Inika mineralinės apžvalga.
iš pradžių užsisakiau Patience atspalvį, bet buvo per tamsus, vasarą tiktų. Bet kadangi pati pudra patiko rinkaus iš naujo ir išsirinkau atspalvį Unity. Rinkaus pagal
Inika.co.uk psl. veidus. Apgaulingi sakyčiau.
iš pradžių pudrą tepiau TBS Face&body šepetėliu, todėl sunku buvo objektyviai įvertint. Dabar kai turiu TBS kabuki mineralinei ir kelis kartus išbandžiau, turiu pasakyt, kad pudra dar fainesnė. Mineralinė nėra matinė, turi iš savęs švytėjimo, oda atrodo gaivi ir pailsėjus, maskuoja geriau nei gerai, jei oda probleminė (daug spuogų, dėmių) nerekomenduočiau. Nors pudrą tepant dukart problematiškesnę vietą, tas plotas nepatamsėja, kaip kartais būna su kreminėm (ne visom). Visiškai nesimato ant veido, jokio kaukės efekto, susilygina su oda, nereik laukt, kol prisitaikys prie odos. Mano oda mišri į sausumą, T zona neblizga iki pat vakaro, mineralinė nenuplaukia. Sausai odai gal nelabai tiktų, nes man atrodo, kad
biški pasausina odą

bet visiškai nedirgina odos, mano jautri. Gal tai tik saviįtaiga, bet atrodo, kad oda gražesnė pasidarius, kai pradėjau naudot
dabar iš kreminių tinka Chanel Pro lumiere 20 clair cameo.