Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(jaguarka @ 2011 03 15, 20:00)
Pastebėjau, kad kai įsidėjau breketus, tai naktį vis sukandu dantis stipriai. Nemalonu.

as irgi beveik kiekviena nakti nuo to atsibundu ir pasitikrinu su liezuviu, ar nenusikandau apatiniu breketu... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 15, 20:00)
Pastebėjau, kad kai įsidėjau breketus, tai naktį vis sukandu dantis stipriai. Nemalonu.

QUOTE(natale @ 2011 03 15, 20:12)
Siandien del to prabudau  doh.gif  anksciau man taip daznai budavo. arba stipriai sukandu arba prabundu isiziojus  doh.gif  nesuprantu del ko taip  g.gif

Aš irgi taip miegu.. doh.gif Labai stipriai sukandus dantis, net migdantis pastebiu, kad jau automatiškai stipriai sukandu.. unsure.gif Nesuprantu kodėl.. g.gif
Atsakyti
Mat kaip... keista. Gal kažkaip maudžia naktį tuos dantis, tai ir bandom malšint tą jausmą.
Atsakyti
Jei nepamirsiu reikes uzklausti D.L. kodel taip daros. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 15, 21:00)
Labas merginos:)

sau_lu_te, iš dešinės irgi matau nedidelį pasikeitimą  thumbup.gif  Jau netrukus eini vielos keist, ar ne?

Aš laukiu nesulaukiu vizito. O dar mėnuooooo. Pastebėjau, kad kai įsidėjau breketus, tai naktį vis sukandu dantis stipriai. Nemalonu.

Twista, bus to džiaugsmo ir vėliau  smile.gif  pakentėsi porą dienų ir viskas bus gerai. Merginom kartais net neskauda stipriai. Aš tai nelaimingoji, beveik 5 dienas gyvent nenorėjau, bet praėjo, pripratau ir dabar tikrai nesigailiu.

jep, kita penktadieni keis viela...
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 03 15, 17:18)
Gal galėčiau gauti prisijungimą prie albumėlio? Labai įdomu visų dantukus apžiūrėt, o rytoj ir savo įkelsiu 4u.gif

blush-anim-cl.gif Ar dar nenusipelniau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 03 15, 21:15)
blush-anim-cl.gif Ar dar nenusipelniau? biggrin.gif

renachiuke apsiėmė slaptažodį globot ir dingo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 03 15, 09:31)
Apačioje pokyčiai taip greit ir tikrai akivaizdūs thumbup.gif o kokios spalvos čia gumutės uždėtos? gražiai žiūrisi smile.gif

Baltos, tik jau nekeistos kokias 5 savaites (kovo 30 d. paverzimas), tai nusispalvinusios kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Latitude @ 2011 03 15, 13:15)
Norejau pasiteirauti,o ka man darys per antra vizita? Vers labiau ar viela pakeis..?  smile.gif

Bus matyt, ką darys, ką mes žinom biggrin.gif

Vilniuje kur kokios akcijos neužmatėt higieniniam? Man būtinai reikia nueiti, nes kur apačioje tarpelis, traukiasi jis, bet man atrodo, kad renkasi akmenukai... Noriu pasivalyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 kovo 2011 - 22:10
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 15, 21:00)

Aš irgi sukandinėju... Net iš to sukandimo pradėjau naktim dantimis kartais pagriežt (ryte prabudinėjat tai pajaučiu)... Bet man tai jaučiu toks refleksas sukąsti dantis išsivystė, kai kelis mėnesius reikėjo kiekvieną naktį nešioti ant priekinių dantų elastikus (viršus sujungtas su apačia) ir vis bijodavau nutraukti, tai stengdavausi ramiai sukąsti... O dabar kai tik kas antrą naktį nešioju, tai tomis 'nenešiojimo' naktimis jau tapo įprotis sukąsti dantis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 15 kovo 2011 - 22:19

bet jau slaptazodis, tai ne duok D... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 15 kovo 2011 - 22:44
QUOTE(*sunshine* @ 2011 03 15, 22:43)

bet jau slaptazodis, tai ne duok D... doh.gif

tai jau jo. biggrin.gif bet šiaip dėl slaptažodžio ne viena renachiuke buvo atsakinga palikus. man rodos dar natale ir kažkuri kita... ai, man vizitas po poros savaičių, laukiu nesulaukiu ką sakys dėl dantų, nes akivaizdžiai matosi kad jau tvarkosi. smile.gif tik iltis nejuda visai. ;/
Atsakyti