Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(Džinga @ 2011 03 28, 15:21)
ai, ir juk man ryt jau 8 mėnesiukai, aaa. :}}}

iš anksto su artėjančia sukaktimi 4u.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 28, 14:34)
o dieve, ji pas mane per patį priekį eina. Per 8 dantis doh.gif  Kaip negerai, jei pageltonuos doh.gif  O vizitas dar toli, gegužės 2.

Na nebus taip ziauriai kad spindes geltona, tik truputi, man ir buvo prieki uzdeja, tai nesimate taip jau kad geda butu dantis rodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 03 28, 14:40)
  Dar minejo, kad kartais nereikes isvis moket, bet turbut nugriuciau, jei taip atsitiktu koki karta  biggrin.gif

Man pas ja du kartus nereikejo nieko moketi, bet ten buvo tarpiniai vizitai, kai pasistumus danciui uzbegau spyruokles perkelt biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jau sakiau, nuo elastiko tarp antruko ir iltinio buvo pasidaręs nemažas tarpas. Švietė iš tolo. Tai va uždėjo ryte grandinėlę, ir jau to tarpo nebėra blink.gif Negaliu patikėti, kad taip greit. bigsmile.gif bet sukąst dantų nelabai galiu, jautrūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 kovo 2011 - 16:31
Pasakysiu tiesa, perskaitau kaikuriuos postus ir taip baisu darosi... blink.gif kaip cia viskas sudetinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 28, 14:12)
Nu ką aš žinau, čia gal jūs apie save kalbėkit, o ne už kitas. Aš tai ir šeip graži jaučiuosi, manau gražiam žmogui ir breketai vaizdo nepagadina.  cool.gif 

Oi čia jūs duodat su tuo "pensijiniu" amžium breketam  biggrin.gif manau pas mus kaip tik mažai jaunų visai mergaičių, visos mes čia 24-40 manau  biggrin.gif

Amzius ner svarbu, svarbu, ka norim susitvarkyt dantukus!

QUOTE(Emukas21 @ 2011 03 28, 14:19)
Jo tokia permatoma, poto pageltonuoja jin, bet man jos ten 1cm koks gale, bet vistiek 20lt  thumbup.gif

Apie kokia jus cia "zylka" snekat?

QUOTE(pantera negra @ 2011 03 28, 14:34)
Ne visada gydytoja gali pagreitinti tavo dantu judejima. Mano ortodonte irgi pasakojo, kad turi paciente, kuriai beliko 2mm tarpeli uzdaryti ir nuimtu breketus, bet dantys nustojo judeti ir dabar laukia, nes nieko negali padaryti...
Man logiskai mastant irgi atrodytu, kad tokiu atveju reiketu kaip tik kuo daugiau verzti, per jega dantis stumti, bet matyt, kaip tik negalima taip daryti. As tai vis tiek stengciausi pasitiketi gydytoja. Netikiu, kad ji specialiai nieko nedaro  4u.gif

Nevalna per gvalta matyt. Kantrybi- dorybi!

QUOTE(Džinga @ 2011 03 28, 15:21)
sveikos gyvos. :}
ai, ir juk man ryt jau 8 mėnesiukai, aaa. :}}}

Labuks, spaudziu desine tokia proga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 28, 16:47)
Pasakysiu tiesa, perskaitau kaikuriuos postus ir taip baisu darosi... blink.gif kaip cia viskas sudetinga doh.gif

Patikėk, sudėtingumo nulis. Nebent sudėtinga, kai papildomus aparatus nešioti reikia. O visokios gumytės tai juokas, per sekundę uždėjai, per sekundę nuėmei. Man sudėtingiausia yra naudotis mažais šepetukais, valant dantis, nes aš tiesiog tingiu. blush2.gif Nebuvo nei dienos, kad gailėčiausi užsidėjusi juos. Dabar kas ryta atsikelus sau nusišypsau, malonu matyti nebe vampyriškus dantis. wub.gif Skausmas irgi juokingas. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 kovo 2011 - 17:01
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 28, 17:58)
Patikėk, sudėtingumo nulis. Nebent sudėtinga, kai papildomus aparatus nešioti reikia. O visokios gumytės tai juokas, per sekundę uždėjai, per sekundę nuėmei. Man sudėtingiausia yra naudotis mažais šepetukais, valant dantis, nes aš tiesiog tingiu. blush2.gif  Nebuvo nei dienos, kad gailėčiausi užsidėjusi juos. Dabar kas ryta atsikelus sau nusišypsau, malonu matyti nebe vampyriškus dantis. wub.gif  Skausmas irgi juokingas. irnesakyk.gif

Pritariu. Menkas tas vargas, kai matai nuostabius pokyčius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 28, 17:30)
Kaip jau sakiau, nuo elastiko tarp antruko ir iltinio buvo pasidaręs nemažas tarpas. Švietė iš tolo. Tai va uždėjo ryte grandinėlę, ir jau to tarpo nebėra blink.gif  Negaliu patikėti, kad taip greit. bigsmile.gif  bet sukąst dantų nelabai galiu, jautrūs.

man irgi tas pats doh.gif toooks tarpas svieciasi is tolo. tikiuos ketvertadiein gauti elastine grandinele kad pagaliau tarpus pradet uzdarinet smile.gif
bet taip greit uzsidare tarpas tau bigsmile.gif taip faina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man išvis viskas labai greit vyksta. Gal todėl, kad atėjus į konsultaciją pirmiausia ką pasakiau, kad man reikia kuo skubiau breketų ir negaliu laukti. Tai pamenu antrą dieną po konsultacijos uždėjo viršų, sekantį vizitą- apačią, ir iškart elastikus liepė nešiot. Lankas viršuje irgi vienas beliko. Tikiuosi kad greitai ir tas krūminis užsitrauks. smile.gif O tada jau greit ir nuims clap_1.gif Gal tas mano užsidegimas padeda dantims greičiau judėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 kovo 2011 - 18:15
maciau kalbejot, del dejimo breketus ant abieju zandikauliu, ir jai blogas sakandis butina det ant abeju.. o as dbr prisiminiau savo kaimyno situacija.. jis dejosi tik virsuje.. nors sakandis buvo blogas, tai gydytoja ant apatinio zandikaulio uzdejo po breketa is vienos puses ir kitos, uz ko kabino elastika:) taigi imanomas ir toks variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 03 28, 19:16)
maciau kalbejot, del dejimo breketus ant abieju zandikauliu, ir jai blogas sakandis butina det ant abeju.. o as dbr prisiminiau savo kaimyno situacija.. jis dejosi tik virsuje.. nors sakandis buvo blogas, tai gydytoja ant apatinio zandikaulio uzdejo po breketa is vienos puses ir kitos, uz ko kabino elastika:) taigi imanomas ir toks variantas smile.gif

Matai, pasirodo ir taip būna g.gif
Atsakyti