1.Aš pirmiausia atsižvelgčiau į tai kokia yra vaikino nuomonė ir kokią išeitį mato jis.
2.Klausimas ar abiejų tėvai vienodai pasisako už abortą ir abieji planuoja nepadėti nei finansiškai, nei morališkai, nei galbūt turimais daiktais vaikui?
3.Kitas klausimas ar pora aborto atveju planuoja ateityje turėti vaikų? Nedetalizuosiu, bet manau minties dvipusiškumas aiškus.
1. siuo atveju, vaikinas sprendima palieka ant merginos peciu. taciau jo pozicija yra tokia, kad palaikytu , bet kuriuo atveju. vaiko nenori, taciau yra pasiryzes prisiimti atsakomybe. aborto nenori vien del galimu jo pasekmiu merginai.
Niekam netaikau, tiesiog po vienu straipsniu patikę komentarai:
155. Stefa,Vilnius 2012-03-02 12:47
Tai buvo mano antrasis nėštumas. Vieną sykį (nėštumo pradžioje) įvyko stiprus kraujoplūdis ir buvau nugabenta į ligoninę. Ten pasiūlė man valymą. Bet kai aš pasakiau, kad noriu išsaugoti kūdikį, iš manęs pasijuokė ir pasakė: "įdomu, ką jūs saugosit". Tačiau mano užsispyrimo dėka buvau paguldyta į palatą. Nėštumas buvo be galo sunkus, valgyti nieko negalėjau, be paliovos pykino, kraujuoti nenustojau, jėgos seko. Gydytojų konsiliumas, išskyrus palatos gydytoją, ne tik siūlė bet ir vertė nėštumą nutraukti, aiškindami, kad gresia mano gyvybei pavojus. Tačiau niekaip negalėjau ryžtis šiam žingsniui. Sutikau iškęsti viską, kad tik neatimtų iš manęs kūdikio, kuris buvo mano įsčioje. Mano begalinį norą palaikė ir vyras, kuris kasdien po darbo su dukrele stovėdavo prie lango, nes įeiti buvo draudžiama, žiūrėdavo į mane, tarytum prašydamas išsaugoti gyvybę. Vieną kartą (po ilgo gulėjimo ir mano išsekimo) gydytojų konsiliumas nutarė nutraukti nėštumą. Tai turėjo būti įvykdyta kitą dieną. Keista, kad kitą dieną palatos gydytoja nepasirodė. Mane pakvietė nutraukti nėštumą kita gydytoja. Aš negaliu nupasakoti to baisaus širdies skausmo, kai mane vedė iš palatos (norėdami išgelbėti mano gyvybę) atimti iš manęs kūdikį. Koks buvo mano žvilgsnis ir kaip aš atrodžiau - nežinau. Tik gydytoja pasiguldžiusi mane ir apžiūrėjusi bei pažvelgusi į mane, sunkiai atsiduso, nuleido rankas ir pasakė: "Aš negaliu šito padaryti". Vėl buvau grąžinta į palatą. Aš, nors ir kančiose, buvau be galo laiminga, kad neatėmė iš manęs tai, kas brangiausia. Taip aš ir vargau beveik visus 9-ius mėnesius. Pabaigoje dar prisidėjo priešlaikinio gimdymo grėsmė. Tačiau viskas baigėsi laimingai. Pagimdžiau dukrelę. Tai buvo antras mano vaikas. ši mano sunkiai išnešiota dukrelė neseniai padovanojo man dvynukes anūkėles. O jei nebūčiau išsaugojusi jos, ne tik aš, bet ir tauta neturėtų trijų dukterų. O kaip reikia, kad kiekviena mama pagalvotų ne tik apie save, bet ir apie brangią lietuvių tautą, iš kurios tiek daug atimta vaikų. Juk jų lavonais nuklotas Sibiras. Brangiausios mamos, nepamirškite, kad kiekviena gyvybė yra Dievo dovana. Saugokime jas. Tai ne tik jūsų, bet ir visos tautos kūdikiai. Padėkime tautai atgimti. Juk Lietuva yra Marijos žemė. Būkime to verti.
149. Pasaulis eina i pabaiga! 2012-03-02 11:11
Biblija, 2 Timotiejui 3,1-4 "PASKUTINĖMIS DIENOMIS užeis sunkūs laikai, nes žmonės bus SAVIMYLOS, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, NEMYLINTYS, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, NEKENČIANTYS TO, KAS GERA, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai, LABIAU MILINTYS MALONUMUS NEGU DIEVĄ..."
Visdelto vaikuti galima uzauginti, o tevai, ar seneliai, patikekit tik gimus kudikeliui isimyles ji ir tikrai gailesis savo elgesio. Beja, mes jau turim menesio ir savaites grazuoli druta berniuka - o savo sprendimo gimdyti tikrai nesigailiu, manau, kad ir uzauginsiu ir su darbais susitvarkysiu Nesiulciau rinktis aborto niekada..
Visdelto vaikuti galima uzauginti, o tevai, ar seneliai, patikekit tik gimus kudikeliui isimyles ji ir tikrai gailesis savo elgesio. Beja, mes jau turim menesio ir savaites grazuoli druta berniuka - o savo sprendimo gimdyti tikrai nesigailiu, manau, kad ir uzauginsiu ir su darbais susitvarkysiu Nesiulciau rinktis aborto niekada..
Tokie tėvai nėra pavyzdys. Tiksliau, tokios motinos. Ar žmonės, nužudę dar negimusį kūdikį (tik tam, kad storiau sviesto ant duonos užsiteptų) yra laimingi? Ar bus laimingi?
Vilniuje, birželio 1 d., 8 val., Šventosios Dvasios cerkvėje vyks Liturgija ir vėliau eisena "Už gyvybę". Bus meldžiamasi už negimusius vaikus, besilaukiančias ir abortus daryti ketinančias moteris, jų vyrus ir gydytojus, kurie atlieka abortus.
sveikos.. Ar per pirma nestuma pasidarius aborta ir praejus,tik 3 men po jo ,vel pastojus ,didele rizika darytis isvalyma? Ir as isvis jis bus atliktas? Ar daktarai tai apsimtu atlikti?
sveikos.. Ar per pirma nestuma pasidarius aborta ir praejus,tik 3 men po jo ,vel pastojus ,didele rizika darytis isvalyma? Ir as isvis jis bus atliktas? Ar daktarai tai apsimtu atlikti?