Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

QUOTE(liomi @ 2011 03 20, 13:37)
ar galiu paklaust kaip jauciates?

nekaip... kankina kaltes jausmas, pyktis ant saves... pries procedura atrode, kad gyvenimas is po koju slysta... nezinau, neteisinu saves, taip, gali vieni smerkti, kiti palaikyti... stengiuosi kuo maziau galvoti apie tai...uzsiimti kitais darbais... dariausi privacioje klinikoje, buvo pilna narkoze, nieko nejutau... taciau dabar neramina pakilusi kuno temperatura... nezinau ar tai normalu... kadangi nestumas labai mazas buvo, gydytoja sake, kad ateiciai tai netures itakos ir viskas bus tikrai gerai...
Papildyta:
QUOTE(*GG* @ 2011 03 20, 13:54)
Pasirinkot lengviausia kelia... Likimas atsius kita isbandyma, nuo kurio negalesit pabegti. doh.gif  Taip jau buna......................

nemanau, kad tai lengviausias kelias... Reikia atsidurti tokioje situacijoje, kad suprasti kokios mintys ir vidiniai isgyvenimai kankina, kad pasirizti tokiam sprendimui. anksciau niekada negalvojau, kad daryciausi isvalyma... bet...
Atsakyti
Jetau, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
na,ta diena ,kai atverete istaigos duris,jums duos daug.daug netekote ,bet dau igijote .visom prasmem .viena ju: mylesites atsakingiau,ne su betkuo.

siaip ,sekso partneris(ne mylimasis jau juk ) turetu duoti pakankama suma ,kad " susitvarkytumet " ir psichologiskai.

jei temp kils kreipkites i daktarus.jei bus blogai,kreipkites i mama.sveikit.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 20, 14:16)
na,ta diena ,kai atverete istaigos duris,jums duos daug.daug netekote ,bet dau igijote .visom prasmem .viena ju: mylesites atsakingiau,ne su betkuo.

siaip ,sekso partneris(ne mylimasis jau juk ) turetu duoti pakankama suma ,kad " susitvarkytumet "  ir psichologiskai.

jei temp kils kreipkites i daktarus.jei bus blogai,kreipkites i mama.sveikit.

na taip... bet kalbant apie atsakinguma mylintis, na juk visko nutinka, draugavome su juo 3 metus, nieko nebuvo... o cia susitikom po keliu menesiu, ryte isgeriau postinor ir vis tiek pastojau... kazkoks ziaurus likimo pokstas...
Atsakyti
QUOTE(orchide_a @ 2011 03 20, 14:10)
nemanau, kad tai lengviausias kelias... Reikia atsidurti tokioje situacijoje, kad suprasti kokios mintys ir vidiniai isgyvenimai kankina, kad pasirizti tokiam sprendimui. anksciau niekada negalvojau, kad daryciausi isvalyma... bet...

Buvau tokioj situacijoj. Pasielgiau kitaip. Ir tikrai nesigailiu, kad nenuzudziau savo vaiko.
Atsakyti
draugavome su juo 3 metus, nieko nebuvo... o cia susitikom po keliu menesiu

JIS BUVO EX!BUVO NEBE JUSU,BUVO SVETIMAS ZMOGUS ,KURIS PASUKO KITU KELIU,TIESIOG BUVOTE KAZKURI TARPSNI ARTIMI.NA 3 METUS.

liaukites galvoti toki brieda,kad cia tiesiog romantiskas meiles posukis!princai neduoda pinigu ,kad "pasitvarkyti gyvenima".jie laimingai gyvena pily ,visi kartu,ilgai ir laimingai.

as nenoriu moralizuot,cia ne mano reikalai,tiesiog,sirdele,padek sau pati .venk to vyro ,kuris net nedvejojo kaip pasielgti.jis nenori turet NIEKO BENDRO su jumis.as tik bijau,kad dabar jus idealizuosite buvusius santykius,nes isgyvenote tokia slapta ir intimia netekti.netiesa!jis neisgyveno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 kovo 2011 - 13:35
QUOTE(*GG* @ 2011 03 20, 13:21)
Buvau tokioj situacijoj. Pasielgiau kitaip. Ir tikrai nesigailiu, kad nenuzudziau savo vaiko.

Aš irgi taip manau, kad moteris, nuspręndusi gimdyti, niekada gyvenime dėl to nesigailės.
Atsakyti
QUOTE(*GG* @ 2011 03 20, 14:21)

panasioje - galbut, bet tokioje pacioje nelabai itiketina butu... Susirinkome cia smerkti vieni kitu?... Apie vaiko nuzudyma siek tiek per ziauriai pasakyta... sveikinu jei jus gyvenime esate tokia teisinga, morali ir klaidu nedarote.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 03 20, 11:36)
Aš irgi taip manau, kad moteris, nuspręndusi gimdyti, niekada gyvenime dėl to nesigailės.

ar jums viskas tvarkoje?misios turetu buti tokiu metu.pasimelskite.nes matau nesuprantate,kad jau nereikia jusu postringavimu .
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 20, 14:41)
ar jums viskas tvarkoje?misios turetu buti tokiu metu.pasimelskite.nes matau nesuprantate,kad jau nereikia jusu postringavimu .

Daugiausia temos autore turetu melstis. Net specialios maldos yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 20, 13:41)

Ne, man ne viskas tvarkoje, nes man ne tas pats, kai taip atsitinka.
Atsakyti
QUOTE(orchide_a @ 2011 03 20, 13:10)
taciau dabar neramina pakilusi kuno temperatura...

ar jums skyre antibiotiku?

atliekant gimdos abrazija (kai isgramdomas gimdos turinys) labai lengva inesti infekcija - del to gali buti pakilusi temperatura.

butinai kreipkites i gydytojus!
Atsakyti