta pati pagalvojau, kad ji su savo klounu sneka biggrin.gif

nutilo ir klonas, ir originalas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 03 23, 21:14)
nutilo ir klonas, ir originalas hihihi.gif

originalas nesireiškė kartu su klonu.
Atsakyti