Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Nostalgie, abi labai dailios sukneles smile.gif Pirmos tik kalnierius juokingas biski, kaip pjero kokio hihihi.gif

Ash siandien ebay nusipirkau vintazini jojiko svarka, ish twido, su dirzu...Emiau rudeniui kaip virsutini ruba, bet itariu,kad man bus per plonas g.gif

Ir po ebay klaidziodama radau identishka, savai aquascutum, striuke.Buvo 'buy it now' ir kaina gerooookai didesne - 75 svarai blink.gif Tai jei atsibos arba nenesiosiu, tai zinosiu rinkos kaina biggrin.gif
Atsakyti
na,del firmos nezinau,bet dabar tokios striukes dominuoja,o kas dominuoja-tas brangu,bent ebay sistema tokia.jei zinai,kaip uzdirbt-tai is bet ko uzdirbsi,tik reik zinot,kas turi paklausa.kad uzdeta tokia kaina-dar nereiskia,kad ja ir nupirks uz tiek.kartais ebay taip perlenktos kainos buna,kad net baisu.o as vakar vienoj isparduotuvej vintage inspired sijona isigyjau
user posted image

toks,kaip drobele,labai man tos rozes patiko ir buvo su dirzu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 27 liepos 2011 - 10:06

MLP, shiaip ash tikiu,kad tokia kaina reali, nes pvz aquascutum salikai, ju parduotuvej, kainuoja 75 svarus,seilo metu gali nusipirkti uz 45 smile.gif Tai vintage striukei tikrai reali kaina smile.gif

Sijonas man dailus, bet dirza kazkaip atrodo netinka g.gif arba reiktu pati sijona auksciau pakelti truputi smile.gif
Atsakyti
na taip,as nesigincyju del butent sios firmos.tik pasakiau,akd kartais ebay kainos ispustos,pvz vakar radau viena daikta-dabar jis pacioj parduotuvej sale 30£,o ebay-buy it now-55£ blink.gif
del dirzo-as ji cia bet kaip uzsidejau,manau,kad visai be jo nesiosiu,nes nemegstu dirzu aplamai,o pats sijonas man puikiai laikosi ir be jo,mat liemuo is gumuciu smile.gif
Atsakyti

Ash esu pastebejus,kad primark prekes ebay pardavinejamos brangiau smile.gif Pamenu buvau radus suknele, kuri parduotuvej kainavo 18 svaru, o ebay buvo pardavinejama po 55 blink.gif
O shiaip paprastai labai didele kaina turi tas, kas parduotuvej buna greit ishgraibstoma ir neimanoma kitaip isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2011 07 25, 14:26)
noriu pasigirti, o tuo paciu ir tema kilstelt i virsu  ax.gif

na, o prie sukneliu, niekada ne per daug bateliu  blush2.gif

Sukneles abi labai grazios, tik man pirmosios apykakles raukinukas toks pretenzingas g.gif

O bateliai antri ir treti ati uuuuu thumbup.gif Treti (sviesus) kartais ne is vintage Humanos? As vienus ten gailedama palikau, nes net nuo basos kojos smuko siek tiek. Bet vieni tu, kurie man net su mazu kulnu nuostabus...

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 27, 11:21)
del dirzo-as ji cia bet kaip uzsidejau,manau,kad visai be jo nesiosiu,nes  nemegstu dirzu aplamai,o pats sijonas man puikiai laikosi ir be jo,mat liemuo is gumuciu smile.gif

pritariu - sijonas labai grazus, o dirzo sagtis pobaise... man, jei jau deti dirza, tiktu siauresnis pintas naturalios odos.. Gal kiek tamsesnis nei sis. Ir sijono ilgis labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 30 liepos 2011 - 20:41
tas dirzas buvo prie sijono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 07 25, 14:39)
Languota suknelė ir rudi bateliai affigenni good.gif

QUOTE(veiva @ 2011 07 25, 15:27)
Kokios sukneles nerealios . Nuostabios  thumbup.gif
Isduokite paslapti , kur tokiu ieskoti  biggrin.gif

aciu, aciu 4u.gif o sukneliu ieskau (ypac siuo metu isskirtinai tik ten) devetu rubu parduotuvese smile.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 26, 23:52)
Nostalgie, abi labai dailios sukneles smile.gif Pirmos tik kalnierius juokingas biski, kaip pjero kokio hihihi.gif

Ash siandien ebay nusipirkau vintazini jojiko svarka, ish twido, su dirzu...

sukneles dekoja 4u.gif ir prasom nevaryti ant kalnieriaus, man jis labai grazus beee.gif o siaip ant zmogaus abi sukneles gerokai geriau atrodo, gal kada ir pilnam komplekte ant saves parodysiu smile.gif

iliustraciju su svarku bus? bigsmile.gif

QUOTE(Passero @ 2011 07 30, 20:41)
Sukneles abi labai grazios, tik man pirmosios apykakles raukinukas toks pretenzingas  g.gif

O bateliai antri ir treti ati uuuuu  thumbup.gif  Treti (sviesus) kartais ne is vintage Humanos?

4u.gif dar viena apykakles priese... beee.gif
o bateliai tie sviesus butent is ten ir manau, kad tikrai tie patys smile.gif tiko puikiai, nors is pirmo zvilgsnio pasirode, kad bus man mazoki ir net nesimatavau pradzioj, tik iseinant ikisau koja sazines nuraminimui ir... tiko smile.gif o dar ir kaina puikioji buvo ax.gif
jau ir pavaikscioti jais spejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 01 rugpjūčio 2011 - 21:27
Merginos, gal ir kvailas klausimas, bet pagal ką jūs skiriate tuos vintažinius rūbus? Suprantu, kad jie iš praeities,kaip klasika, bet vis tiek smalsu..O etiketėse rašoma, kad vintažinis rūbas? Tiesiog noriu praplėsti savo akiratį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 08 02, 15:44)
Merginos, gal ir kvailas klausimas, bet pagal ką jūs skiriate tuos vintažinius rūbus? Suprantu, kad jie iš praeities,kaip klasika, bet vis tiek smalsu..O etiketėse rašoma, kad vintažinis rūbas? Tiesiog noriu praplėsti savo akiratį  smile.gif

Vintažinis buvo gamintas tais laikais, kai buvo "šiuolaikinis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 08 02, 14:52)
Vintažinis buvo gamintas tais laikais, kai buvo "šiuolaikinis" smile.gif

...pratesiant - ir rubui turi buti ne maziau 20 metu
Atsakyti
user posted image
1960
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 06 spalio 2011 - 20:05