Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(mirattes @ 2011 11 27, 12:47)
Kaip ir minejau keliu parodyti keleta pirkinuku smile.gif

Patiko ridikiulis thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dvi mamos jaunystės sukneles! Kadanors nufotkinsiu. Ir šiaip, tvarkom močiutės butą, tai daaaug dalykų parsitempiu namo. Mama labai juokėsi iš mano laimės provaržio, kai radom 'tinkliuką' (sietkelę... ir dar kažkaip esu girdėjus, kad jį vadina). Kadanors viską sufortkinsiu, jeigu įdomu
Atsakyti
viskas mirattes patiko isskyrus ta kauboju daikta ant kaklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2011 11 27, 13:47)

O man visi Tavo pirkinukai labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai grazus daikciukai thumbup.gif
tibe-butinai sufotkink! 4u.gif
Atsakyti
Miratess, kokie faini daikciukai. Labiausiai tashe ir batai patiko. Maziausiai tas kaubojiskas daiktas smile.gif

Tibe, sukneles butinai parodyk smile.gif

Beje, ash kai lt buvau tai parsinesiau viena suknele, mama paziurejo, sako ash tokios medziagos patalyne turejau kazkada. Ash zvilgt i etikete, ogi ziuriu etikete 'Baltija' smile.gif Kazkaip lietuviskas vintazas i rubukus pateko smile.gif

O mano vienas naujesniu pirkiniu tai yra 70tuju paltas smile.gif Rashtas dog teeth [foto gal nelabai matosi] Ir kisenese radau pirshtinaites. Nuotrauka tai tokia nekokia, bet ai smile.gif Vis tema truputi pagyvint smile.gif

user posted image

Ir teko aplankyti carboot sale tai nusipirkau 30tuju royal spausdinimo masinele, keleta sagiu [viena ish ju tai ta paukscio koja, kaip nostalgie kazkada rode] ir aisku dezuciu visokiu, kaip be ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 30 lapkričio 2011 - 00:28
QUOTE(mirattes @ 2011 11 27, 13:47)
Kaip ir minejau keliu parodyti keleta pirkinuku smile.gif

Labai patiko batai. wub.gif O tašė labai nepatiko. Kiti du daiktai neutralūs. ax.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 11 30, 01:17)
O mano vienas naujesniu pirkiniu tai yra 70tuju paltas smile.gif

Fainas palto kirpimas. Ale kokia pati pasikeitusi. bigsmile.gif
Atsakyti

Galvojau miega jau visi tokiu metu biggrin.gif

Dekui, micefee. Pasikeitus truputi, sustorejus ir plauku spalva kita smile.gif Visa kita lyg kaip buvo taip ir liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 11 27, 14:22)
Gavau dvi mamos jaunystės sukneles! Kadanors nufotkinsiu. Ir šiaip, tvarkom močiutės butą, tai daaaug dalykų parsitempiu namo. Mama labai juokėsi iš mano laimės provaržio, kai radom 'tinkliuką' (sietkelę... ir dar kažkaip esu girdėjus, kad jį vadina). Kadanors viską sufortkinsiu, jeigu įdomu

nu o kur foto g.gif

aš tingiufotkint, esu papirkus turbut nemažiai per tiek laiko kiek nerašau čia, bet kažko povo sindromo nėra absoliučiai g.gif

o moteriai tas nėrgerai schmoll.gif
Atsakyti
Batai man irgi labai patiko, bet man labai dideli... jauciu koks 38,5
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2011 11 30, 13:50)
Batai man irgi labai patiko, bet man labai dideli... jauciu koks 38,5

Aš galiu perimti, man tiktų. wub.gif
Atsakyti
nu nebegaliu,kaip nervina tos issokancios reklamos gun_bandana.gif
girdejau,kad yra pasigavusiu virusu is sm

o dabar i tema.graziai atrodai,Gin,viskas labai fain wub.gif
ir taip,tibe,kur fotkes?