Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(Hmzz @ 2011 03 29, 15:16)
Gali ir be traukimo sutvarkyti - pas mane kaip jau anksčiau buvau rašius irgi buvo ištrauktas vienas vaikystėj dantukas ir dėl to centras nuvaziaves, tai sutvarkė centrą be jokio papildomo dantu traukimo.

gal dar viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau nusifotografuoti ir ikelti dantuku nuotraukas i albuma, bet nezinau i ka cia reikia kreiptis del prisijungimo duomenu, slaptazodzio? blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 29 kovo 2011 - 14:39
Sveikos smile.gif
Ateinu prisiduoti biggrin.gif
Pakeite siandien apacioj lanka, bet taip sunkiai jis dejos ir taip skaudejo, kad net prakaitas ispyle fear.gif Dabar pora savaiciu liepe nenesioti elastiku, leisti dantims patiems pasislinkti, o po poros savaiciu jau vel tempti su elastikais, kad uzsidarytu tarpai. Virsuje pakeite grandinele (dabar susimasciau, ar buvo butina ja keisti. Nors gal irgi issitampo kaip elastikai g.gif ). Dar paslifavo biski virsutinius priekinius dantis ir paplombavo siek tiek apacias, nes pirmukai labai nuvalgyti buvo blush2.gif Sumokejau 250lt.
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2011 03 28, 20:25)
Sveikos,

* Klausinėjausi dėl tų vielos storių, tai sakė, jog jų yra kelios rūšys - apvalios ir kampuotos (tarkim pas mane viršuj jau kampuota, o apačioj dar apvali). Ir kiekviena iš tų rūšių turi keletą storių, kuriuos parenka pagal kiekvieną žmogų - vienam reikia bent 4, o būna, jog tik dviejų smile.gif žodžiu, galime nesilyginti smile.gif

**Ir prie to pačio, kad jei ne mano dantų nuvalgymas, jau atrodyčiau kaip holivudinė sad.gif ir jums rodytis nėra tokios didelio ūpo, kai lygumas yra, o bendro vaizdo - ne, vien dėl "garbanotos" apačios. Estetinis plombavimas - mano būsimas draugas biggrin.gif

* As buvau 100% isitikinusi, kad pas mane apvalios vielos, kol nepasiziurejau i veidrodi lotuliukas.gif visgi kampuotos pas mane. Kazkuri lygtai buvo minejus, kad kampuota viela jau yra paskutine, bet tai tikriausiai kad ne...

** Pas mane irgi virsutiniai pirmukai nuvalgyti buvo, nors kol dantys pilnai neissitiesino, as pati to visai nepastebejau. Siandien sulygino kiek ejo, tai visai kitas vaizdas thumbup.gif Bet cia sake, kad tik laikinos plombos. Nuemus breketus reikes jau normalu estetini daryti, bet man ir taip gerai atrodo lotuliukas.gif Nesimato, kad butu plombuota g.gif Nebent po kazkiek laiko tos plombos patamses arba aptrupes...
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 03 28, 16:21)
Man pas ja du kartus nereikejo nieko moketi, bet ten buvo tarpiniai vizitai, kai pasistumus danciui uzbegau spyruokles perkelt biggrin.gif

Man irgi pirma vizita po breketu uzdejimo lygtai nereikejo moket, nes nieko nedare. Tik pasiziurejo, kaip dantys reaguoja. O siaip as pastebejau kuo daugiau ka nors daro, tuo normalesne suma gaunasi (nes bent jau matai uz ka sumokejai). O kai nieko rimto nedaro (pvz. nekeicia lanku), tai uz kiekviena pakrapstyma paskaiciuoja ir iseina netoli 200 lt praktiskai uz nieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 03 29, 15:16)
Gali ir be traukimo sutvarkyti - pas mane kaip jau anksčiau buvau rašius irgi buvo ištrauktas vienas vaikystėj dantukas ir dėl to centras nuvaziaves, tai sutvarkė centrą be jokio papildomo dantu traukimo.

Oi, tavo žodžiai man kaip eliksyras širdžiai smile.gif labai labai tikiuosi kad man irgi sutvarkys tą centrą be dantų rovimo.. O gal gali papasakot kaip tau tvarkė tą centrą? ir kiek maždaug laiko užtruko atstatymas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 03 29, 17:16)
* As buvau 100% isitikinusi, kad pas mane apvalios vielos, kol nepasiziurejau i veidrodi  lotuliukas.gif  visgi kampuotos pas mane. Kazkuri lygtai buvo minejus, kad kampuota viela jau yra paskutine, bet tai tikriausiai kad ne...

Idomiai cia su tom vielom, niekada neatkreipiau demesio, kad pas mane skiriasi, apacioje apvali, o virsuje kampuota smile.gif Bet tikrai nemanau, kad kampuota paskutine g.gif
Atsakyti
o aš vakar tik pasigyriau, kad man daktarė visada vielų galus užlenkia ir kažkaip pažiūrėjau į veidrodį doh.gif ogi vienoj pusėj niekas ten neužlenkta, nukirpta ir palikta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif matomai reik mažiau skelbtis gerai neapsižiūrėjus kas ten burnoj biggrin.gif

man tai turbūt didžiausias galvos skausmas vis dar, kad viena pusė nusileidus, jau geriau atrodo, bet vis tiek kreiva šypsena doh.gif
Atsakyti
Ma dazniausiai is po nakties dantai jautrus bun. A i jum taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 03 29, 18:54)
Ma dazniausiai is po nakties dantai jautrus bun. A i jum taip?  unsure.gif

Man tai nebuna. Tik buna is lempos koki viena kita maust pradeda.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 29, 18:26)
Oi, tavo žodžiai man kaip eliksyras širdžiai  smile.gif labai labai tikiuosi kad man irgi sutvarkys tą centrą be dantų rovimo.. O gal gali papasakot kaip tau tvarkė tą centrą? ir kiek maždaug laiko užtruko atstatymas?  smile.gif

Kiek tvarkė tai net negaliu pasakyt, bet tvarke tai su elastikais - daugiau papildomai centro tiesinimui nieko nenesiojau..
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 03 29, 21:16)
Kiek tvarkė tai net negaliu pasakyt, bet tvarke tai su elastikais - daugiau papildomai centro tiesinimui nieko nenesiojau..

O kaip kabindavai elastikus? nuo kurių iki kurių dantukų? smile.gif (sorry jei įkyriu, bet ma tai taaaip svarbu, nes man realiai beliko tik centrą atstatyt...) blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis. 4u.gif

As vakar vizite buvau. Pakeite abu lankus (pas mane pirmi lankai kai tik uzdejo buvo apvalus,o antri ir sitie treti jau ploksti/kampuoti,jie tokie stori ir tvirti atrodo),bet taip sunkiai juos ten man i breketus kiso,nelabai malonus jausmas,nes ir dantys dar jautrus tebebuvo.Uzdejo grandineles: virsuj metaline ant priekio (pries tai buvo ta permatoma plastikine) ir plastikine ant galo, taip pat per visus priekinius ir iki galo desniam sone plastikine ant apatinio zandikaulio. Dave antilopiu elastiku ir liepe nuo virstunio 6 iki apatinio 3 uzsidejus nesiot kaireje puseje. Kitas vizitas geguzes 12d.bus. Is karto po vizito skridau namo,tai kelione labai prailgo,nes taip maude kad doh.gif . O siandien tai atrodo kad visas veidas toks maudziantis,apie dantu normalu sukandima o juo labiau valgyma net minties negali buti...bet nieko,juk viskas tik i gera. smile.gif
Pasidarysiu nuotraukeliu gal ryt,reiks ikelt i albumiuka. smile.gif

Merginos kalbejo apie centrus,pas mane jis irgi nuvaziaves nes ilties vienos nera. ax.gif Nzn kaip man ji taisys,bet man jau is pradziu mano ortodonte pasake,kad jo gali pilnai ir nepavykti atstatyti. Aisku,noretusi idealaus,bet jei ir liks 1-2mm,ka jau darysi,dziausgiuos tokiu koks bebus,svarbu tiesus dantukai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 29, 10:45)
Va toki mano pokyciai...

Po truputi lyg taisosi vienas dantukas, kuriame ir buvo didziausia beda...

sakyciau visai neblogas rezultatas, beje ir akivaizdus 4u.gif
Ar cia Damon-ai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 30 kovo 2011 - 07:19