QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 27, 19:15)
Matai, Monte, aš nenužudžiau savo vaiko, neužkroviau jo visuomenei, o tu globojai iš vaikų namų, na ir..? Tavęs didvyre irgi nevadinsiu, turėtum porą savų ir vidutines pajamas- globom neužsiimtum, žiūtėtum, kad savi pavalgę būtų.
Taigi manau, kad tiek aš , tiek tu esam sveiki ir dori visuomenės nariai, kaip kas galim, taipi ir gyvenam, esmė, kad DORAI.
Beje, nesakyk, kad nieko nedarau ta linkme, dirbu tiesiogiai su paaugliais ir prie jų moralinio švietimo prisidedu ženkliai.
Dėl armėnų- mano brolio žmona armėnė, reiks paklausti dėl tų globos namų, ka iš Jerevano sugrįš..
Taigi manau, kad tiek aš , tiek tu esam sveiki ir dori visuomenės nariai, kaip kas galim, taipi ir gyvenam, esmė, kad DORAI.
Beje, nesakyk, kad nieko nedarau ta linkme, dirbu tiesiogiai su paaugliais ir prie jų moralinio švietimo prisidedu ženkliai.
Dėl armėnų- mano brolio žmona armėnė, reiks paklausti dėl tų globos namų, ka iš Jerevano sugrįš..
O kas sake, jog as neturiu savo biologinio vaiko? Cia tamstos isvada, bet ji nera faktas.
Visiskai teisi, man nereikia nei balionu, nei medalio ant papu, as tai dariau ir darau del saves, nes buvo vidinis poreikis. Aborto, jei ka, irgi niekada nedariau. Bet neturiu poreikio teisti kitu. Ar aiskinti, darykite kaip as. Paminejau globotinius vien todel, kad ispeti, jog savo vertinimuose esu saliska. Susiduriau su baisiu visuomenes abejingu, vienisu zmoguciu atzvilgiu. Jus juos atsimenat tik per Kaledas ir Velykas. Bet jie GYVENA IR NORI MEILES KIEVKIENA DIENA. Todel man visos tos utopines deklaracijos, ar paverkimai del negimusiu, kai gyviem nera vietos, atrodo veidmainyste.
O prie ko cia vidutines pajamos? Jei pajamos jusu salininkams nera rodiklis, kai kalba eina apie vienisa motina, ar kaip galimai pasiteisinimo priezastis darytis aborta. Tad ir neblusinekimes mano pajamose. As kaip ir jus jas atmetu. Tai neturi buti problema, stabdis moralistem realiai, o ne zodziais gelbeti gyvybes.
Prisideti ir juos auginti, tai du dideli skirtumai. Televizines labdaros metu zmones irgi prisideda, bet ar tai pakanka, kad uztikrinti oria gyvybes egzistencija? Bet gal laikas imtis konkretumo, realiai gelbeti gyvybes, kurios jau gyvena po saule, o ne hipotetines, dar gemalus.
Paklauskit, labai idomus zmones, ne tik armenai neturi, bet ir kitos kaukazo tautos ir tauteles. Pamenu po zemes drebejimo dalis vaiku naslaiciu buvo atvezti i Lietuva reabilitacijai. Tai gimines, artimieji, juos graibstyte isgraibste, namo isveze.