Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

Čia vis kalbamas kažkoks "šansas atimtas iš negimusio vaiko" nu čia išvis krisk negyvas. Koks dar šansas gali būti atimamas iš kelių ląstelių? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 10 28, 14:14)
Čia vis kalbamas kažkoks "šansas atimtas iš negimusio vaiko" nu čia išvis krisk negyvas. Koks dar šansas gali būti atimamas iš kelių ląstelių?  doh.gif  doh.gif

Labai jau siaurai žiūrite... Bet tai Jūsų teisė žinoma.

Gal teko girdėti šią istoriją, beje šią moterį, kuri išgelbėjo vaisių nuo aborto netiesiogiai pažįstu.

Tikra istorija
Vilnietės sapnas

Vilniuje viena moteris susapnavo sapną, kuriame į ją kreipėsi kokių penkerių metų mergaitė, prašydama pasikalbėti su jos motina, kad ta jos nežudytų. Moteris sunerimusi atsakė nepažįstanti jos mamos. Tada mergaite pasakė vardą, nurodė adresą ir paaiškino, kad jos mama buvusi moters suolo draugė. Rytą išgirdęs žmonos sapną, vyras numojo ranka ir patarė nekreipti į tai dėmesio. Tačiau sekančią naktį sapnas pasikartojo: mergaitė pasakė kad, jei moteris neperduos jos prašymo mamai, ši ją nužudys. Rytą moteris nuvažiavo nurodytu adresu. Duris atidarė jos buvusi klasės draugė. Ji ne iš karto pažino viešnią ir apgailestavo, kad negalinti su ja pasikalbėti, nes abu su vyru skubą į ligoninę, kaip vėliau paaiškėjo, daryti abortą. Tačiau moteris išprašė minutės žinutei perduoti. Išklausiusi viešnią, draugė labai susijaudino. Ją sukrėtė toks aiškus ir konkretus dar negimusios dukters prašymas, tad pakeitė savo ankstesnį sprendimą. Vyras neprieštaravo. Vaisiaus žudymo buvo atsisakyta – suspėta pačiu laiku. Gimus dukrai, moteris išgelbėjusi mergaitę nuo mirties įsčiose, tapo jos krikšto mama.

Tad manau, jei daugeliui tai tik dvi ląstelės ir pan., tai dar nereiškia taip viskas primityviai ir vyksta. Viskas yra kur kas giliau ir galingiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 spalio 2012 - 14:30
nesuprantu as tu priekaistu,taigi ne jums liepia ta aborta daryti,as nenoriu nesidarau,noriu darausi,cia mano sprendimas,siaip sau nieks nesidaro,del malonumo,lyg tais tos moralistes paims ir uzaugins kieno nenorima vaika.
savo gyvenimo ziurekit.jei negalit paxdet,tai nesikiskit ,zmones tokiais atvejais ir taip sudinai jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 28, 15:25)
Labai jau siaurai žiūrite... Bet tai Jūsų teisė žinoma.

Gal teko girdėti šią istoriją, beje šią moterį, kuri išgelbėjo vaisių nuo aborto netiesiogiai pažįstu.

Tikra istorija
Vilnietės sapnas

Vilniuje viena moteris susapnavo sapną, kuriame į ją kreipėsi kokių penkerių metų mergaitė, prašydama pasikalbėti su jos motina, kad ta jos nežudytų. Moteris sunerimusi atsakė nepažįstanti jos mamos. Tada mergaite pasakė vardą, nurodė adresą ir paaiškino, kad jos mama buvusi moters suolo draugė. Rytą išgirdęs žmonos sapną, vyras numojo ranka ir patarė nekreipti į tai dėmesio. Tačiau sekančią naktį sapnas pasikartojo: mergaitė pasakė kad, jei moteris neperduos jos prašymo mamai, ši ją nužudys. Rytą moteris nuvažiavo nurodytu adresu. Duris atidarė jos buvusi klasės draugė. Ji ne iš karto pažino viešnią ir apgailestavo, kad negalinti su ja pasikalbėti, nes abu su vyru skubą į ligoninę, kaip vėliau paaiškėjo, daryti abortą. Tačiau moteris išprašė minutės žinutei perduoti. Išklausiusi viešnią, draugė labai susijaudino. Ją sukrėtė toks aiškus ir konkretus dar negimusios dukters prašymas, tad pakeitė savo ankstesnį sprendimą. Vyras neprieštaravo. Vaisiaus žudymo buvo atsisakyta – suspėta pačiu laiku. Gimus dukrai, moteris išgelbėjusi mergaitę nuo mirties įsčiose, tapo jos krikšto mama.

Tad manau, jei daugeliui tai tik dvi ląstelės ir pan., tai dar nereiškia taip viskas primityviai ir vyksta. Viskas yra kur kas giliau ir galingiau.

O aš manau, kad siaurai žiūri tie, kurie visa gerkle rėkia, kad abortas tai žudymas, moterys žudikės ir pan. Va čia yra tamsumas, kai neįsigilinę į aplinkybes ir motyvus kaip užsukti lieja purvą.
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 28, 10:20)
Mano klasiokė turėjo 4 abortus, bent tiek pati pasakojo, o jos mama apie 9. Neasociali, nes dirba darbo biržoje tarnautoja.Mano draugė darėsi vieną ankstyvoj jaunystėj ir antrą 35 metų, dirba teisininke. Mano brolio pirmoji žmona nuo pirmo vyro turėjo 3 abortus, dirbo vakų daržely auklėtoja, dabar išvažiavusi užsienin. Mano bendradarbė, soc. darbuotoja 2 kartus abortavosi ,na,  tiek pasakojo atvrumo akimirką.  Kita mano draugė, dirbanti Stokholme spec. pedagoge turėjo 2 abortus. Negana? Nors viena asociali???

Man gerai su galva, mieloji.  Ir jei moteris nesipasakoja apie savo klaidas, dar nereiškia, kad jų nebuvo.
Monte, neužmynei man ant jokios nuospudos, vaikų iš vaikų namų aš neglobosiu, yra pakankamai potencialių globotojų ir be manęs, tai tu čia šventoji pas mus, kiekvienoj temoj tuos vaikų namus kiši, nesvarbu, ar į temą, ar ne, vistiek sugebi pritraukti prie temos.....pasakyk man ,ar darytaisi abortą pati ar rekomenduotum dukrai, jei ją turėtum?

bet is kur jus zinote? paem,e taip ir papasakojo jums.nei as kam pasakoju tokius intymius dalykus,nei man kas,nesuprantu,nu ranka prie sirdies galiu pridet,bet niekad nei is vienos moters negirdejau,as pasidariau aborta.
Atsakyti
Tokie pasisakymai, kad vos ne kas antra moteris yra pasidariusi abortą, tai visiška nesąmonė, beto kaip ir buvo minėta prieš tai tokių išgyvenimų kiekvienam pažįstamam nieks nepasakoja.
Atsakyti
Jei jis išvis tik lastelių darinys nuo pat pradejimo, tai būdamas mokyklinio amžiaus jis vis tiek lastelių darinys, tik jų daugiau...
Tai kodel as dar turečiau gerbti jo gyvenima, jei galima tas „lasteles“ naikinti pirmosiomis dienomis , tai kas pasikeičia...?

Ar žinot kodel tėvai muša vaikus kol jie maži o kodėl nemuša kai jie suauga ?
Suaugusių neskriaudžia todėl, kad bijo gauti atgal.

Jei ta lastelė galėtu motinai ispirt į subinę, tai abortų neliktu...

Mielos ponios, man 45 metai, taigi jau esu daug girdėjusi ir daug kalbėjusi, nežinau, kodėl žinau, bet žinau. Žinau, kad mano exuošvienė irgi vieną turėjo, na ir?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 28 spalio 2012 - 14:57
Lietuvoje abortas nėra žmogžudystė. Net jeigu jums atrodo kitaip, tai tik jūsų nuomonė, bet faktas yra faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi aš ir pateikiu tai tik kaip savo nuomonę. jeigu abortuojamam gemalui skauda ir jis jaučia tai, tai yra , MANO NUOMONE, pati tikriausia žmogžudystė.

http://www.ve.lt/nau...ai-skauda-1367/
Atsakyti
Pati aborto operacija yra laikina. Kelios valandos ir baigta. Tuo tarpu vaiką reikia auginti, išlaikyti ilgus metus. Ne kiekvienas turi tokias galimybes. Jeigu moteris nusprendžia darytis abortą ji nesidaro to "iš oro", o verčiau suteiks "vaikui" kelių valandų skausmą negu nevisavertį ir skausmingą ilgų metų gyvenimą. Abortas šiuo atveju yra didžiausia moters NEsavanaudiškumo apraiška.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 10 28, 14:56)
o verčiau suteiks "vaikui" kelių valandų skausmą

Nelinkiu jums numirti, kelias valandas jaučiant jus draskančio peilio skausmą...apsaugok Viešpatie.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 28 spalio 2012 - 15:00
doh.gif Nieks nesako "eikit ir visos abortus darykitės", bet jau čia kaip pradeda virkaut ir isterikuot, tai absurdiška... jūs geriau gailėkit vaikų globos namuose, augančių asocialiose šeimose. Va kur žiaurumas, o čia gaili... ko konkrečiai gaili? Man gaila vaiko, kuris yra paliktas, kuris auga be tėvų, kuris neturi šeimos, namų ir pan. O gailėt ląstelių... tas pats, kaip gailėt inksto doh.gif
Atsakyti