Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 10 06, 16:05)
Tai kaip ten su tais negerumais-ar nekemsa, neberia, kaip su blizgejimu? Jau gal kazkoki vaizda po ilgesnio naudojimo galima buvo susidaryti? ax.gif

Tiek a6, tiek sesuo esam labai patenkintos. Tikrai nekemsa, neberia, tik gal blizgesys vos vos islenda, bet su kompaktine viskas sutvarkoma. Orai atsals, oda pasauses, bus liuks. O ir maskavimo man jos dabar uztenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 10 06, 16:24)
Tiek a6, tiek sesuo esam labai patenkintos. Tikrai nekemsa, neberia, tik gal blizgesys vos vos islenda, bet su kompaktine viskas sutvarkoma. Orai atsals, oda pasauses, bus liuks. O ir maskavimo man jos dabar uztenka wink.gif

O Jusu oda riebi ar misri ?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 10 07, 13:48)
O Jusu oda riebi ar misri ?

Vasarą būna riebi, dabar tik t zona pablizga. Bet vasarą aš jos galima sakyti nenaudojau.
Atsakyti
Turiu inikos kremine pudra. Man maza maskavimo is jos, ryskesniu paraudimu neuzmaskuoja be to, palieka oda blizgia. Su kompaktine geriau, aisku. Bet patinka, kad nesubega plemais ant veido, kaip kitos natur pudros, o tiesiog pamazu dingsta nuo veido biggrin.gif Siaip, sunku rasti gerai maskuojancia ir gerai issilaikancia natur krempudra, gal net beviltiska... doh.gif Kai pabaigsiu, nekartosiu, bet nesigailiu, kad pirkau, patenkinau smalsuma biggrin.gif 4u.gif Beje, mano oda misri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 11 04, 20:14)
Siaip, sunku rasti gerai maskuojancia ir gerai issilaikancia natur krempudra, gal net beviltiska... doh.gif

lakshmi thumbup.gif
Atsakyti
Inika mineralinės apžvalga.

iš pradžių užsisakiau Patience atspalvį, bet buvo per tamsus, vasarą tiktų. Bet kadangi pati pudra patiko rinkaus iš naujo ir išsirinkau atspalvį Unity. Rinkaus pagal Inika.co.uk psl. veidus. Apgaulingi sakyčiau.
iš pradžių pudrą tepiau TBS Face&body šepetėliu, todėl sunku buvo objektyviai įvertint. Dabar kai turiu TBS kabuki mineralinei ir kelis kartus išbandžiau, turiu pasakyt, kad pudra dar fainesnė. Mineralinė nėra matinė, turi iš savęs švytėjimo, oda atrodo gaivi ir pailsėjus, maskuoja geriau nei gerai, jei oda probleminė (daug spuogų, dėmių) nerekomenduočiau. Nors pudrą tepant dukart problematiškesnę vietą, tas plotas nepatamsėja, kaip kartais būna su kreminėm (ne visom). Visiškai nesimato ant veido, jokio kaukės efekto, susilygina su oda, nereik laukt, kol prisitaikys prie odos. Mano oda mišri į sausumą, T zona neblizga iki pat vakaro, mineralinė nenuplaukia. Sausai odai gal nelabai tiktų, nes man atrodo, kad biški pasausina odą mastau.gif bet visiškai nedirgina odos, mano jautri. Gal tai tik saviįtaiga, bet atrodo, kad oda gražesnė pasidarius, kai pradėjau naudot g.gif
dabar iš kreminių tinka Chanel Pro lumiere 20 clair cameo.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
inika isbandziau beveik visas priemones ir labai dziaugiuosi, nes nieko geriau nesu radusi. mineraline pudra nekemsa poru, graziai pasidengia ir veidas atrodo skaistus..tik yra skirtumas su kokiu sepeteliu padengi sia pudra veida. As taip pat turejau tbs sepeteli, bet kadangi esu inikos gerbeja, nusipirkau inikos kabuki sepeteli. Tai rezultatas kur kas geresnis..o be to mano oda labai jautri visokiems plaukams, tai be galo apsidziaugiau nes kabuki yra veganiskas ir visiskai nealergizuoja ir nedirgina odos. Seseliai zavingi tuo, kad galima viena ant kito tepti ir isgauti vis skirtingas spalvas, bei naudojant slapia sepeteli nuostabiai isbreti linijas. Skysta pudra taip pat puiki, gera sudetis. Beje man labai patinka kad nera taip, kad visiskai uzmaskuotu viska. oda atrodo labai naturaliai ir skaisciai (as naudoju cream tona). o jei kur einu vakare tai pasitepu brondzeriu arba skruostus arba paryskinu visa veida...super! Mano drauges oda riebi ir ji naudoja inikos primer'i tai irgi labai dziaugiasi, nes ta priemone sugeria visa veido odos riebalu pertekliu ir uzsitepus pudra ar pasipudravus biria pudra oda islieka matine. Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Aš praimerį pradėjau naudoti, kai darausi "rimtesnį" makiažą, tai išties, pudra smagiau tepas ir geriau išsilaiko wink.gif
O Inika mineralinė pudra neparyškiną porų "kibiriukų"? man visos turėtos mineralinės (BE, EM, Essence) paryškindavo. Tubūt tai ir įtakojo, kad mečiau mineralines.
Atsakyti
o kaip sita setting powder? ka ji duoda? ar nesimato miltuoto, balto veido nuo jos, nes ji balta gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 12 12, 09:39)
Aš praimerį pradėjau naudoti, kai darausi "rimtesnį" makiažą, tai išties, pudra smagiau tepas ir geriau išsilaiko wink.gif
O Inika mineralinė pudra neparyškiną porų "kibiriukų"? man visos turėtos mineralinės (BE, EM, Essence) paryškindavo. Tubūt tai ir įtakojo, kad mečiau mineralines.

biskuti poster_offtopic.gif bet man poru neisryskina Terre d'oc mineralke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2011 12 12, 20:01)
biskuti  poster_offtopic.gif bet man poru neisryskina Terre d'oc mineralke thumbup.gif

Dėkui wink.gif turėsiu omeny wink.gif
O man pradeda atsibosti Inika krempudra - svaigau nuo jos iš pradžių, o dabar kažkaip ima labiau susigulėti į poras, nesu ja baisingai patenkinta. Todėl kai išnaudosiu turbūt vėl tęsiu pudrų paieškas.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 12, 17:58)
o kaip sita setting powder? ka ji duoda? ar nesimato miltuoto, balto veido nuo jos, nes ji balta gi g.gif

Nesimato baltumo ant veido. O duoda ta pati ka ir kitos tokios pudros. Jos reikai labai mazai, grynai makiazo uztvirtinimui skirta, o ir laabai smulki buna, tai i uzpildo kiekviena tarpeli ant veido. Del to oda lygesne, grazesne atrodo, makiazas geriau issilaiko, na ir matizuoja, sulaiko odos riebalavimasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 gruodžio 2011 - 02:58