Mano klasiokė turėjo 4 abortus, bent tiek pati pasakojo, o jos mama apie 9. Neasociali, nes dirba darbo biržoje tarnautoja.Mano draugė darėsi vieną ankstyvoj jaunystėj ir antrą 35 metų, dirba teisininke. Mano brolio pirmoji žmona nuo pirmo vyro turėjo 3 abortus, dirbo vakų daržely auklėtoja, dabar išvažiavusi užsienin. Mano bendradarbė, soc. darbuotoja 2 kartus abortavosi ,na, tiek pasakojo atvrumo akimirką. Kita mano draugė, dirbanti Stokholme spec. pedagoge turėjo 2 abortus. Negana? Nors viena asociali???
Man gerai su galva, mieloji. Ir jei moteris nesipasakoja apie savo klaidas, dar nereiškia, kad jų nebuvo.
Monte, neužmynei man ant jokios nuospudos, vaikų iš vaikų namų aš neglobosiu, yra pakankamai potencialių globotojų ir be manęs, tai tu čia šventoji pas mus, kiekvienoj temoj tuos vaikų namus kiši, nesvarbu, ar į temą, ar ne, vistiek sugebi pritraukti prie temos.....pasakyk man ,ar darytaisi abortą pati ar rekomenduotum dukrai, jei ją turėtum?
bet is kur jus zinote? paem,e taip ir papasakojo jums.nei as kam pasakoju tokius intymius dalykus,nei man kas,nesuprantu,nu ranka prie sirdies galiu pridet,bet niekad nei is vienos moters negirdejau,as pasidariau aborta.