Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(iris91 @ 2011 07 03, 18:11)

Mano gydymas dar neįpusėjo, bet tai mano paskutinė viltis, daugiau nežinau kur kreiptis..
Kitoms merginoms iš asmeninės patirties patariu susirasti rimtą dermatologą, ( tai padarytį tikrai sunku) kuris paskirtų gydymą.. o tada galima tikėtis stebuklo...

o gal galite pasakyti pas koki dermatologa lankotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 07 03, 18:14)
o gal galite pasakyti pas koki dermatologa lankotes? 4u.gif

Gydytoja J. Grigaitienėsmile.gif
Atsakyti
nelabai gal cia i tema, bet nzn kur klausti reikia. Ar gali buti, kad jei visa diena prastoviu ant skersvejo, nuo to ziauriai jau trecia karta isauseja lupos, nes skauda, ir dabar dar visas veidas nuejo tokiais mazais spuogeliais, ne baltais spuogais, bet visa kakta, nosis virs lupos, smakras tokiais mazais vienas prie kito spuogeliais, niekada taip nera buve, priemones kaip visad naudoju tokias pat. jau viena syki taip buvo, kad nuejo spuogeliais tik nosis ir lupos issausejo, bet po tepiau tokiu tepaliuku ir po keletos dienu praejo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 03, 18:10)
O gal pradžiai pabandykit tik drėkint.Bet normalia priemone,kokias naudoja pvz psoriaze sergantys baziniam odos drėkinimui,kad ir (...)
Kartais spuogai rodo,kad odai labai trūksta drėgmės.Naudojant KT jos odoje užsilaiko kurkas daugiau. O dauguma populiariųjų odos drėkinimo priemonių yra labai neefektyvios,bandykit tas,kurios skirtos kaip papildoma pagalba sergantiems rimtomis odos ligomis,jų sudėty paprastai nebūna nereikalingo šlamšto,kad kvepėtų žėrėtų ir t.t.

Dermatologė irgi liepė drėkinti odą. Prirašyta buvo Physiogel kremas ir prausiklis, taip pat Weledos irisų drėkinamasis kremas. Paskutinį kartą pas ją buvau prieš keletą dienų, tai dabar jau sakė, kad mano veido oda pasidarė mišri g.gif t.y. skruostų, nosies ir smakro oda normali, o kaktos riebi... Blizga ir laikas nuo laiko beria spuogeliais (su baltom viršūnėlėm) kaktos vidurį ir smilkinius. Tuo tarpu nugarą ir pečius - rausvais pūlinukais, todėl ir buvo skirti antibiotikai, kurie kažkiek aptvarkė tą reikalą. Žodžiu, buvo odos drėkinimas, dabar drėkinimą tęsti toliau, bet kaktą reikia nuriebint...
Bet man taip atrodo, kad veido ir kūno bėrimų pobūdis skiriasi g.gif
O vat dėl kūno drėkinimo nieko nepasakė...
Bandysiu pasinaudot Jūsų patarimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(iris91 @ 2011 07 03, 19:17)
Gydytoja J. Grigaitienėsmile.gif

Čia GK klinikoje? Jei ne paslaptis, kokia konsultacijos kaina? Jei ką, galima į AŽ, ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 07 02, 22:20)
mano galva tai vienas ir tas pats mirksiukas.gif

Natūralus prausiklis: Gasulo (rasulo) molis, ekologiškas

tai kogero taspats biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(iris91 @ 2011 07 03, 19:11)
Sveikos, esu visiška naujokė, bet pagalvojau, kad pats laikas pasidalinti savo patirtimi , kovojant su šia problema:)
Taigi, mano vargai prasidėjo maždaug nuo15 metų, kai atsirado spuogai, aišku, jų vis daugėjo, o mėgėjiškos priemonės rezultato nedavė..
Kreipiausi į vietinius dermatologus, kiek pamenu išrašė kažkokius spiritinius valiklius ir tiek.( naudos jokios nebuvo..) Tada netekus vilties kreipiausi į mano mieste labiausiai išgirtą kosmetologę, pas kurią atlikinėjau viedo valymus, stiprius pilingus, azoto terapiją.. spuogų pamažėjo, bet probelema vistiek išliko..  Kai apsigyvenau Vilniuje, kreipiausi į  išgirtąją kosmetologę, pas kurią taip pat atlikinėjau panašias procedūras.. pasaka be galo, stebuklas neįvyko...
Ieškodama problemos priežasties numyniau daug kelių, atlikau maisto netoleravimo testus, nevartojau produktų, kuriems pasak testo esu alergiška, gydžiausi nuo tariamų kirminų( alternatyvi medicina, tradicinė šio dalyko nepripažysta) rezultato jokio...
Taigi, praėjus tiek daug visko, išbandžius begalę vaistų, procedūrų, kaip paskutinę viltį kreipiausi į mano galva labai kavlifikuotą dermatologę Vilniuje, kuri paskyrė man gan intensyvų gydymą.
Gydytoja man paskyrė 6 sav. Minocyclin kursą, taip pat 3 sav. naudoju tepalus Biomaris active cream,Finacea, Bioderma sebium, NeoStrata krema, tada kitas tris - Aknefug -El, Duac ir Imex tepalą. O tada laukia ir lazerio procedūra...
Mano gydymas dar neįpusėjo, bet tai mano paskutinė viltis, daugiau nežinau kur kreiptis..
Kitoms merginoms iš asmeninės patirties patariu susirasti rimtą dermatologą, ( tai padarytį tikrai sunku) kuris paskirtų gydymą.. o tada galima tikėtis stebuklo...

mano istorija beveik atitinka tavąją smile.gif aš kaiptik šiuo metu irgi apsilankiau pas GK klinikos dermatologę Klaipėdoje, ji paskyrė gydymą vaistais, greit pradėsiu, na ir labai tikiuosi, kad tai padės smile.gif linkiu sėkmės ir tau gydantis 4u.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis, kokius tau vaistus išrašė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 07 03, 21:49)
nelabai gal cia i tema, bet nzn kur klausti reikia. Ar gali buti, kad jei visa diena prastoviu ant skersvejo, nuo to ziauriai jau trecia karta isauseja lupos, nes skauda, ir dabar dar visas veidas nuejo tokiais mazais spuogeliais, ne baltais spuogais, bet visa kakta, nosis virs lupos, smakras tokiais mazais vienas prie kito spuogeliais, niekada taip nera buve, priemones kaip visad naudoju tokias pat. jau viena syki taip buvo, kad nuejo spuogeliais tik nosis ir lupos issausejo, bet po tepiau tokiu tepaliuku ir po keletos dienu praejo.

gal isbere nuo saules? Buna taip
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 07 04, 14:16)
gal isbere nuo saules? Buna taip

nebunu as ant saules, visa diena patalpoj ir ant skervejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 04, 10:05)
Jei ne paslaptis, kokius tau vaistus išrašė? smile.gif

roaccutane tabletes ir duac gelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 04, 19:15)
roaccutane tabletes ir duac gelį  smile.gif

nebijote tas tabletes gert? as tai bijociau ir negerciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 07 04, 20:41)
nebijote tas tabletes gert? as tai bijociau ir negerciau  blush2.gif

bijau, bet tiesiog tiek prisikankinus ir visko išbandžius ta baimė lieka antroj vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 03, 22:12)
Dermatologė irgi liepė drėkinti odą. Prirašyta buvo Physiogel kremas ir prausiklis, taip pat Weledos irisų drėkinamasis kremas. Paskutinį kartą pas ją buvau prieš keletą dienų, tai dabar jau sakė, kad mano veido oda pasidarė mišri g.gif t.y. skruostų, nosies ir smakro oda normali, o kaktos riebi... Blizga ir laikas nuo laiko beria spuogeliais (su baltom viršūnėlėm) kaktos vidurį ir smilkinius. Tuo tarpu nugarą ir pečius - rausvais pūlinukais, todėl ir buvo skirti antibiotikai, kurie kažkiek aptvarkė tą reikalą. Žodžiu, buvo odos drėkinimas, dabar drėkinimą tęsti toliau, bet kaktą reikia nuriebint...
Bet man taip atrodo, kad veido ir kūno bėrimų pobūdis skiriasi  g.gif
O vat dėl kūno drėkinimo nieko nepasakė...
Bandysiu pasinaudot Jūsų patarimu  4u.gif
Papildyta:

Tik pamiršau parašyti-tam,kad drėkinimas veiktų,tepti reikia iškart po vonios ,tik išlipus ir minimaliai nusišluosčius rankšluosčiu,nes sausos odos sugebėjimas sugert kremą žymiai sumažėja,lyginant su drėgna 4u.gif
Atsakyti