Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

Neverinlove, jūs už mane vyresnė, tačiau esate karegoriška kaip kokia aštuoniolikmetė.. Matosi, kad gyvenimas jūsų nėra aplandęs, šiltai, saugiai sau gyvenate ir jaučiatės teisiausia iš teisiausių. Su patirtim kategoriškumas praeina, pamatysite, pažadu.

Beje jūsų nikas puikiai tinka jūsų požiūriui, čia šeip, pamąstymui.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 18, 16:16)
Ir vis tiek dedamos viltys i vaiko teva...
Sios merginos padetis panasi i daugelio mano pazistamu, kas, kad nebe 16-iniu, bet ne tokiu jau savarankisku, patikekit, be savo kampo, vienai auginti vaika yra labai sunku. Zinoma jei pajamos nemazos (nuo 3000 lt bent jau), tuomet gal kazkaip ir pragyventu. Tas prietaras apie dantis ir duona netikes,[COLOR=red] po to ir turim kruvas pasalpiniu mamasu, kurios grezia is valstybes pinigelius ir dar buriasi nepatenkintos i visokius aktyvisciu samburius  doh.gif
O del savigrauzos...nuo zmogaus tai priklauso, jei zinai, kad po to neturesi ramybes, lipsi sienom sau priekaistaudama ir naktimis sapnuosi to, ko nepagimdei, tai gink Dieve aborto tokiai silpnai butybei nereikia darytis  g.gif

Jums iki tų aktyvisčių - visas gyvenimas.
Atsakyti
Panasi situacija ir man buvo.Tik as tuo metu buvau 19 metu, pirmo kurso studente, be busto, be darbo, draugavom graziai su vaiko tevu , viena diena jis pasiule sukurt seima, pagalvojau myliu as ji, o gyvenom jau kartu , o kodel gi ne, dviese ir uzauginsim ta vaikeli , jis dirbo as galvojau baigsiu mokslus , kad ir su vaiku , nes jis man pades, bet.... kai suzinojau kad laukiuosi jau kita dien agryzus is studiju jo neberadau dingo su visias lagaminais, liko bustas uz kurio nuoma dar reikejo susimoket is savo stipendijos ir likau as be darbo, be namu, ir dar su auganciu pilvuku, su tevais jau nebebendravau, nies jie pries pradedant draugaut su vaiko tevu buvo pasake arba jis arba jie, aisku as pasirinkau vaiko teva, ir va gavau ka gavau. Kursiokai vis ikalbinejo nedurniuot negimdyt, sake prazusiu viena ir dar su vaiku ant ranku, o ir as nezinojau ka daryt, buvau pasimetus, viena diena begau darytis isvalyma, kita diena verkdavau apsikabinus pilva.Ir taip kol suejo terminas kai jau isvalymas nebedaromas, tada dar kartais pagalvodavau , kad galeciau kur nugriut ir prarast ta vaika , na sunkiom minutem apnykdavo tokios mintys, bet... isikapsciau viena is tos bedugnes, susiradau darbuka, nors pris tai teko ir ant suoliuko pamiegot lauke, ir dienu dienom slakiodavau po miesta nes neturedavau nei ka veikt nei kur nueit, visko buvo, bet isikapsciau , gavus darba isinuomavau busta pradejau lankyt antra kursa studiju kaip ir apsinormalizavo viskas, bet dar vis apnykdavo mintis , o kas bus kai gims, kaip as viena jauna susitvarkysiu, kaip auginsiu ji ka darysiu, kaip islaikysiu , ir nezinojau iki paskutines minutes ar tikrai as noriu to vaiko iki kol nepagimdziau, nors gimdykloje teko atsiklausyt visokiu repliku, bet tiesiog pataikiau ant tokios gydytojos, buvau isvadinta visokiais zodziais, bet...kai pamaciau ta angeliuka viskas usimirso ir mano gyvenimas pradejo suktis tik apie ji, viskas savaime isispresdavo ir to ko labai bijodavau kai laukiausi nieko nebeliko, nebeliko tu minciu ka as darysiu, kaip as viena auginsiu, o ir vaikas buvo labai neramus , per para numigdavau po 4 valandas ir visas likusias valandas ant ranku nesiodavau, bet vistiek dziaugiausi kad ji turiu, kad nepasidariau isvalymo, ir kai viena diena gavau pranesima kad vaiko metrikose tevas turi atsisakyt arba duot pavarde, tada man buvo sunkiausia momentas, nes reikejo ji susirast, o jo matyt net akyse nenorejau, net nesvarbu buvo kad elimentus gali vaikas gaut , na nenorejau matyt, kad jis mus paliko, nekenciau jo uz tai, bet radau ji, ir kai jau sedejom pas notare prie stalo ir jis turejo rasyt atsisakyma, jis mano nuostabai pareiske, kad neatsisakys vaiko blink.gif , kaip jis pasake pamaciau ir kazkas atsitiko, sako nezinau kas , bet jei ir negalesiu augint, bet noriu but jam tevas,ir siandien mano vaikas turi ne tik mama , bet ir savo tikra teva salia, ta kuris isigandes kazkada pabego biggrin.gif ir dar broli ir sese.Tad viskas priklauso tik nuo Jusu ir Jusu poziurio i pati gyvenima, ir negalvokit kas ka pasakys, kas ko noretu ar nenoretu, svarbiausiai ko jus norit, ir kai sau atsakysit ko norit , kai suprasit , kad esat stipresne nei pati galvojot tada viskas spresis savaime. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 18, 17:16)
Ir vis tiek dedamos viltys i vaiko teva...
Sios merginos padetis panasi i daugelio mano pazistamu, kas, kad nebe 16-iniu, bet ne tokiu jau savarankisku, patikekit, be savo kampo, vienai auginti vaika yra labai sunku. Zinoma jei pajamos nemazos (nuo 3000 lt bent jau), tuomet gal kazkaip ir pragyventu. Tas prietaras apie dantis ir duona netikes, po to ir turim kruvas pasalpiniu mamasu, kurios grezia is valstybes pinigelius ir dar buriasi nepatenkintos i visokius aktyvisciu samburius  doh.gif
O del savigrauzos...nuo zmogaus tai priklauso, jei zinai, kad po to neturesi ramybes, lipsi sienom sau priekaistaudama ir naktimis sapnuosi to, ko nepagimdei, tai gink Dieve aborto tokiai silpnai butybei nereikia darytis  g.gif

Tiesa, kad sunku vienai augint ir net labai sunku, bet nera neimanoma, bet jei esi stiprus, jei kuo maziau klausais tokiu postu , kurie va tik ir piesia, kad tu nepajegsi -tuomet viskas yra imanoma, kartais vienos mamos augindamos vaikus daugiau leidzia vaikui nei augindamos kartu su vaiko tevu. As iki metu laiko auginau viena savo sunu, nejau jokiu pasalpu kaip jus cia minit, nejau i jokius samburius, buvau pries tai dirbanti, ka temos autore ir paminejo, vaikui uzteko pinigu, o sau pinigu usidirbdavau namuose dirbdama naktimis ar laisvom minutem darydama projektus, su tuo paciu vaiku ant ranku sugebejau ir aukstaji isilavinima gaut ir gera darba. O su laiku ir savo stoga isigijom, tad nereikia cia keliu silpnesniu moteriskiu gyvenimus pripiest visom, as sakau jei zinai kad esi stipri ir esi pasiruosus visokiom tokiom kalbom, bet turi savo tiksla viskas yra imanoma , ir vienisom mamom dar medalius reiketu uzkabint, nes tai kiek jos atiduoda saves tam vaikuciui tai kiek jom tenka isgirst tai......
Atsakyti
Aistute123

Labai labai sveikinu, kad istverei ir nepaluzai Tau itin sunkiu laikotarpiu drinks_cheers.gif . Ir dziaugiuosi, kad gyvenimas gerai susikloste. As tikrai, tokiom, kaip tu medalius kabinciau. Tikiu, kad tokie dalykai uzgrudina, ir atsiranda dar stipresnis noras ir jegu kabintis i gyvenima.
Labai nusiminiau, kai parasei, kad sulaukei daug priekaistu, netgi is gydytojos...Tikejausi, kad Lietuvoje zmoniu morale aukstesne, kad Veroniku ir smerkimo laikai praeje....Kazkas siaubingo, na bet uz iskestus pazeminimus, tikiu atsipirko.
Atsakyti
Na argi moteris nėra stiprioji lytis? smile.gif
Atsakyti
montekrista tu matau kiekvienoj temoj reiskiesi lotuliukas.gif o autorei noreciau pasakyti,jei jau jus issiskyrete tai kokio velnio dar ex kisa nosi?cia jau jusu reikalas jus gimdysite ar ne.as jusu vietoj gimdyciau...
Atsakyti
Na bet kokie buna vyrai kiaules sad.gif

As balsoju pries aborta.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 15, 22:42)
Aha, tik aštuoniolika metų, ir sunkumų kaip nebūta smile.gif

Orchide a, kaip sekasi sprendimuose?  4u.gif

Sprendima priemiau... ir pasidariau isvalyma.... buvo baisu... bet turbut tokia mano kaltes kaina...
Papildyta:
QUOTE(Liuminesa @ 2011 03 18, 19:47)
Neverinlove, jūs už mane vyresnė, tačiau esate karegoriška kaip kokia aštuoniolikmetė.. Matosi, kad gyvenimas jūsų nėra aplandęs, šiltai, saugiai sau gyvenate ir jaučiatės teisiausia iš teisiausių. Su patirtim kategoriškumas praeina, pamatysite, pažadu.

Beje jūsų nikas puikiai tinka jūsų požiūriui, čia šeip, pamąstymui..  rolleyes.gif

Taip ne astuoniolikmete... taciau vienam ar kitam sprendimui priimti zmogus turi savo asmenines nuostatas ir poziuri... Gana kategoriska teigti, kad gyvenimas nera "aplamdes' smile.gif manes juk nepazistate ir nezinote ka yra teke isgyventi ko ne... Lengva yra kitus teisti ir moralizuoti...
Atsakyti
Parašiau komentarą ir tik tada perskaičiau, kad jau sprendimą priėmėte unsure.gif Gaila, kad taip nusprendėte.

Na, bet sėkmės tolimesniame gyvenime 4u.gif Viskas po truputį susidėlios į savo vietas. Laikykitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 20 kovo 2011 - 12:07
ar galiu paklaust kaip jauciates?
Atsakyti
QUOTE(orchide_a @ 2011 03 20, 12:58)
Sprendima priemiau... ir pasidariau isvalyma.... buvo baisu... bet turbut tokia mano kaltes kaina...

Pasirinkot lengviausia kelia... Likimas atsius kita isbandyma, nuo kurio negalesit pabegti. doh.gif Taip jau buna......................
Atsakyti