Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Ir man labai didziulis tarpas uzsidare per para. Geras vaizdelis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš šiandien po vizito. Užklijavo nulūžėlį, taip pat sagutę vidinėj pusėj viršutinio dešinio penktuko ir gavau elastikų ir aš pagaliau biggrin.gif gorilų, parašyta ant pakelio medium. Bet man nešioti reikia tik vienoj pusėj, kurioj buvo kreivesnis sąkandis. Kitoj pusėj breketai ištiesino smile.gif
Klausinėjausi dėl tų vielos storių, tai sakė, jog jų yra kelios rūšys - apvalios ir kampuotos (tarkim pas mane viršuj jau kampuota, o apačioj dar apvali). Ir kiekviena iš tų rūšių turi keletą storių, kuriuos parenka pagal kiekvieną žmogų - vienam reikia bent 4, o būna, jog tik dviejų smile.gif žodžiu, galime nesilyginti smile.gif
Pasiguodžiau dėl geltonų dantų, tai sakė, kad išsigalvoju blush2.gif bet nusiraminimui eisiu į higieną, juolab, kad matau akmenuką ant vieno danties.
Taip pat pašnekėjom, kad man nešiot 2 metus tikrai nereikės, turi būt gana 1,5 m. Ir prie to pačio, kad jei ne mano dantų nuvalgymas, jau atrodyčiau kaip holivudinė sad.gif ir jums rodytis nėra tokios didelio ūpo, kai lygumas yra, o bendro vaizdo - ne, vien dėl "garbanotos" apačios. Estetinis plombavimas - mano būsimas draugas biggrin.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 28, 16:58)
Patikėk, sudėtingumo nulis. Nebent sudėtinga, kai papildomus aparatus nešioti reikia. O visokios gumytės tai juokas, per sekundę uždėjai, per sekundę nuėmei. Man sudėtingiausia yra naudotis mažais šepetukais, valant dantis, nes aš tiesiog tingiu. blush2.gif  Nebuvo nei dienos, kad gailėčiausi užsidėjusi juos. Dabar kas ryta atsikelus sau nusišypsau, malonu matyti nebe vampyriškus dantis. wub.gif  Skausmas irgi juokingas. irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi nenustoju maivytis ir grožėtis teigimais pokyčiais, pusė metų pralėkė kaip pora savaičių, jei taip toliau - bus gaila, kai nuims biggrin.gif
Atsakyti
As irgi turiu ta sagute lygiai toj pacioj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Vat dar su vienu klausimu atbėgau, nes čia stebiu jūsų pokalbius kartas nuo karto. Turbūt toks dalykas, kaip breketų nuėmimas savaitei ar porai dienų nėra įmanomas? Kaip įsivaizduoju, tai viskas sugrįžta į savo vietas g.gif

Ne ateinančią, o sekančią vasarą planuojame savo vestuves, nenorėčiau būti su breketukais blush2.gif O jei ateinantį rudenį vis tik įsitaisyčiau juos, iki kitos vasaros būtų nepilni metai praėję, ir kiek skaitinėjau, nė pusė laiko nebūtų. g.gif Kvaršinu čia sau ir kitiems galvas kas būtų, jeigu būtų Bet iš tiesų noriu apsišviest šia tema
Atsakyti
Kvailystė, nei vienas normalus ortodontas neturėtų sutikti šitaip daryti. schmoll.gif Jei gedyjatės per vestuves su breketais būti, tada dėkitės po jų. Aš tai vestuves greičiau atidėčiau, o ne dantų tvarkymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 29 kovo 2011 - 01:16
QUOTE(Esha @ 2011 03 28, 19:38)
Ir man labai didziulis tarpas uzsidare per para. Geras vaizdelis smile.gif

Man per nakti visa apacia i lanka atsistojo biggrin.gif ir nuo to laiko nebesikeicia niekas bigsmile.gif . Is tikruju tai perdedu truputi,bet tikrai pas mane nebuvo problemu su apacia,tik vienas dantukas buvo kreivas,kuris per +/- 10 valandu miego issitiesino ir nuo tada tikrai nieko nematau,kad kas keistusi smile.gif

Ketvirtadieni jau Lietuvon,penktadieni 11.30 higiena, 13.30 vizitas,o paskui jau galiu tusavotis biggrin.gif

P.S. Idomu butu padaryt apklausa kitoj temoj,kokio amziaus susidejom breketus smile.gif
.
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 29, 01:31)
Vat dar su vienu klausimu atbėgau, nes čia stebiu jūsų pokalbius kartas nuo karto. Turbūt toks dalykas, kaip breketų nuėmimas savaitei ar porai dienų nėra įmanomas? Kaip įsivaizduoju, tai viskas sugrįžta į savo vietas g.gif

Ne ateinančią, o sekančią vasarą planuojame savo vestuves, nenorėčiau būti su breketukais blush2.gif O jei ateinantį rudenį vis tik įsitaisyčiau juos, iki kitos vasaros būtų nepilni metai praėję, ir kiek skaitinėjau,  nė pusė laiko nebūtų.  g.gif  Kvaršinu čia sau ir kitiems galvas kas būtų, jeigu būtų Bet iš tiesų noriu apsišviest šia tema

Na nebent norite poto vėl iš naujo dėtis ir mokėt tuos pinigėlius. Nes niekas tikrai taip nedaro. Pritariu Balalaikai, kad atidėkit vestuves smile.gif O kodėl tik rudenį dėsitės? dėkitės dabar ir tada gal iki kitos vasaros nuims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 29, 08:54)
Na nebent norite poto vėl iš naujo dėtis ir mokėt tuos pinigėlius. Nes niekas tikrai taip nedaro. Pritariu Balalaikai, kad atidėkit vestuves  smile.gif O kodėl tik rudenį dėsitės? dėkitės dabar ir tada gal iki kitos vasaros nuims  mirksiukas.gif

Vadinasi gerai suprantu viską smile.gif Tiesiog dabar gyvenu vienoj Europos valstybėj, vasarą grįžtu į Lietuvą ir tada persikraustau į dar kitą valstybę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 03 29, 01:31)

Aš irgi siūlyčiau geriau vestuves atidėti 4u.gif juk kaip bus smagu šypsotis, kai šypsena holivudinė wub.gif wub.gif wub.gif o jau ir vyrą išbandysi, tegu palaukia jei myli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 03 29, 04:07)
P.S. Idomu butu padaryt apklausa kitoj temoj,kokio amziaus susidejom breketus smile.gif [/i].

Aha, tikrai idomu būtų smile.gif ir kitom, kurios galvoja kad būdamos 24 metų jau per senos breketam biggrin.gif
Atsakyti
Va toki mano pokyciai...
sausio 30 diena:

user posted image

kovo 29 diena:

user posted image

Po truputi lyg taisosi vienas dantukas, kuriame ir buvo didziausia beda...
Atsakyti
ar čia tik man taip atrodo, ar pas tave stipriai centras nuvažiavęs? blush2.gif
Atsakyti