Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Labas, aš irgi seniai berašiau.
Naujienos - nusilupau dar vieną breketą netyčia saldainį valgydama, jau gėda, pusmetis, o jau antras breketas nurautas. Lakstau atsikabinusiu, ant gumučių besilaikančiu, bet pirmadienį jau vizitas.
Apačia išsitiesino per 1,5 mėn, neįtikėtina, bet ir skauda ištisai. Net dabar.

Merginos, SOS, ką darote, jei pagelsta dantys?
Valau dviem šepetėliais ryte-vakare+skalavimo skystis(dabar išmėginau listeriną, tai kaip ėda burną bjauriai, bet po to jausmas fantastiškas)+ kur telpa siūlas, bet mano laaabai siauri tarpdančiai, mažai kur įkišu. Ir ortodontė gyrė, kad gerai prižiūriu, bet spalva tragiška verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 03 22, 18:26)

man tas pats.. dantys (ypac aplink breketus labai pageltonave)..klausiau gydytojos kodel taip yra, ...sake kad taip buna, nes apnasos ir panasiai, bet po breketu nuemimo vskas turi praeiti.. bet man vistiek labai nejauku kartais,ypac jau pries vizita, tai gumytes ir taip pageltonavusios buna, o dar plius dantukai,nu isvis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Naujokei 4u.gif

Mano fronte nieko naujo. Dantys juda, maudžia, bet ekstremalių pokyčių nėra. Ką tik grįžau iš kavinės, kur teko sumuštinį valgyti su peiliu ir šakute - kaip pavargau biggrin.gif dar peilis buvo toks niekam tikęs biggrin.gif O šiaip valgau beveik viską, tik bijau breketus pamest. Na kol kas laikosi.

beprotiskai_fantastiska, kaip Tavo dantenos?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 20, 20:16)
kiek mokejai?

60 lt mokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 22, 19:58)
Sveikos  smile.gif
Ką tik grįžau iš kavinės, kur teko sumuštinį valgyti su peiliu ir šakute - kaip pavargau  biggrin.gif  dar peilis buvo toks niekam tikęs  biggrin.gif  O šiaip valgau beveik viską, tik bijau breketus pamest. Na kol kas laikosi.

Labukas, pas mani tokia kasdienybi. blush2.gif Jau visi priprata.

A jums ein atsikast ka nors?? Nu ma niekaip! Mazu tarps per daug didelis tarp zandikauliu? Plestinis buds pas mani naudojams retzygiais, bet uzknis i vel pereinu prie sakutes i peilia.

Mana i dantai ziuriu geltuonuoj.Nors nebuva is tu baltuju. Tuoj jauc bus kaip nutrijas( jei neklystu( tokios tragiskas spalvos)) g.gif

Pastebejau, ka paskutiniu metu pradejau daugiau sypsotis( nors i ne kokia "aplinka" darbe). Pradedu priprast prie sava zaslu. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš po vizito, perklijavo breketuką, pakeitė gumytes viršuj, paėmė 30Lt ir viskas thumbup.gif tik pradėjau su daktare šnekėti dėl dantų ir dantenų, pas mane pirmukai ir lyg ir antrukai šiek tiek nevienodo dydžio, tai ortodontė sakė, kad norint suvienodinti reikia dantenos kraštelį nuimti, nežinau kaip ta procedūra vadinasi blush2.gif sakė lazeriu šalina, neskausmingai, gal kuri susidūrėte su tuom? Įdomu kas ten tiksliai per procedūra. Sudomino visai, kaip supratau ir kainuoja ne dramblį ~100Lt
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 03 22, 22:58)
O aš po vizito, perklijavo breketuką, pakeitė gumytes viršuj, paėmė 30Lt ir viskas thumbup.gif tik pradėjau su daktare šnekėti dėl dantų ir dantenų, pas mane pirmukai ir lyg ir antrukai šiek tiek nevienodo dydžio, tai ortodontė sakė, kad norint suvienodinti reikia dantenos kraštelį nuimti, nežinau kaip ta procedūra vadinasi blush2.gif sakė lazeriu šalina, neskausmingai, gal kuri susidūrėte su tuom? Įdomu kas ten tiksliai per procedūra. Sudomino visai, kaip supratau ir kainuoja ne dramblį ~100Lt

Svajaaa norejo daryt, bet kiek atsimenu apsigalvojo. ir Kavyte norejo daryt,bet man atrodo kad nebedarys.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 22, 19:58)
beprotiskai_fantastiska, kaip Tavo dantenos?

Vis dar ištinus ir skauda... bandysiu eit pas higienistę šiandien, labiausiai bijau, kad ten nebūtų sugedęs dantukas tas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 03 22, 18:26)
Valau dviem šepetėliais ryte-vakare+skalavimo skystis(dabar išmėginau listeriną, tai kaip ėda burną bjauriai, bet po to jausmas fantastiškas)+ kur telpa siūlas, bet mano laaabai siauri tarpdančiai, mažai kur įkišu. Ir ortodontė gyrė, kad gerai prižiūriu, bet spalva tragiška verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pas mane irgi labai pageltonave yra, nors ir priziuriu, galvoju gal jau reiketu higienini valyma pasidaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 23, 09:27)
Pas mane irgi labai pageltonave yra, nors ir priziuriu, galvoju gal jau reiketu higienini valyma pasidaryti. smile.gif

as nesioju ne pilna savaite, mano irgi geltonuoja, bet virsuij, aplink breketus g.gif
Atsakyti
Bet, žiūriu, daugumai merginų geltonuoja dantukai.. Aš, kaip bijau, kad nuėmus ir nebeatsistatys jau.. unsure.gif Greičiausiai čia vistiek emalis kažkaip į tą metalą reaguoja.. Juk ne mažos mergaitės esam, suprantam, kad prižiūrėt reikia.. Bet čia brūžink nebrūžinus, vistiek gelsta.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 03 23, 10:06)
Bet, žiūriu, daugumai merginų geltonuoja dantukai.. Aš, kaip bijau, kad nuėmus ir nebeatsistatys jau..  unsure.gif  Greičiausiai čia vistiek emalis kažkaip į tą metalą reaguoja.. Juk ne mažos mergaitės esam, suprantam, kad prižiūrėt reikia.. Bet čia brūžink nebrūžinus, vistiek gelsta..  g.gif

na manau nuemus padarysim higiena, pabalinsim ir bus ledine sypsena thumbup.gif
Atsakyti