Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Labas rytas smile.gif
vakar vakare pagaliau radau ir prisiveričua išsivalyt siūlu dantis, net lengviau dabar.

Atsikast tai ir aš beveik nieko negaliu, viską pjaustau ir tada jau jūra iki kelių biggrin.gif

beprotiskai_fantastiska, jo, būtinai eik. gal šiaip kokie neųvarumai tai pavalys ir praeis 4u.gif

Atsakyti
Sakykit mergaites, kurios daresi higiena pas Gerda birstono gatveje, kur ten ieskoti jos toje mokykloje? Per pagrindines duris reikia ieiti?
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 03 23, 10:06)
Bet, žiūriu, daugumai merginų geltonuoja dantukai.. Aš, kaip bijau, kad nuėmus ir nebeatsistatys jau..  unsure.gif  Greičiausiai čia vistiek emalis kažkaip į tą metalą reaguoja.. Juk ne mažos mergaitės esam, suprantam, kad prižiūrėt reikia.. Bet čia brūžink nebrūžinus, vistiek gelsta..  g.gif

Hm... kaip idomiai, as valydavau tik ryte ir vakare su paprastu sepeteliu ir tokiu mazu tarp breketu. Jokiu siulu, skalavimo skysciu nenaudojau ir negelsdavo visai, per visa nesiojima tik viena karta hiegiena dariausi, valgydavau viska is eiles, daug arbatos, spalvotu gerimu...
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 03 19, 20:51)
O dar noriu Jusu stai ko paklausti.... ar nepakenke breketai dantenoms? Ar nepradejo del to jos smukti? Juk judinami dantukai gi.  g.gif

Man po breketu nuemimo, pasmuko apatiniu dantu dantenos, ir siaip daug jautresnes pasidare. Seniau jokiu problemu nebuudavo o dabar vis jauciu dantis, tai pamaucia, tai paspaudzia
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 03 23, 12:03)
Sakykit mergaites, kurios daresi higiena pas Gerda birstono gatveje, kur ten ieskoti jos toje mokykloje? Per pagrindines duris reikia ieiti?

Karaliaus Mindaugo 11 mirksiukas.gif pro pagrindines durys- tiesiai laiptais i 3 auksta ir po kaire suki i pati pirma kabineta. (med pagalba) 309 kab.
Nesunkiai radau smile.gif manau ir tu rasi.
Blondie, kaip sekas su elastikais draugauti? As jau pradedu biski simuliuot blush2.gif
Atsakyti
As irgi kartais nenoredama simuliuoju, valgiau univere, griztu namo ir atsiminiau kad atgal elastiko neisidejau, arba viena ryta pabudau ir tik tada atsiminiau kad esu be jo blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 03 23, 18:08)
Karaliaus Mindaugo 11  mirksiukas.gif  pro pagrindines durys- tiesiai laiptais i 3 auksta ir po kaire suki i pati pirma kabineta. (med pagalba) 309 kab.
Nesunkiai radau  smile.gif  manau ir tu rasi.
Blondie, kaip sekas su elastikais draugauti? As jau pradedu biski simuliuot  blush2.gif

Aciu, kai eisiu zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 03 23, 17:08)
Blondie, kaip sekas su elastikais draugauti? As jau pradedu biski simuliuot  blush2.gif

Gerai.. smile.gif Jau atrodo, kad jie man nieko nebetempia, kokių gorilų norėtųs.. lotuliukas.gif O nešioju labai sąžiningai, valgydama irgi nenuimu.. Ai, vieną dieną buvau nusiėmus ir pamiršau užsidėt, bet tada su sveikata labai blogai buvo, tai ne elastikai jau man rūpėjo.. O šiaip tai nesimuliuoju.. pioneer.gif O tu irgi nesimuliuok.. nono.gif Paskui dės herbstą atgal.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 03 23, 21:57)
Gerai..  smile.gif  Jau atrodo, kad jie man nieko nebetempia, kokių gorilų norėtųs..  lotuliukas.gif  O nešioju labai sąžiningai, valgydama irgi nenuimu.. Ai, vieną dieną buvau nusiėmus ir pamiršau užsidėt, bet tada su sveikata labai blogai buvo, tai ne elastikai jau man rūpėjo.. O šiaip tai nesimuliuoju..  pioneer.gif  O tu irgi nesimuliuok..  nono.gif  Paskui dės herbstą atgal..  rolleyes.gif

oj! negazdink su Herbstu biggrin.gif nenoreciau vel 2000lt moket doh.gif
imsiu pavizdi is taves bigsmile.gif drinks_cheers.gif kt savaite vizitas gal ir as gausiu kokiu gorilu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

as pagaliau baigiau dantu skyliu lopimo ir salinimo darbus. Siandien gavau gumytes tarp 6 - 7 dantu, sekantis susitikimas laukia pirmadieni ziedu ir gomurinio lanko primatavimui smile.gif Rodos, prasidejo pirmieji darbai smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mergaites. 4u.gif

Taip retai uzsuku paskutines savaites. blush2.gif Sveikos prisijungusios naujokes 4u.gif

Man jau pirmadieni vizitas,idomu ka si karta darys. g.gif Dantukai jau patieseje ir gan nemazai,gal reiks nauju nuotraukeliu pasidaryt ir visom parodyt. ax.gif Bet kokie tarpeliai apacioj atsirade doh.gif , ir skaudet vel pradejo gan taip nemazai,vis pries vizita kokias 2 savaites skausmas atsinaujina. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As cia reciau nei kaip jaunas menulis apsilankau, ale kad ner man jokiu bedu ar neaiskumu, kad pasidalint noretusi smile.gif
Bet pasisikaitysiu dabar ka plepat, pasiilgau. Nesioju tuos breketus (5-tas menuo) ir jokio diskompforto man, skausmu, ar trynimu. Zodziu apsipratau jau seniai.
Vakar buvau vizite, klausiau gydytojos kiek man cia nusimato nesiot, tai sake neilgiau kaip iki kito pavasario thumbup.gif
Man labai gerai, nes tuomet is lt zadu isvykti.
Atsakyti
Nuu, ne visoms dar apskambino dėl Budrienės vizitų, pirmadieniais dirbs VIC dabar, tai nukelia, kas užsirašiusios jau smile.gif
Atsakyti