Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Sveikutės smile.gif
O, jau ir nauja tema 4u.gif
Matyt seniai čia buvau biggrin.gif

O man jau nusimato greitas nuėmimas assa.gif Na kaip greitas... Po poros - trijų mėn tikiuosi biggrin.gif Šiandien jau buvau pas Damušienę, tai liepė jau ateit po trijų savaičių (sakyčiau greitai...) , nes tik truputį lanką palankstė... Liko tik mažos korekcijos dantukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 14, 15:05)
Na vis del to nunesiau jei "dovaneliu", anoi temoi raset, kam nesu, nes ji ir taip uzdirba, esme tame, kad jau 2 kartus klijavo nuluzusias vielas ir uz si profilaktini vizita neeme nei cento, nors vielos perklijavimas apie 100lt kainuoja, tai jau negrazu eit tusciomis biggrin.gif O dar ir siaip mes lb graziai sutariam tai norejosi, kazkaip padekoti uz jos ta kantrybe ir beprotiskai naudingus patarimus biggrin.gif

Gydytojų lepinimas bereikalingas...
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 14, 12:19)
o aš dar sugebėjau elastiką bevalgydama praryt  doh.gif

Kas per sugebėjimai... biggrin.gif
Gerai, kad man tik naktim reikia... O tai jaučiu daug vargo su jais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 14, 16:30)
Geriausias dalykas yra higiena,bent jau man,dantys pabala,tai man to uztenka biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi higiena labai patinka, ir dantukai švaresni tokie, ir tikrai matosi skirtumas baltumo
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 14, 22:51)
drinks_cheers.gif  man irgi higiena labai patinka, ir dantukai švaresni tokie, ir tikrai matosi skirtumas baltumo

Aš neseniai su sodos aparatu burnos higieną apturėjau - rezultatas superinis... Ir tikrai pabalo dantukai smile.gif Ir visai ne pusė tono, kaip rašo, kad pabąla... O visu tonu drąsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 15:42)
O cia fotografuota siandien, asmeniskai as nematau jokiu pokyciu sad.gif

Aš irgi pokyčio nematau, kantrybės matyt daugiau reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 19:03)
as ir nematau skirtumo... kaip gerai, kad kitos jau po menesio kazka mato... o man jau taip rankos nusviro, kad nieko nevyksta...

Tai jei dar mėnesį tik nešioji.. ir dar paprastus metalinukus.. tai greito rezultato ir nesitikėk smile.gif Gi kitos nebe reikalo nešioja po 2 ir daugiau matų... O plius dar ir nuo kiekvieno žmogaus priklauso, jo dantukai priešinas lengviau ar sunkiau smile.gif
Kantrybės.
Atsakyti
Aciu atsiuntusioms slaptazodi smile.gif

Ikeliau keleta nuotraukeliu. Apacia pas mane per gera menesi issitiesino nemazai, skausmu labai nebuvo. Na po pirmo stipresnio paverzimo virsu maude, bet per pora dieneliu praejo.

Labiausiai iki siol kankinausi/kankinuosi su protiniais apacioje. Matyt uzdejus breketus apacioje jie "atsibudo", tai pradzioj vienas kankino mane, dabar kitas. Tai ortodonte patare, kad nesedeti savaitemis "ant" nuskausminamuju, issirauti. Tai zadu per pora menesiu taip ir padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrula: 14 kovo 2011 - 22:12
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 14, 22:50)
Gydytojų lepinimas bereikalingas...

Na gal ir lepinimas, bet jau geda eit man kai zinau, kad neims pinigu, o dar kai prisiklausiau kiek cia jus uz vizitus mokat tai isvis man vos ne dykai visa gydimas apsejo biggrin.gif
Na o siaip tai esu 100% pries visokius kysiukus ir panasiai gydytojams biggrin.gif NUsizengiau principams si karta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrula @ 2011 03 14, 23:11)

Labiausiai iki siol kankinausi/kankinuosi su protiniais apacioje. Matyt uzdejus breketus apacioje jie "atsibudo", tai pradzioj vienas kankino mane, dabar kitas. Tai ortodonte patare, kad nesedeti savaitemis "ant" nuskausminamuju, issirauti. Tai zadu per pora menesiu taip ir padaryti.

Oj protiniu "malonumas" ir mane kankino, teko raut 2 isdygusiu ne vietoj, o viena visai neisdygusi smile.gif
Tad pasiryzimo tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 14, 18:59)
Norėjau paklaust gal mergaičių kuriom jau į pabaigą nešoijimas, gal kuriai atstatinėjo centrus? tokius labai nuvažiavusius, per visą dantį? nes man labai įdomu kaip tai daro, irgi su elastikais? g.gif

Man atstatinėjo su elastikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrula @ 2011 03 14, 23:11)
Ikeliau keleta nuotraukeliu. Apacia pas mane per gera menesi issitiesino nemazai, skausmu labai nebuvo. Na po pirmo stipresnio paverzimo virsu maude, bet per pora dieneliu praejo.

Apačioje pokyčiai taip greit ir tikrai akivaizdūs thumbup.gif o kokios spalvos čia gumutės uždėtos? gražiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 03 14, 22:56)
Tai jei dar mėnesį tik nešioji.. ir dar paprastus metalinukus.. tai greito rezultato ir nesitikėk  smile.gif  Gi kitos nebe reikalo nešioja po 2 ir daugiau matų... O plius dar ir nuo kiekvieno žmogaus priklauso, jo dantukai priešinas lengviau ar sunkiau  smile.gif
Kantrybės.

tai turbut, kad ne vskas taip greit kaip tikejausi bus
Atsakyti