Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=Džiuga+,2011 04 03, 21:54]
Kalendorius ax.gif

Labai prie dūšios šis darbelis.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 04, 00:04)
Truputi nesupratau klausimo  blush2.gif ka reiskia pirkau?

Nu, klausimas, kaip suprantu, buvo ar pati išdrožei ir paskui dekupavai? Ar nupirkai kažkur ruošinį ir jį dekupavai?

Visų darbeliai labai labai labai dailūs. Ir Sobieskos skirtukai ir pakaba, ir lentutės labai sobieskiški. Ir Džiugos kalendorius, ir yapč paskutinė dėžutė labai mieli. Ir Zivivi papuošalai man labai labai patiko (nors ir ner mano stiliukas, bet labai fainučiai). Ir Gritės padėkliukai su rankšluostine prašosi pačiupinėjami.
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2011 04 04, 20:25)
Nu, klausimas, kaip suprantu, buvo ar pati išdrožei ir paskui dekupavai? Ar nupirkai kažkur ruošinį ir jį dekupavai?

Aha, gerai supratote smile.gif

Bet kaip matau, tai Džiuga pati sukūrė, o tai dar labai sveikintina ir girtina thumbup.gif

Atsakyti
Džiuga, matau, nesuprato klausimo, tad, jei neprieštaraus, už ją atsakysiu.
Kalendoriaus ruošinys jau toks yra, todėl ir tenka susitaikyti su išdegintu anglišku tekstu.
Idėja tikrai puiki, manau, truputis išmonės ir užrašus galima sulietuvinti... wink.gif Tokių kalendorių dar ir dabar galima įsigyti (jis juk nėra pririštas prie konkrečių metų, o ir tinka neapibrėžtam metų skaičiui).
Gražus dekoras, Džiuga 4u.gif
Ypač patiko beicuota Tavo dėžutė, kaip supratau, arbatinė...labai labai wub.gif
Neįprastai subtilių spalvų sobieskos skirtukėliai su išmoningai parinktais priedais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 04 04, 23:09)
Džiuga, matau, nesuprato klausimo, tad, jei neprieštaraus, už ją atsakysiu.
Kalendoriaus ruošinys jau toks yra, todėl ir tenka susitaikyti su išdegintu anglišku tekstu.

Taip aisku as to daikto nedroziau biggrin.gif jau visai man butu lotuliukas.gif Artmanijoje pirkau, o tekstas toks, koks priklauso - ne lietuviams sis produktas kaip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 05, 05:57)
Taip aisku as to daikto nedroziau  biggrin.gif jau visai man butu  lotuliukas.gif

O aš supratau, kad užsiimate medžio dirbiniais blush2.gif Bet kokiu atveju, naujos idėjos labai pagyvina temą 4u.gif
Atsakyti
Kokia grazi Dziugos arbatine... bigsmile.gif

Sobieskos pakabos blogoji smile.gif puse labai grazi... Man tu angelu ar vaiku jei nebutu, tai butu labai labai... 4u.gif
Atsakyti
Džiugos ir kalendorius, ir arbatinė labai puiki 4u.gif
Sobieskos skirtukai kaip visada be galo gražūs 4u.gif

Čia mano servėtėlinė vaikams į darželį
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nieko ypatingo mano šiame darbelyje, viskas paprasta. Norėjosi pažaisti su skirtingų spalvų beicais ax.gif Naudoti trijų spalvų beicai, paveiksliukas spausdintas, akrilinis lakas.
Pavyko ar nepavyko spręsti Jums mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 05 balandžio 2011 - 14:22
Man atrodo, kad pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Raseleb - swoon.gif nu labai gražu... 4u.gif
Atsakyti