Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(susidomejus @ 2011 03 24, 12:23)
nebandet, nerekomendavo AKNICARE? Tas kremas ten ypatingai veikia nuo spuogu. Naujas produktas. Tik pries koki menesi pristatinejo seminare.  smile.gif

Peržiūrėjau sudėtis, tai nelabai man pasirodė g.gif Valiklis ir prausiklis tikrai neblogi, bet losjonas, kremas, roller'is- visi alkoholio pagrindu. Turi įdomesnių, alternatyvių aknės gydymo ingredientų (tačiau jų veiksmingumas nėra gerai ištirtas), bet alkoholis visai ne vietoje ten. Ypač kai jie skelbia, kad gydant aknę yra būtina uždegimą mažinti.
Atsakyti
Aknicare trietilo citratas sumazina bakteriju kieki, drastiskai sumazina laisvuju riebiuju rugsciu susidarymas, nes bakteriju lipazems trietilo citratas yra pirminis substratas ir taip apsaugo epidermio trigliceridus nuo fermentines hidrolizes, apribona 5-alfa reduktazes fermentini aktyvuma sumazindamas ph plauko folikule progresuojancios hidrolizes budu, pasizymi keratolitiniu aktyvumu.

Etilo linoleatas efektyviai neutralizuoja reaktyviuosius deguonies junginius (laisvuosius radikalus), palengvina seboreja - yra specifinis -alfa reduktazes inhibitorius, stabdo hiperkeratinizacija, reguliuoja sebum lipogeneze.

Vartojant sita produkta antibiotiku nereikia. veikia 4 patogeninius aknes faktorius, poveikis matomas per pirmas 4 savaites, puikus toleravimas., kontoliuoja seboreja, veikia komedonus ir uzdegiminius pazeidimus, papules ir spuogus, suteikia drekinanti ir matini efekta.

Taip raso lankstinukas profesionalams. Cia vaistinis preparatas.
Atsakyti
sveiki,noreciau paklausti,kas naudojate clerasil ultra overnight serum.ar ji tepate tik ant problematisku vietu,ar ant viso veido?aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 24, 18:23)
nebandet, nerekomendavo AKNICARE? Tas kremas ten ypatingai veikia nuo spuogu. Naujas produktas. Tik pries koki menesi pristatinejo seminare.  smile.gif

Nors klausimas skirtas ne man, bet pasisakysiu biggrin.gif Man netiko Aknicare - naudojau nakčiai, bet panašu, kad man tikrai riebina veido odą unsure.gif Todėl dienai naudot negaliu, nes lenda blizgesys unsure.gif Apskritai tuo produktu nesusidraugavau schmoll.gif Toniką manau sunaudosiu, nes kiekis tikrai mažas, o kremas manau nebus subaigtas iki galo unsure.gif
Tiesiog pasidalinau patirtimi blush2.gif Galbūt kažkam tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitta: 26 kovo 2011 - 21:31
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 24, 20:23)

ne,tyriausi as jau pries pora metu...ir man dar pasake kad kito gydymo nera,tik KT
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 26, 23:51)
ne,tyriausi as jau pries pora metu...ir man dar pasake kad kito gydymo nera,tik KT

Arba paprastais hormonais turėjo rekomenduoti gydymą rolleyes.gif
Atsakyti
tiutik, kaip tavo gydymas ir oda? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 kovo 2011 - 00:09
As siuo metu naudoju acne b5. Gana veiksimga, padeda greiciau isnykti spuogams, bet oda lupasi, reik sveist.

Informaciniame lapelyje parasyta, kad nerekomenduojama buti sauleje naudojant si krema. Siuo metu kaip tik noreciau pradet lankytis soliariume. Gal nieko neatsitiks? O gal kazkoki kita veiskinga krema pries spuogus galit rekomenduot ir kad galima butu lankytis soliariume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 27 kovo 2011 - 07:50
QUOTE(karamele666 @ 2011 03 26, 21:32)
sveiki,noreciau paklausti,kas naudojate clerasil ultra overnight serum.ar ji tepate tik ant problematisku vietu,ar ant viso veido?aciu uz atsakyma 4u.gif

Laba,as jinaudoju ,tepu daugiau ant problematisku vietu,siek tiek ant viso veido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 27, 02:09)
tiutik, kaip tavo gydymas ir oda? smile.gif

Kaip smagu,kad domitės bigsmile.gif 4u.gif
Atgėriau mėnesį laiko antibus ir pratepiau duacą, dermatologė pasakė,kad nebereikia ilgiau gert antibų ir tept duaco, nors aš odos pagerėjimą tik itin mažą mažą matau unsure.gif Tai liko prausiklis, iwostin kremas naktinis man netiko, tai davė kažkokios kitos firmos pabandyt, bet irgi ne super.. Taigi nieko gero.. Dar išrašė tepaliuką nuo randelių ir dėmelių, tai žiurėsiu kiek jis padės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutik: 27 kovo 2011 - 10:47
QUOTE(Šilauogė* @ 2011 03 27, 07:49)
As siuo metu naudoju acne b5. Gana veiksimga, padeda greiciau isnykti spuogams, bet oda lupasi, reik sveist.

Informaciniame lapelyje parasyta, kad nerekomenduojama buti sauleje naudojant si krema. Siuo metu kaip tik noreciau pradet lankytis soliariume. Gal nieko neatsitiks? O gal kazkoki kita veiskinga krema pries spuogus galit rekomenduot ir kad galima butu lankytis soliariume 4u.gif

tikrai atsitiks anksciau ar veliau. siulau arba neit i soliariuma, arba keist krema. ir geriausiai butu pasikonsultuot su gydytoja 4u.gif

QUOTE(tiutik @ 2011 03 27, 10:45)
Kaip smagu,kad domitės bigsmile.gif  4u.gif
Atgėriau mėnesį laiko antibus ir pratepiau duacą, dermatologė pasakė,kad nebereikia ilgiau gert antibų ir tept duaco, nors aš odos pagerėjimą tik itin mažą mažą matau unsure.gif  Tai liko prausiklis,  iwostin kremas naktinis man netiko, tai davė kažkokios kitos firmos pabandyt, bet irgi ne super.. Taigi nieko gero..  Dar išrašė tepaliuką nuo randelių ir dėmelių, tai žiurėsiu kiek jis padės..

as vakar buvau pas dermatologe, irgi pradejau 3 sav. antibiotiku kursa. jinai man sake, kad po menesio ir matysis tik labai mazas pagerejimas. realiai kazkokiu rezultatu galima tiketis po 3 men... siaubas kaip ilgai laukt.. unsure.gif na bet palauksiu, tegu tik buna tie rezultatai. labiausiai bijau, kad paskirtas gydymas netiks, uzsites, ir rezultato laukimas uztruks menesiu menesiais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 27, 10:45)
Kaip smagu,kad domitės bigsmile.gif  4u.gif
Atgėriau mėnesį laiko antibus ir pratepiau duacą, dermatologė pasakė,kad nebereikia ilgiau gert antibų ir tept duaco, nors aš odos pagerėjimą tik itin mažą mažą matau unsure.gif  Tai liko prausiklis,  iwostin kremas naktinis man netiko, tai davė kažkokios kitos firmos pabandyt, bet irgi ne super.. Taigi nieko gero..  Dar išrašė tepaliuką nuo randelių ir dėmelių, tai žiurėsiu kiek jis padės..

o koks tepaliuka snuo randeliu ir demeliu?mane kAzkaip pabere per sitas dienas,bet pamasciau kad tiesiog tonom sokolada valgiau prie skokia savaite tai jauciu lenda mano soskoladas lauk biggrin.gif doh.gif psio dabar sedu ant sveiku produktu,reik uzmirst saldumynus cool.gif
Atsakyti