Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11-oji

QUOTE(jurgitaru @ 2011 03 23, 21:14)
drinks_cheers.gif as irgi sakau, kad be reikalo iseme ta nuotrauka. Butu ji balsu gavus.
Ir desertas butu balsu surinkes...

desertas labai fainas man buvo wub.gif
Atsakyti
Tyluma, ramuma... o dar iki konkurso pabaigos trys dienos... ei, gal paspėliojam? Kuri foto pirmoj vietoj bus? tongue.gif
Atsakyti
Paspėliojam mirksiukas.gif Manau, kad pirma bus Lietuvoje pavasaris...

user posted image
Atsakyti
Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2011 03 25, 18:32)
Pritariu  4u.gif

as irgi uz sia foto 4u.gif
Atsakyti
pritariu smile.gif balsavau už ją ir dar vieną kažkokią, bet tos antros ir nebepamenu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 25, 20:13)
pritariu smile.gif balsavau už ją ir dar vieną kažkokią, bet tos antros ir nebepamenu mastau.gif

nelabai sudėtinga pasižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Na, tikrai labai tikėtina, kad Lietuvoje pavasaris... Aš ilgai rinkausi, kam atiduoti trečią balsą, ir vis tik išsirinkau šią, nors iš pradžių galvojau nebalsuoti vien todėl, kad ji ir taip daug balsų surinks biggrin.gif ... Kitus balsus atidaviau vėjui ir dvyniams thumbup.gif ...

Sėkmės visoms dalyvaujančioms 4u.gif , šiaip jei būtų galima, visoms po balsiuką duočiau bigsmile.gif ... nes kiekvienoje galima įžiūrėti kažką gražaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 25, 22:26)
nelabai sudėtinga pasižiūrėt biggrin.gif

Tam, kad galėtų pasižiūrėti, reikia turėti teises administruoti konkursus mirksiukas.gif

Mano balsai atiteko Vėjui wub.gif , Trims milijonams ir Baltijos keliui. ax.gif Nors šįkart, kaip reta, visos nuotraukos gražios ir vertos prizinių vietų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 03 25, 22:33)
Tam, kad galėtų pasižiūrėti, reikia turėti teises administruoti konkursus  mirksiukas.gif

Na kad norint savo balsus pažiūrėt lyg ir ne. :]
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 25, 23:36)

blush2.gif Ech.. laikas miegoti, nes ne taip supratau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 26, 00:36)

Tai jau taip - atsidarai, ir prie tavo balsuotų nykštys tupi... net gali persigalvot, ir prie kitos foto tą nykštį patupdyt... Ar pas jus netaip?
Atsakyti