Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Sveikutes, 4u.gif uzsirasiau pas V.Budriene konsultacijai. Ar yra pas ja besilankanciu? kokie butu atsiliepimai? g.gif
Ir dar.... ziurineju i Damon breketus, kas kiek laiko realiai tenka lankytis pas ortodonta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 16 kovo 2011 - 12:59
QUOTE(*sunshine* @ 2011 03 16, 00:15)
na o kaip kitaip? juk po menesio vel keis slaptazodi, nes per daug zmoniu zino ir nesilanko... tipo tik musu foto paziuri smile.gif poto bus slapt. damusiene lotuliukas.gif

Atrodo, reikia keliauti i public.fotki ir issitrinti savo dantis blink.gif kol dar ne velu
O tai paskiau bus: vel pakeistas slaptazodis, net neaisku kurios forumietes prasyti, ir is vis per mazai lankais, kad ta slaptazodi gautum verysad.gif

man visada budavo idomu, paziureti, kaip kuriai sekasi, kaip dantukai issitiesino ir pan. bet nervina tokie zaidimai sad.gif
Atsakyti
Labas:)

aš su damonais eisiu po dviejų mėnesių nuo uždėjimo. Šiaip sakė reiks eit kas 6-10 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 03 16, 15:34)
Atrodo, reikia keliauti i public.fotki ir issitrinti savo dantis  blink.gif kol dar ne velu
O tai paskiau bus: vel pakeistas slaptazodis, net neaisku kurios forumietes prasyti, ir is vis per mazai lankais, kad ta slaptazodi gautum  verysad.gif

man visada budavo idomu, paziureti, kaip kuriai sekasi, kaip dantukai issitiesino ir pan. bet nervina tokie zaidimai sad.gif

man tai išvis be skirtumo, kas tas nuotraukas mano mato..kad ir čia galiu kelti. ne nuogą užpakalį ten demonstruoju, kad turėčiau stresuot, jog kažkas jas pamatys.

na bet tokia tvarka buvo, man netrukdė, kad ne iškart gavau duomenis. tai ir kitom patariu nesinervuot.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 16, 13:56)
Sveikutes,  4u.gif uzsirasiau pas V.Budriene konsultacijai. Ar yra pas ja besilankanciu? kokie butu atsiliepimai?  g.gif
Ir dar.... ziurineju i Damon breketus, kas kiek laiko realiai tenka lankytis pas ortodonta?

aš pas ją lankausi, tai nusiskundimų neturiu, o kaip ten bus galutinis rezultatas dar nežinau smile.gif dėl Damon manau pati gydytoja pakomentuos konsultacijos metu, nes ji tikrai paaiškina galimus variantus ir netgi pataria, kaip jai atrodo yra geriau smile.gif

O dėl tų fotki, tai baikit čia nervuotis, aš irgi tos nuomonės, kad nors ir viešas tegu būna tas fotki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2011 03 16, 15:35)
Labas:)

aš su damonais eisiu po dviejų mėnesių nuo uždėjimo. Šiaip sakė reiks eit kas 6-10 savaičių.

oi, kaip faina, as del laiko stokos juos noreciau detis..... rolleyes.gif
o stai cia radau viesai prieinama ir jokio slaptazodzio nereikia: http://breketi.3bb.r...opic.php?id=627
tiesiog smalsu... blush2.gif ieskojau savo varianto, bandau speti, kiek tektu vaikscioti su kabemis... biggrin.gif
O cia pas Jumy kazkaip prisiprasyti slaptazodzio reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 03 16, 16:11)
aš pas ją lankausi, tai nusiskundimų neturiu, o kaip ten bus galutinis rezultatas dar nežinau smile.gif  dėl Damon manau pati gydytoja pakomentuos konsultacijos metu, nes ji tikrai paaiškina galimus variantus ir netgi pataria, kaip jai atrodo yra geriau smile.gif

O dėl tų fotki, tai baikit čia nervuotis, aš irgi tos nuomonės, kad nors ir viešas tegu būna tas fotki biggrin.gif

o dabar ar jau rezultatas matomas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 16, 15:44)
man tai išvis be skirtumo, kas tas nuotraukas mano mato..kad ir čia galiu kelti. ne nuogą užpakalį ten demonstruoju, kad turėčiau stresuot, jog kažkas jas pamatys.

na bet tokia tvarka buvo, man netrukdė, kad ne iškart gavau duomenis. tai ir kitom patariu nesinervuot.smile.gif

As uz... drinks_cheers.gif kai tik ,,apturesiu" savo nauja metaline sypsena - iskart sudesiu ir jokios problemos tame nematau.
Atsakyti

'

Man ir, tegu ziuri kas nori,nematau ko cia slepti smile.gif
Atsakyti
Sutinku, kad nėr ką slėpt. Juk kai ateinam į darbą, univerą, kavinę, nedengiam burnos ranka.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 16, 16:35)
oi, kaip faina, as del laiko stokos juos noreciau detis..... rolleyes.gif
o stai cia radau viesai prieinama ir jokio slaptazodzio nereikia: http://breketi.3bb.r...opic.php?id=627

geleziniu beveik neturi niekas, labai daug liezuviniu... odar sako rusai blogai gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 16, 17:51)
geleziniu beveik neturi niekas, labai daug liezuviniu... odar sako rusai blogai gyvena biggrin.gif

atvirksciai daug geleziniu... bet ir vaizdeliai...
uk, kas antras zmogus su ispuvusiais arba LABAI kreivais dantim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 16 kovo 2011 - 17:48
QUOTE(natale @ 2011 03 16, 00:07)
lotuliukas.gif  bet mergina su fantazija biggrin.gif as tikrai jo nepamirsiu. nakti prizadink ir pasakysiu  lotuliukas.gif
Juste, nusiuntei? kad man nekartotis smile.gif
nezinojau kad ir as prirasyta prie pasvordo dalinimo smile.gif Galvojau tik Renata ir dar kazkas. o tas kazkas ne as biggrin.gif tai ir tyliu kaip snipe  ph34r.gif

galima ir man naujaji slaptazodi ? ax.gif

pritariu, man irgi jokio skirtumo. juk ten tik dantukai, nera nei veido nieko, tai kas cia tokio ?

patiko man ta ideja rusiskam forume, tik foto ir be jokiu albumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 16, 11:52)
Cia jau neparinksi kas atsakingas,nes as net neabejoku,kad naujokes laisva ranka ji dalina ax.gif
---
Aistuliaaa,man irgi reik higienos,galvoju uztaikysiu akcija kokia g.gif

Jei yr taisykles, tai i laikytis reik. Jei reik slaptazodzia, tai reik vadinas.

Gal kam is mergelikiu i yr kompleksas rodyt sava kreivus dantukus.

Manes bendradarbes vis prasa, ka sypsociaus, bet kazkaip ma da vis keista sava zaslus rodyt. ax.gif
Atsakyti