Sveikos,
aš šiandien po vizito. Užklijavo nulūžėlį, taip pat sagutę vidinėj pusėj viršutinio dešinio penktuko ir gavau elastikų ir aš pagaliau
gorilų, parašyta ant pakelio medium. Bet man nešioti reikia tik vienoj pusėj, kurioj buvo kreivesnis sąkandis. Kitoj pusėj breketai ištiesino 
Klausinėjausi dėl tų vielos storių, tai sakė, jog jų yra kelios rūšys - apvalios ir kampuotos (tarkim pas mane viršuj jau kampuota, o apačioj dar apvali). Ir kiekviena iš tų rūšių turi keletą storių, kuriuos parenka pagal kiekvieną žmogų - vienam reikia bent 4, o būna, jog tik dviejų
žodžiu, galime nesilyginti 
Pasiguodžiau dėl geltonų dantų, tai sakė, kad išsigalvoju
bet nusiraminimui eisiu į higieną, juolab, kad matau akmenuką ant vieno danties.
Taip pat pašnekėjom, kad man nešiot 2 metus tikrai nereikės, turi būt gana 1,5 m. Ir prie to pačio, kad jei ne mano dantų nuvalgymas, jau atrodyčiau kaip holivudinė
ir jums rodytis nėra tokios didelio ūpo, kai lygumas yra, o bendro vaizdo - ne, vien dėl "garbanotos" apačios. Estetinis plombavimas - mano būsimas draugas
Aš irgi nenustoju maivytis ir grožėtis teigimais pokyčiais, pusė metų pralėkė kaip pora savaičių, jei taip toliau - bus gaila, kai nuims
aš šiandien po vizito. Užklijavo nulūžėlį, taip pat sagutę vidinėj pusėj viršutinio dešinio penktuko ir gavau elastikų ir aš pagaliau

Klausinėjausi dėl tų vielos storių, tai sakė, jog jų yra kelios rūšys - apvalios ir kampuotos (tarkim pas mane viršuj jau kampuota, o apačioj dar apvali). Ir kiekviena iš tų rūšių turi keletą storių, kuriuos parenka pagal kiekvieną žmogų - vienam reikia bent 4, o būna, jog tik dviejų

Pasiguodžiau dėl geltonų dantų, tai sakė, kad išsigalvoju

Taip pat pašnekėjom, kad man nešiot 2 metus tikrai nereikės, turi būt gana 1,5 m. Ir prie to pačio, kad jei ne mano dantų nuvalgymas, jau atrodyčiau kaip holivudinė

QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 28, 16:58)
Patikėk, sudėtingumo nulis. Nebent sudėtinga, kai papildomus aparatus nešioti reikia. O visokios gumytės tai juokas, per sekundę uždėjai, per sekundę nuėmei. Man sudėtingiausia yra naudotis mažais šepetukais, valant dantis, nes aš tiesiog tingiu.
Nebuvo nei dienos, kad gailėčiausi užsidėjusi juos. Dabar kas ryta atsikelus sau nusišypsau, malonu matyti nebe vampyriškus dantis.
Skausmas irgi juokingas. 

As irgi turiu ta sagute lygiai toj pacioj vietoj

Vat dar su vienu klausimu atbėgau, nes čia stebiu jūsų pokalbius kartas nuo karto. Turbūt toks dalykas, kaip breketų nuėmimas savaitei ar porai dienų nėra įmanomas? Kaip įsivaizduoju, tai viskas sugrįžta į savo vietas
Ne ateinančią, o sekančią vasarą planuojame savo vestuves, nenorėčiau būti su breketukais
O jei ateinantį rudenį vis tik įsitaisyčiau juos, iki kitos vasaros būtų nepilni metai praėję, ir kiek skaitinėjau, nė pusė laiko nebūtų.
Kvaršinu čia sau ir kitiems galvas kas būtų, jeigu būtų Bet iš tiesų noriu apsišviest šia tema

Ne ateinančią, o sekančią vasarą planuojame savo vestuves, nenorėčiau būti su breketukais

Kvailystė, nei vienas normalus ortodontas neturėtų sutikti šitaip daryti.
Jei gedyjatės per vestuves su breketais būti, tada dėkitės po jų. Aš tai vestuves greičiau atidėčiau, o ne dantų tvarkymą

QUOTE(Esha @ 2011 03 28, 19:38)
Ir man labai didziulis tarpas uzsidare per para. Geras vaizdelis 

Man per nakti visa apacia i lanka atsistojo

Ketvirtadieni jau Lietuvon,penktadieni 11.30 higiena, 13.30 vizitas,o paskui jau galiu tusavotis

P.S. Idomu butu padaryt apklausa kitoj temoj,kokio amziaus susidejom breketus

QUOTE(konkreciai @ 2011 03 29, 01:31)
Vat dar su vienu klausimu atbėgau, nes čia stebiu jūsų pokalbius kartas nuo karto. Turbūt toks dalykas, kaip breketų nuėmimas savaitei ar porai dienų nėra įmanomas? Kaip įsivaizduoju, tai viskas sugrįžta į savo vietas
O jei ateinantį rudenį vis tik įsitaisyčiau juos, iki kitos vasaros būtų nepilni metai praėję, ir kiek skaitinėjau, nė pusė laiko nebūtų.
Kvaršinu čia sau ir kitiems galvas kas būtų, jeigu būtų Bet iš tiesų noriu apsišviest šia tema

Na nebent norite poto vėl iš naujo dėtis ir mokėt tuos pinigėlius. Nes niekas tikrai taip nedaro. Pritariu Balalaikai, kad atidėkit vestuves

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 29, 08:54)
Na nebent norite poto vėl iš naujo dėtis ir mokėt tuos pinigėlius. Nes niekas tikrai taip nedaro. Pritariu Balalaikai, kad atidėkit vestuves
O kodėl tik rudenį dėsitės? dėkitės dabar ir tada gal iki kitos vasaros nuims 

Vadinasi gerai suprantu viską

QUOTE(konkreciai @ 2011 03 29, 01:31)

Aš irgi siūlyčiau geriau vestuves atidėti

QUOTE(renachiuke @ 2011 03 29, 04:07)
P.S. Idomu butu padaryt apklausa kitoj temoj,kokio amziaus susidejom breketus
[/i].

Aha, tikrai idomu būtų

ar čia tik man taip atrodo, ar pas tave stipriai centras nuvažiavęs?