Ir dar.... ziurineju i Damon breketus, kas kiek laiko realiai tenka lankytis pas ortodonta?
Sveikutes,
uzsirasiau pas V.Budriene konsultacijai. Ar yra pas ja besilankanciu? kokie butu atsiliepimai? 
Ir dar.... ziurineju i Damon breketus, kas kiek laiko realiai tenka lankytis pas ortodonta?
QUOTE(*sunshine* @ 2011 03 16, 00:15)
na o kaip kitaip? juk po menesio vel keis slaptazodi, nes per daug zmoniu zino ir nesilanko... tipo tik musu foto paziuri
poto bus slapt. damusiene 
Atrodo, reikia keliauti i public.fotki ir issitrinti savo dantis
O tai paskiau bus: vel pakeistas slaptazodis, net neaisku kurios forumietes prasyti, ir is vis per mazai lankais, kad ta slaptazodi gautum
man visada budavo idomu, paziureti, kaip kuriai sekasi, kaip dantukai issitiesino ir pan. bet nervina tokie zaidimai
Labas:)
aš su damonais eisiu po dviejų mėnesių nuo uždėjimo. Šiaip sakė reiks eit kas 6-10 savaičių.
aš su damonais eisiu po dviejų mėnesių nuo uždėjimo. Šiaip sakė reiks eit kas 6-10 savaičių.
QUOTE(radviliux @ 2011 03 16, 15:34)
Atrodo, reikia keliauti i public.fotki ir issitrinti savo dantis
kol dar ne velu
O tai paskiau bus: vel pakeistas slaptazodis, net neaisku kurios forumietes prasyti, ir is vis per mazai lankais, kad ta slaptazodi gautum
man visada budavo idomu, paziureti, kaip kuriai sekasi, kaip dantukai issitiesino ir pan. bet nervina tokie zaidimai
man tai išvis be skirtumo, kas tas nuotraukas mano mato..kad ir čia galiu kelti. ne nuogą užpakalį ten demonstruoju, kad turėčiau stresuot, jog kažkas jas pamatys.
na bet tokia tvarka buvo, man netrukdė, kad ne iškart gavau duomenis. tai ir kitom patariu nesinervuot.
QUOTE(fuksė @ 2011 03 16, 13:56)
Sveikutes,
uzsirasiau pas V.Budriene konsultacijai. Ar yra pas ja besilankanciu? kokie butu atsiliepimai? 
aš pas ją lankausi, tai nusiskundimų neturiu, o kaip ten bus galutinis rezultatas dar nežinau
O dėl tų fotki, tai baikit čia nervuotis, aš irgi tos nuomonės, kad nors ir viešas tegu būna tas fotki
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 16, 15:35)
Labas:)
oi, kaip faina, as del laiko stokos juos noreciau detis.....
o stai cia radau viesai prieinama ir jokio slaptazodzio nereikia: http://breketi.3bb.r...opic.php?id=627
tiesiog smalsu...
O cia pas Jumy kazkaip prisiprasyti slaptazodzio reikia
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 03 16, 16:11)
aš pas ją lankausi, tai nusiskundimų neturiu, o kaip ten bus galutinis rezultatas dar nežinau
dėl Damon manau pati gydytoja pakomentuos konsultacijos metu, nes ji tikrai paaiškina galimus variantus ir netgi pataria, kaip jai atrodo yra geriau
O dėl tų fotki, tai baikit čia nervuotis, aš irgi tos nuomonės, kad nors ir viešas tegu būna tas fotki
o dabar ar jau rezultatas matomas?
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 16, 15:44)
man tai išvis be skirtumo, kas tas nuotraukas mano mato..kad ir čia galiu kelti. ne nuogą užpakalį ten demonstruoju, kad turėčiau stresuot, jog kažkas jas pamatys.
na bet tokia tvarka buvo, man netrukdė, kad ne iškart gavau duomenis. tai ir kitom patariu nesinervuot.
As uz...
'na bet tokia tvarka buvo, man netrukdė, kad ne iškart gavau duomenis. tai ir kitom patariu nesinervuot.
Man ir, tegu ziuri kas nori,nematau ko cia slepti
Sutinku, kad nėr ką slėpt. Juk kai ateinam į darbą, univerą, kavinę, nedengiam burnos ranka.
QUOTE(fuksė @ 2011 03 16, 16:35)
oi, kaip faina, as del laiko stokos juos noreciau detis.....
o stai cia radau viesai prieinama ir jokio slaptazodzio nereikia: http://breketi.3bb.r...opic.php?id=627
geleziniu beveik neturi niekas, labai daug liezuviniu... odar sako rusai blogai gyvena
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 16, 17:51)
geleziniu beveik neturi niekas, labai daug liezuviniu... odar sako rusai blogai gyvena 
atvirksciai daug geleziniu... bet ir vaizdeliai...
uk, kas antras zmogus su ispuvusiais arba LABAI kreivais dantim..
QUOTE(natale @ 2011 03 16, 00:07)
Juste, nusiuntei? kad man nekartotis
nezinojau kad ir as prirasyta prie pasvordo dalinimo
galima ir man naujaji slaptazodi ?
pritariu, man irgi jokio skirtumo. juk ten tik dantukai, nera nei veido nieko, tai kas cia tokio ?
patiko man ta ideja rusiskam forume, tik foto ir be jokiu albumu
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 16, 11:52)
Cia jau neparinksi kas atsakingas,nes as net neabejoku,kad naujokes laisva ranka ji dalina
---
Aistuliaaa,man irgi reik higienos,galvoju uztaikysiu akcija kokia
---
Aistuliaaa,man irgi reik higienos,galvoju uztaikysiu akcija kokia
Jei yr taisykles, tai i laikytis reik. Jei reik slaptazodzia, tai reik vadinas.
Gal kam is mergelikiu i yr kompleksas rodyt sava kreivus dantukus.
Manes bendradarbes vis prasa, ka sypsociaus, bet kazkaip ma da vis keista sava zaslus rodyt.